Drie politieambtenaren vast vanwege gemeenschap met vermiste tienermeisjes van 13 en 14

28
politie-op-locatie-melding

De Surinaamse politie heeft drie politieambtenaren en drie burgers in verzekering gesteld die ervan verdacht worden seksuele misdrijven te hebben gepleegd met twee tienermeisjes. Deze twee tienermeisjes van respectievelijk 13 en 14 jaar oud, waren als vermist opgegeven bij de politie meldt het Korps Politie Suriname.

Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen dat de twee meisjes door de burger R.B. (47) in huis waren genomen, waarna hij de meisjes tegen betaling, seks liet bedrijven met andere mannen. De ambtenaren van politie die in verzekering zijn gesteld behoren onder meer ook tot de klanten van R.B.

De verdachten zijn de burgers, R.B. (47), S.S. (23) en T.T. (20) en drie politieambtenaren G.B. (25), A.B. (22) en R.V. (42). Het is verwachtbaar dat meerdere personen in deze zaak zullen worden aangehouden. De afdeling Kapitale Delicten (KD) en Trafficking in Person (TIP) zijn belast met het onderzoek meldt de politie.

28 REACTIES

 1. Wat een verziekte samenleving is Suriname geworden!
  Eveneens vier militairen die een man ontvoerden, mishandelden en diemoest ze naar zijn huis brengen. Daar verkrachtten zij diens partner voor de ogen van de driejarige tweeling van dat paar.
  Walgelijk!
  gemodereerd

 2. Zullen wij gezamenlijk de piepels van deze schoften afhakken en aan de honden geven? Wat een ongelooflijke smerige varkens zijn deze agenten die altijd denken boven de wet te staan. Niet alleen op staande voet ontslaan maar ook forse straffen opleggen. Laat deze pedofielen hun straffen in Santa Boma ondergaan daar weten de gedetineerden hoe ze met pedofielen moeten omgaan.
  gemodereerd

 3. Sai psa in Sranan?
  Sa e pe sa in Sranan?

  Om moe van te worden.
  Waaraan hebben we dit verdient?

  Te triest voor woorden.
  gemodereerd

 4. =Eerst militairen en nu politieagenten.

  WAARDE EN NORMEN zijn ver te zoeken bij sommigen. Waar blijft Belfort zijn grote mond nu.
  Zie maar wat er gebeurd als een ieder maar aangenomen wordt zonder de persoon goed te analyseren en een goede psychologische test te ondergaan.

  Ja, Bouva heeft via de branding gezegd dat het niet uit maakt of je een aantal vonnissen op je naam hebt, je kunt gewoon de politiek in. Ook maakt het niet uit wat je gedaan hebt, omdat het volk de persoon gekozen heeft.

  Verder zegt Bouva dat hij er tegen is dat iemand goed geschoold moet zijn en geen criminele verleden mag hebben om in de politiek te gaan.

  Zie hier maar welke generaties het in de toekomst voor het zeggen zullen hebben in Suriname.
  Ik hoop dat Bouva zijn gezin verliefd wordt op een zware crimineel.
  gemodereerd

 5. Allemaal gelijk tegen de muur eerst de politie agenten:en daarna dood schieten, en de rest volgt! In mijn optie in deze is R.B. de hoofdverdachte, en deze moet extra gemarteld worden en allemaal in het openbaar, zodat iederéén kan zien wat voor losers het zijn. Heel lang geleden schreef iemand dat de Hollanders in Su komen, om kinderen te misbruiken. Nu hebben de Surie´s het overgenomen, het zal je kind maar wezen die zo verkracht worden. Saka saka, ik word er ziek van !!! Om zulke dingen zou ik, best een serie moordenaar kunnen worden.( Een soort exterminator)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Intriest dat zulke jonge meisjes tot seksslaaf zijn gebombardeerd,en die drie heren in uniform zijn echt t beroep niet waard,wegdoen uit t Korps,zulke troep en alle schuldigen voor 15of 30 jaar laten brommen.Mijn hart huilt om die meisjes,hun hele leven is verpest.
  gemodereerd

 7. Dit is vreselijk. Ik hoop dat ze zware straffen krijgen. Hoe moet je de politie en militairen vertrouwen??
  Ook de regering is niet te vertrouwen. Waarheen met Suriname???
  gemodereerd

 8. Gisteren militairen in de fout en nu politie ambtenaren , het wordt een zooitje hier in Suriname , krijgen ze van iemand bevel om chaos te creëren.
  gemodereerd

