Echtpaar in Nickerie overleden na samen innemen verdelgingsmiddel

32
Echtpaar in Nickerie overleden na samen innemen verdelgingsmiddel

Een echtpaar in Nickerie heeft dinsdag een verdelgingsmiddel ingenomen en is als gevolg daarvan overleden in het ziekenhuis. De 49-jarige man is de volgende dag overleden en zijn 36-jarige vrouw is vrijdag bezweken. Naar verluidt had het echtpaar privéproblemen, die maar niet opgelost werden.

Enkele dagen voor de wanhoopsdaad zouden ze bezoek van de verhuurder van hun woning hebben gehad. Beweerd wordt dat de verhuurder toen aan het echtpaar meedeelde dat zij de woning binnen 24 uur moesten ontruimen, omdat de eigenaar die nodig heeft.

Zeer waarschijnlijk leek de situatie uitzichtloos voor de twee en besloten zij een verdelgingsmiddel in te nemen. Het echtpaar wordt zondag 13 april gecremeerd.

Praten over zelfmoord? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u)

32 REACTIES

 1. Sinds mijn jeugd de jaren 60 worden er verdelingsmiddelen en andere giftige producten vrij verkocht in Su Als deze allang uit de handel genomen waren een heleboel levens waren dan gered
  gemodereerd

 2. Suriname met zo weinig mensen, is er geen hulp voor de bevolking, maak niet uit, er is miljarden gestolen, er zijn mondjesmaat huizen gebouwd, want de meeste geld is verdwenen, ik weet santhoki staat machteloos, maar pak iedereen op die bij de Surinaamse bank hebben gewerkt inclusief ook bouta, het kan toch niet waar zijn, dat de bevolking pinaart en er zijn mensen die zwemmen in het geld, terwijl dat geld is gestolen uit de staatkas en uit de lening bij de imf, de meeste mensen hebben problemen, alles is duur, santhoki je moet iedereen adhin parmesar simon bouta oppakken die zichzelf verrijkt hebben en de arme bevolking hebben het voor het nakijken, als de dieven die onder de mom regeerders ndp worden niet gepakt, dan laat alle dieven en criminelen vrij, want dat mag in Suriname


  Maak melding

 3. De verhuurder zal opgelucht zijn hoor….lummel
  Hoe kan je dat nou in je hoofd halen dat ze binnen 24 u uit t huis moesten. Ie piri ju kunu na ju tapu. Heel veel sterkte vr de nabestaanden.
  Mooi echtpaar…zucht😥
  gemodereerd

 4. @ maripa ko

  Hoe dom kan je zijn dat te schrijven
  Kandeh deng kan gi ju a wroko dat te doen om alle dieven op te pakken die de NDP hft achtergelaten
  …foeiiiiii
  gemodereerd

 5. Santhoki moet in de wet een wijziging maken die meer rechten geeft aan huurders, hij zou kunnen denken aan een daklozenopvang met budget hulpverlening of een woningbouw coorporatie deels gesteund door de staat met een onafhankelijke commissie om corruptie tegen te gaan.

  Er zou eveneens een meldpunt moeten zijn waar mensen die zich in benarde posities bevinden naar toe kunnen gaan. Benevens zou er uit de samenleving mensen moeten opstaan die dit aan de kaak stellen en als collectief iets verzinnen om mensen in deze situatie te helpen.. Er zijn meer oplossingen dan zelfmoord.
  Jammer dat men dit als enige uitweg ziet.
  gemodereerd

 6. M.K. bn volkomen eens met jw. Wij allen ht volk wisten dat er flink werd gestolen n gerotzooid mt de ndp boeven dus we waren blij toen er plechtig werd beloofd dat al ht gestolen geld tot de laatste cent teruggehaald zou worden .aln al bij deze belofte hebben de mensen massaal n mt volle verwachtingen gestemd op deze regering .maar wat zien wij gebeuren.na 11maanden regeren hebben ze geen 1cent teruggehaald n niemand opgesloten.
  Er wordt gezegd dat ze n sleutelklare proces voorbereiden zodat er niks mis kn gaan.mr het blijkt dat ht n jarenlange slepende gedoe wordt net als die vn die mpp moordenaar n bovendien wat gaat sant n brunsw bespreken mt deze hebzuchtige crimineel???.transparantie is zoek en ht volk is wederom bedonderd n teleurgesteld uit de bus gekomen.
  Wel pres ht volk pinaart dus breng de gestolen gelden mt n bliksemproces terug n zet ht in in de economie anders ga k dit keer mt al mijn fam relaties n vrienden massaal op straat.
  gemodereerd

 7. Regering slaapt netals in nl huizen prijzen zwaar opdrijven alleen maar zeer rijke miljonairs kunnen betalen in suriname pakt die huisbaas op geldmonsters zijn het, en laat hem flink belasting betalen.Hun bron van inkomsten de rotverhuurders moeten ook belasting betalen dat zal hun leren. In nederland willen luie hollanders al 30 jaren niet meer bouwen gooien alle ellendige allichtonen bij elkaar om je leven een nachtmerrie te maken alleen voor miljonairs doen hun dat gevolg ook problemen in nl. Geld maakt mensen paranoide. Het is een lang triest verhaal ook in su. Veel sterkte voor dit soort mensen. Tori sari net als vele tori’s op dit site.
  gemodereerd

 8. ongelooflijk deze huurder heeft geen hart zal hij wel nog kunnen slapen gado wan sabi ,dat de arme nog onderdrukt worden voor zo n klein landje.
  moge god met hun zijn.
  gemodereerd

 9. Zo lief ogen ze op de foto. M’n hart breekt.😥ik hoop dat de verhuurder nu rustig verder kan leven hiermee. Bedoel het niet gemeen. Zoiets werkt op je geweten. Je geeft iemand minimaal 6 maanden de tijd om een ander onderkomen te zoeken (misschien wel gebeurdwij weten dat natuurlijk niet). ander huis zoeken is niet makkelijk. Heel veel sterkte aan de nabestaanden.
  gemodereerd

 10. Problemen, Stress, beschadigde IQ, ten einde raad.
  geen hulpinstanties of geen hulp van families, wat een kwelling.
  dit is toch geen oplossing, om van je leven te beroven.
  sterkte voor de families, kennissen ect.
  op den duur wordt het een gewoonte, dit moet stoppen.


