Nickeriaans echtpaar dat samen verdelgingsmiddel innam samen gecremeerd

6
Nickeriaans echtpaar dat verdelgingsmiddel innam gecremeerd

Het Nickeriaanse echtpaar dat vorige week samen een verdelgingsmiddel innam en als gevolg daarvan kwam te overlijden, is dinsdag samen gecremeerd. De twee gingen over tot de vreselijke wanhoopsdaad na problemen in de privé sfeer.

Vernomen wordt dat verhuurder van het huis waar ze in woonden, aan het echtpaar zou hebben medegedeeld dat zij de woning binnen 24 uur moesten ontruimen.

De 49-jarige man en zijn 36-jarige vrouw laten een dochter van 18 jaar achter.

Praten over zelfmoord? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u)

Echtpaar in Nickerie overleden na samen innemen verdelgingsmiddel


6 REACTIES

 1. De verhuurder zal op zijn of haar geweten dragen dat door toedoen van die handeling ze suicide gepleegd hebben.
  Wees niet hard tegen je medemens
  gemodereerd

 2. Het is heel triest wat er met deze mensen is gebeurt. Waarom hebben familie leden, kennissen en buren niet geholpen? In Suriname hebben we toch ook een opvangnet voor sociaal zwakkeren?


  Maak melding

 3. Pleeg geen zelfmoord, praat met mensen die kunnen helpen, of willen helpen zoeken naar hulp. Er zijn mensen met een hart die anderen willen en kunnen helpen. Dood is echt dood, je kan het niet meer terugdraaien. Leven is heel kostbaar en kwetsbaar en moet daarom beschermd worden. Erg jammer deze twee mensen die een eind maken aan hun leven. Sterkte aan de familie, vrienden en nabestaanden.


  Maak melding

 4. Zo aan alle Hindoestaan lees goed wat ik schrijf, ik heb de bhagwat gita en ramain gelezen, lichamelijke zijn deze echtpaar dood, maar zij zullen dwalen de geesten dan, misschien zouden zij tot 80 of 90 leven, tot die tijd blijf jouw geest dwalen, je vindt geen rust,dat noemen zij bhatke, je zult het zwaar hebben, en trouwens bij alle geloof, god allah Bhagwaan of budha, en uiteraard natuur god, zelfmoord is een crime, niet doen mensen, zoek hulp, Suriname help mensen die in problemen zitten, zoals de heer vismaat het doet, tang boeng?


  Maak melding

 5. Afschuwelijk als dit zo gebeurd is als het wordt beschreven in de media. Deze hele maatschappij lijkt in ontbinding. Zelfmoord, roof, oplichting, verval van waarden en normen, een omgeving die verpauperd. Dit is de oogst van 10 jaar NDP regering.
  Zie hoeveel schulden die schoften hebben opgenomen. zie hoe de NDP-elite zich heeft verrijkt.
  Afschuwelijk een jonge vrouw van 38 en een man niet ouder dan 50 die dachten door dit te doen, dat alle problemen opgelost zijn. Nu laten ze een dochter van 18 jaar achter op deze wereld.
  WELKOM IN HET PARADIJS DIE BOUTERSE ONS HEEFT ACHTERGELATEN. ZELF BAADT DE FAMILIE BOUTERSE IN WEELDE.
  SLM vliegtuig in Miami in beslag genomen, om de staat te dwingen openstaande schulden te voldoen.
  Jammer arm en verpauperd Suriname. Wanneer gaat de regering Chan achter al het gestolen geld achterna??????????


  Maak melding

 6. @ Maripa Ko,

  Alles wat je hier benoemd is waar, tenminste dat heb ik horen zeggen van oudere mensen. 1 ding ben ik niet met je eens je schrijft en dat is, ga hulp zoeken! Het is makkelijk om te zeggen, en schrijven ga hulp zoeken. Ik ken deze mensen niet persoonlijk maar het is heel jammer, dat ze deze radicale oplossing hebben gekozen.
  Ik persoonlijk houd van alle goede mensen, ongeacht kleur en educatie: mijn vrouw is een Hindoestaanse daar is er niks mis mee. Mensen die besloten hebben om een einde aan hun leven te maken, zijn ten einde raad. Daar moet als je vriend inspringen en zeggen, Bhaai fa waka, no doe law sani. Maar dat is het juist, bij deze 2 zag men dat niet aankomen. Ze hebben plotseling te horen gekregen, dat ze moeten verhuizen etc etc. En je weet het: ”een kat in het nauw maakt rare sprongen” En Louis Vismale kan ook niet alle problemen oplossen, hij is ook afhankelijk van donateurs die hem financieel steunt. Ik hoop dat hun huisbaas geen trauma over houdt van wat er gebeurt is. Maar als hij van vlees en bloed is, zal het hem/ haar niet lekker zitten.
  En aan de ander kant ben ik blij, dat de dochter van de overledenen al 18 jaar is.
  Ze kan haar boontjes enigzins zelf al doppen, maar wel plotseling een wees geworden. Jammer ….maar het is gebeurt, ik zou zeggen Ohm ohm, rust in vrede!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.