 9. 5min sexpret 3jr cel.zulke lieden die hun sexdrift niet kunnen bedwingen moeten liever in n weiland gaan wonen mt geiten shappen n koeien. Volop eindeloos plezier.
  gemodereerd

 10. Kijk dat bedoelde ik. Behoren deze agenten tot de lichting die niet eens de lagere school hadden afgemaakt en ook geen goed gedrag certificaat konden krijgen vanwege hun crimineel verleden. In welk Land leven wij? Als een kandidaat niet voldoet aan de gestelde eisen niet in dienst nemen. Wanneer gaat dit ophouden!!!!!!
  Steltje amateurs. De Kat laat je toch ook niet waken over de muizen?
  gemodereerd

 11. What the Fuck gebeurt er allemaal in Suriname..als je denkt dat je het ergste heb gehoord komt er nog iets ergers in het nieuws. Echt verloedering van de Maatschappij dat zelfs politie en militairen zedenmisdrijf berovingen enzz plegen…in en in triest!!!!
  gemodereerd

 12. In korte tijd misdaden verpleegd door politie en militairen. Er zal wat moeten gebeuren om het tij te keren. Om te beginnen, laat moks-aleisie vertrekken en stel iemand aan die stevig in z’n schoenen staat. Hetzelfde geldt voor de korpschef. Ook hij is een grote 0. De bezem moet door het ministerie van justitie en de strafwet moet worden aangepast zodat er zwaardere straffen kunnen worden opgelegd.ZE Chan, het is nu tijd om in actie te komen, burgers hebben recht op een betere bescherming.
  gemodereerd

 13. Laat belfort hierop antwoord geven. hij speelt toch professor. Maar nu dokt hij.

  Laat Belfort antwoord geven op alle criminaliteit in suriname want amoksi deugt niet.
  gemodereerd

 14. Wat een ellendelingen, tuig van de laagste richel. Deze pedofielen moeten zwaar gestraft worden.
  Wat deze jonge meisjes is aangedaan is dat zij zwaar zijn getraumatiseerd voor het leven. Ze zullen geen enkele man meer vertrouwen,zelfs hun eigen mannelijke familieleden. Het is verschrikkelijk wat hun is aangedaan. Castreren.
  Hopelijk komen zij er niet makkelijk van af. Amerikaanse straffen toepassen. Levenslang zonder vervroegde vrijlating. Laat ze wegrotten in de cel. Zij hadden een voorbeeld functie. Deze meisjes hadden ook hun eigen kinderen of nichtjes kunnen zijn. Moeten deze pedofielen onze samenleving beschermen? Zeer beschamend. Ze zijn pedofielen loopse honden. Wat mij betreft mogen ze een kogel krijgen en in hun graf belanden. Komen ze vrij dan zullen ze het zeker weer doen. Het gaat echt niet goed in onze samenleving. Kinderen zijn.niet veilig in ons land.
  gemodereerd

 15. @ Helga

  Petje af voor je dat jij deze 3 klootzakken heren noemt, zou je dat ook doen als deze 2 meisjes, jou familie leden zouden zijn?? Je hoopt dat ze 15 á 30 jaar moeten gaan brommen, dus met andere woorden wij werkenden, moeten voor ze gaan verzorgen!
  6 kogels is genoeg voor elk er twee, kosten 12 € omgerekend 216 Srd dat wil ik met genoegen betalen. En voor de andere met name R.B. de hoofd verdachte heb ik een andere straf: aan zijn penis een stevige vleeshaak prikken, en ophangen tot hij sterft. Kort samen gevat: ik heb totaal geen respect voor deze tyfus honden.

  @ Wendy. Ik ben vaak niet met je eens, maar deze keer heel even maar.
  @ WAT. daar zit wat in wat je schrijft !
  @ Taurus. Ik lach me een deuk man, maar jij moet er niet zijn daar op het weiland!
  Je nickname is gevaarlijk: straks wordt je aangezien voor een koe, terwijl je een stier bent !!!! ( Lol) Ach je weet het niet, misschien zit er ook een achter lader er tussen.
  Acterlader en pedo tegelijk, daar heeft Jacko een speciale behandeling voor ze klaar !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 16. Beste Franco het zit in de neks no fout mentaliteit wreedheid naar deelnemers in het verkeer lafheid doorrijden na een verkeer ongeval te hard rijden denk aan je medemens misbruik van vrouwen en kinderen en minderbedeelden omdat je het hebt en een ander niet mag je wreed en kwaadaardig zijn geen lagere school afgemaakt ons kent ons je hebt een baan bij de politie je pa of ma heeft een goede positie neks no fout jonge meisjes misbruiken waarom is een ziekte mannen hebben ze zelf geen dochter karma kills Dan worden het je kleinkinderen hebben deze mannen geen ouders normen en waarden triest Sexefenders zwaarder straffen de DOOD STRAF waarom niet zoveel wreedheden tot dat het een van jullie kinderen zussen of moeders zijn dat horen we jullie op AT5 of 1voor 12 als het te laat
  Dit is ons Suriname Wake -up Vrouwen activisten oma’s mama help oeng opo
  gemodereerd

