Twee jeugdige rovers van 16 en 17 jaar aangehouden

9
Dubbel pech voor rovers op bromfiets

De Recherche van Paramaribo heeft JT (17) en AD (16) vrijdag aangehouden voor de poging tot beroving van een vrouw in maart. Kort na de beroving raakten zij betrokken bij een aanrijding met een auto op de hoek van de Franchepane- en de Bindastraat. De Surinaamse politie heeft beide tieners in verzekering gesteld.

De jonge verdachten ontkennen schuldig te zijn. JT werd opgepakt aan de Andre Kamperveenstraat en de ander aan de Ashwinweg. Zij hadden in maart op een bromfiets kort achter elkaar dubbel pech gehad. Eerst mislukte het een vrouw van haar halsketting te beroven en daarna werden zij aangereden door een auto.

De verdachten hadden kort voor de aanrijding geprobeerd een vrouw te beroven van haar halsketting. De ketting ging echter stuk en kwam te vallen waardoor het hen niet gelukte die buit te maken. Na de daad reden zij weg.
Op de hoek van de Franchepane- en de Bindastraat werden de rovers aangereden door een auto die richting Lalarookhweg reed.

Beide jongemannen wisten na de aanrijding te vluchten en lieten de bromfiets zonder kenteken op de plaats achter. Hieronder een filmpje van de aanrijding en vluchtpoging van de rovers.


 

9 REACTIES

 1. Als deze vervloekte beesten straks 32 & 34 jaar oud zijn, zijn ze al top criminelen. Dus gelijk een spuitje geven dat ze verlamd, door het leven gaan. Ik vind het zielig voor hun moeder dat ze 9 maanden lang, met een kanker gezwel hebben rond gelopen !

  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 2. Achter slot en grendel kunnen ze misschien wat beters leren.
  Of naar de Tuchtschool.
  Elke dag weer lees je het nieuws van Rovers, wat een toename van de
  Criminaliteit.
  Na de militairen kunnen de politie agenten van Nederland naar Suriname om daar de Politie
  te begeleiden.


  Maak melding

 3. Omdat de straf softy is zitten de rovers binnen een paar maanden op straat, daarom gaan deze rovers altijd in de fout, bij de rechtbank beweren de rovers op rechte pad te gaan, eenmaal buiten begin het weer, aan de rechtbank een advies, zwaar straffen, en zie zullen de 10 keer nadenken ok


  Maak melding

 4. poging tot beroving…. 5 jaar
  vluchten na aanrijding…5 jaar

  gooi ze maar in santo voor 10 jaar.
  en laat ze daar leren werken voor hun spullen


  Maak melding

 5. Wanneer iemand eens een keer zulke straat ratjes beschiet dan zal men ook weer protesteren. Zag gister nog een video hoe een vrouw tekeeer gaat in Guyana tegen agenten omdat ze naar het schijnt een onschuldige man dood schoten.
  Ongelukken gebeuren ook maar als het echt een ratje is dan moet je die wel “onschadelijk” maken.

  Bepaalde buurten kan de politie niet eens normaal patrouilleren verdorie…


  Maak melding

 6. De Politie heeft nu meer tijd vrij om personen op te sporen en aan te houden sinds Lockdown zijn intrede heeft gedaan, het zou ook helpen als de Politie gericht zou schieten als er een vuurwapen op hun gericht zou worden of bij berovingen waarbij een vuurwapen of steekwapen cq houwer of bijl zou zijn gebruikt, ik ga ervan uit dat de Rovers niet gedood willen worden, alhoewel ik een vermoeden heb dat sommigen zich zogenaamd een wassie nemen om niet door Politie kogels dodelijk getroffen worden of eventueel helemaal niet worden geraakt, ik hoop dat deze Rovers cq dieven inzien dat als een kogel afgevuurd worden dat het kogel dan net voor hun Neus valt aar dat zij diegene zijn die vallen mijn raad aan deze dieven en Rovers is dan ook doe geen stomme dingens zodat je kinderen zonder vader moeten opgroeien en dat hun vrouw of vriendin weduwe worden.


  Maak melding

 7. deze jonge criminelen kun je niet meer helpen om op het goede pad te krijgen , ze zijn al verrot en hun ouders?? zijn nog verrotter , dus bespaar hun leed en gewoon verdelgen die hap.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.