Verdachte in misbruikzaak zegt dat hij alleen met meisjes gespeeld heeft

12
politie-suriname-versterking-op-plaatsdelict

In de spraakmakende zaak waarbij drie Surinaamse politiemannen verdacht worden van misbruik van twee minderjarige meisjes die als vermist waren opgegeven, zijn weer twee personen aangehouden. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

De 29-jarige verdachte T.D. en de 40-jarige verdachte W. zijn respectievelijk op zaterdag 3 april en dinsdag 6 april door leden van de afdeling Kapitale Delicten op hun woonadres in de kraag gevat.

Bij de voorgeleiding heeft T.D ontkend dat hij de meisjes seksueel misbruikt heeft. Hij geeft wel toe dat hij met beide meisjes afzonderlijk naar een pension is gegaan waar hij met hun gespeeld heeft. De verdachte W. Geeft toe dat hij seks met de meisjes heeft gehad.

Deze verdachten zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie. Inmiddels zijn acht personen aangehouden in deze strafzaak, meldt de politie.


12 REACTIES

 1. Pedofilie meest voorkomende probleem in Suriname en wij maar de Nederlanders voor smeerlappen uitmaken. Kijk wat nu in eigen land gebeurt dan!
  gemodereerd

 2. Hij heeft alleen met ze gespeeld(sexspelletjes)
  Zoek iets en pleeg zelfmoord, vieze vuiler pedofiel dat je bent.
  Iemand zal met je minderjarige dochter spelen in een pension.
  Ze wachten hem op in het gevang om hem te ontkrassen. You will be …. bitch.


  Maak melding

 3. Waarom moest hij meisjes, die als vermist waren opgegeven, onder politiebewaking, in een pension gaan opzoeken om met hen spelletjes te spelen? En het maakt heel wat uit’ of de spelletjes die hij met hen gespeeld heeft Mens Erger Je Niet en Monopoly of Dokterje waren. Ze moeten deze hele criminele bende, bestaande uit’ politieagenten en overig pedofiel tuig opsluiten in Santo Boma waar ze hopelijk het Spelletje Abomas van Achteren Vangen zullen leren spelen.


  Maak melding

 4. Politiemannen de landsdienaren: wat hebben ze geleerd op hun opleiding, om met meisjes te spelen;
  waren ze ineens laag beschaafden. niet slim om deze onfatsoenlijk gedrag.
  Deze mensen mogen nooit terug naar hun functie, ze zijn het niet waard.
  waar waren hun gedachten en nu zullen ze jammeren achter slot en grendel.
  Gelukkig hebben we ook Respectvolle en behulpzame agenten.


  Maak melding

 5. Ik gun t deze minder dan honden op twee poten, dat wanneer ze in t gevang zitten , de “”inmates”” 24uur per dag met GROF GEWELD met hen gaan spelen. En dan maar ervaren wat t spel was.


  Maak melding

 6. Ik verbaasd me hierover waar zijn de reactie van de vrouwen de moeders de oma’s WANNEER gaan jullie de straat op tegen dit onrecht tegen onschuldig kinderen en vrouwen wie je hoeveel zwaar getraumatiseerde sexuele misbruiken vrouwen en kinderen in SURINAME zijn Jullie dit weten waar ik heb over heb die ervaren hebben als kind of vrouw dit gaan nooit stoppen hoe zit het met nazorg en educatie over sexuele misbruik dat is een PANDEMIE in SURINAME Ik hoor jullie daar niet over over onzin takie sma torie oordelen over anderen ze staan in de rij met negatieve antwoorden Elke vrouw die ik spreek ver tel mij over misbruik ooms broers vaders vriend van de familie neef nicht die je brengt dat mannen je misbruiken vrouwen die van die slechte mannen in huis halen stiefvader misbruik je zus brengt vriend naar huis misbruik zusje of je bent in aanzien of van stand en je hebt geld dan mag je doen wat je wilt in Suriname je geld en status zijn je vrijwaring En sexuele uitbuiting van andere rassen waar zijn de familie leden van deze slachtoffers die het dagelijkse leed van deze slachtoffers ervaren zelfmoord omdat ze niet meer willen leven en zich vies en minder waardig voelen dat is leven in SURINAME Wacht op reactie van jullie sta op doet is totdat het iemand waar jij zoveel om geeft en van hou zou iets overkomt


  Maak melding

 7. Sinds internet en vrije TV vrij zijn en vooral voor iedereen beschikbaar zijn, is het aantal seksuele vergrijpen wereldwijd flink toegenomen.
  In India was de situatie dat je een doodsklap kon krijgen van een medeburger als je een vrouw lastig viel. Totdat de nieuwe wetten er kwamen. Dat er in films gekust en gevrijd mocht worden, vrije TV – veel buitenlandse kanalen met blote dames – en vrije internet. Indiërs bezoeken ponrosites best vaak. Je moet nu niet durven iemand aan te spreken wanneer hij een vrouw in de bus bijv. te lang aanstaart. Vroeger verkocht je hem een klap of gaf je een waarschuwing.
  Het resultaat van al deze ‘vrijheden’: het aantal verkrachtingen is heel snel bijzonder hard opgelopen. Ineens ‘ontdekken’ mensen nl seksuele behoeftes die ze zonder deze ‘vrijheden’ niet zouden hebben ontdekt.
  In de rest van de wereld zal het niet anders zijn. Internet brengt (te)veel thuis in je woonkamer. Zonder goede ad- en pop-up blocker poppen de seksuele advertenties je om de oren. Niet te geloven hoeveel seks-advertenties er op internet staat. Ik schat een paar miljard. Dus op elke 2 inwoners op de wereld zal er een seks-advertentie zijn. Misselijkmakend gewoon. En dan geven de overheden en de rechters alle schuld aan de beklaagden ipv zelf zulke reclame te verbieden. Maar waarom zouden ze? immers, het brengt de fiscus geld in het laatje. Dat kinderen het slachtoffer worden zal hen worst wezen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.