 17. Met alleen maar moordlustige opmerkingen los je ook helemaal niks op. In Saudi-Arabië en China hebben ze publieke executies waar het bloed stroomt over de pleinen. Stoppen mensen met wandaden? Nee…
  gemodereerd

 18. Lichting team bouta-adhin.
  Zowel military’s als politie.
  Daar bovenop de duizenden ongeschoolde last minute ambtenaren.

  Hypocriete reacties hierboven, want als je deze mensen ‘vandaag’, ontslaat, dan zijn de rapen gaar. Moord & brand zullen ze brullen. Vervolgens staan al die bejaarde bondsmannen op uit hun hangmat, om protest aan te tekenen. Dit zijn de gevolgen.

  Maar….
  Het ruimt zich vanzelf op. Natuurlijke purge.
  gemodereerd

 19. Deze mensen, horen niet in deze gemeenschap.
  Een paar jaar geleden hebben ze een fiets met zijwielen gekregen.
  gemodereerd

 20. dit soort tuig, moeten niet alleen STRAFRECHTELIJK vervolgd worden, maar per direct ontslagen worden, dan weten hun familie en echtgenote dat ze ontslagen zijn wegens het misbruiken van kinderen, waar pedofilie onder valt en hun echtgenote en famailie weten ook per direct nooit jou jonge odchter, maar ook zonen met deze pedofielen laten. maar ook nichten en neven. en we moeten deze mensen niet beshermen, maar ook hun namen vermelden. en nooit meer bij de overheid in dienst, je krijgt nooit meer zo’n verklaring. VOG. ik weet niet hoe zoiets in Suriname heet. maar dat zullen zij ook nooit meer kunnen krijgen. als kinderen weglopen of vermist, of wat voor rede ndan ook, mocht je de politie tegen komen ,dan weeet je dat je in veilige handen bent. Dit zijn ratten tuig van de richel. maar ook jonge mannen die nu aan onze kleine kinderen zitten. alles willen kopieren van het internet, en hetgeen zich voltreek in europa, maar dan moet je ook voor de gevolgen instaan.
  gemodereerd

 21. Maar is nu ook een rommel in Suriname. wat doet dhr. Santhoki en de VP. daar tegen elke dag zoveel doden in het verkeer, alsof de burgers en kinderen hun lelven geen een betekenis van waarde heeft en misbruikt van jongeren, een ongekende fenomeen in Suriname. wat in elk land voorkomt, maar het lijkt nu in ons mooie, warme Suriname schering en inslag, daarom begrijp ik nog steeds niet wat dhr. Santhoki nu in Nederland komt zoeken. Dit is niet het moment voor. Suriname is nu in te onrustige vaarwater. Blijft daar en probeer jou zaken op orde te stellen. Als dhr. Santhoki toch durft te komen, wordt er een uitnodiging van hieruit ook naar een andere minister gestuurd om ook hier in het kabinet zijn zegje te komen doen, dat men weet wat er zich nu allemaal in Suriname voltrekt. zo simpel is het!!!
  gemodereerd

 22. @ Ira

  Wat deze Lul zegt moet je een korreltje zout nemen, hij is immers een NDP´er. Ze hebben immers een hersen van een garnaal.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 23. Smeerlapoen bij elkaar. Beestachtig. Hun vrouwe moeten ook oppassen want vaak genoeg vertellen ze thuis dat ze moeten overwerken maar ze gaan met buitenmeid tijdens die zogenaamde overuren……ze worden ook gecoverd door hun chef….ook tijdens normale werktijden deng go nanga deng buitenmeid
  gemodereerd

 24. Nu blijkt vandaag dat er een pedofielennetwerk is ontmanteld binnen het korps. Ook mensenhandel is ontdekt. Wat een gore toestand!
  gemodereerd

 25. Het PARADIJS VAN BOUTERSE is het kweekschool geweest van dit soort tuig en geteisem.
  Politieagenten en militairen die niet de morele capaciteiten hebben om dienders van het land zijn, zijn door het regime Bouterse gefaciliteerd.
  Zware straffen moeten hun deel worden. Dit zijn de kwekelingen en de producten van het fascisme, regime NDP.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.