  Maak melding

 11. Die verhuurder is echt schofterig, geef die mensen minstens een maand de tijd. Op die foto zien ze er zo leuk en gelukkig uit.
  Je kunt niet elk gevaarlijk vloeistof verbannen. Pine oil, dettol, azijn kunnen helaas ook gedronken worden.


  Maak melding

 12. Ook mensen die huren hebben rechten. Je kan iemand nooit binnen 24 uur het huis uitzetten.

  Maar wie o wie zei dat de huizen niet meer in euro of dollar prijs verhuurd mogen worden.

  Waarom zijn er zo weinig woningen die tegen een normale prijs verhuurd worden.

  Vindt je het gek dat er bijna een hele fam in 1 huis woont oma en opa kinderen kleinkinderen en nichtjes neefjes noem maar op.

  Vreselijk. R.i.p echtpaar.
  gemodereerd

 13. Surinamers gaan steeds meer op Amerkanen of Arabieren lijken. Misschien bedoelde NDP misbaksel Misikaba dit toen hij zei dat ze van Suriname een tweede Dubai zouden maken. Voor Amerkanen en Arabieren is het duidelijk dat geld verdienen belangrijker is dan het leven van hun medemensen.


  Maak melding

 14. Obama : Het maakt niet uit als je de verdelgingsmiddelen uit de handel haalt er zijn nog meer alternatieve .
  1 Bosje brug .
  2 Een strop om je nek
  3 Een schot in je kop maar dan moet je wel een wapen in huis hebben .
  4 Ratten gif overal verkrijgbaar .
  En ga zo maar door .
  Ik vind het heel jammer voor dit stel je ziet dat ze veel liefde in hun relatie hebben gehad .
  Maar van liefde alleen kan men niet leven .
  En aan familie wens ik helemaal geen sterke want,als die er aanwezig waren in hun leven hadden zij deze hopeloze beslissing nooit hoeven te nemen . Eigenaar met zijn 24 uur zou ik zeggen: you MPP dagoe you tek no .


  Maak melding

 15. Heel triest allemaal.
  De staat heeft ook bloed aan zijn handen.

  En iedereen scheld de verhuurder uit. Maar weten jullie hoe alles is gegaan? Misschien wacht die man al jaren op zijn huis. Dus ik zeg niks, want ik weet het niet.

  In Suriname zou iedereen een stukje grond, moeten krijgen. We zijn het komen aan treffen. Er wordt bloedgeld gevraagd euro’s/dollars voor een stukje grond.
  Geen enkele regering krijgt het geregeld, want ala mala e biging njan poeroe.
  Familie first. Soso foefoer mang.
  En nu zitten de buitenlandse investeerders ook op de loer.

  Lord have merci.


  Maak melding

 16. Dit zijn nu de consequenties van het beleid van de afgelopen 10 jaren die gevoerd is. Beleid van plundering, diefstal, eigen gewin, de economie helemaal vernietigd, plundering van de Centrale Bank van Suriname die moet waken over de Surinaamse munt, verval van waarden en normen, verval van de omgeving waarin mensen leven, een ontbinding van een maatschappij op verschillende geleden. In de afgelopen 10 jaar is er niet geïnvesteerd in de Surinaamse mens, in de economie, in de wilskracht van de Surinaamse mens. DIT IS HET PARADIJS DIE BOUTERSE EN DE NDP SURINAME HEEFT ACHTERGELATEN.


  Maak melding

 17. Suriname is een import land.
  Wanneer gaat Suriname geld verdienen?
  Het 17 ste rijk te land ter wereld qau grondstoffen.
  Wanneer wordt Suriname een EXPORT land????
  Pedro.


  Maak melding

 18. Mooi met ze. Zelfmoord en de familie met de ellende laten.
  Werkten ze niet???? Ze lijken gezond en verliefd.
  1 vr 12 is er toch??
  PCS hulplijn??? Die zelf hebben problemen
  gemodereerd

 19. Heel jammer! Suriname , gebed. Er is gebed nodig. Beschuldigingen uiten heeft geen zin. Oen jep’ makandra.
  gemodereerd

 20. Al zou de verhuurder een grote hufter zijn. Dat het koppel zelfmoord heeft gepleegd is moeilijk te verwijten aan de verhuurder. Tenzij hij het gif heeft verschaft…


  Maak melding

 21. @henkes wat hebben amerikanen en arabieren ermee te maken het is eem binnenlandse probleem de politiek moet zich ermee bemoeien. Nu krijgen amerikanen en arabieren de schuld. In holland ik heb duivelse buren antilliaanse junkie vrouw en paki met kinderen maar in holland hun zijn nachtmerries en de witte woningbedrijf van blanken hebben dit op zich geweten, niet arabieren of amerikanen. Het is triest voor die echtpaar in suriname gaan meteen arme mensen gif innemen in holland zouden mensen op straat bedelen maar geen verdelgingsmiddel innemen. Heel veel surinamers in Rotterdam zitten bij Leger des Heils op stapelbedden te slapen ik vind het gruwelijk . Zo triest allemaal maar hun plegen geen zelfmoord en zelfs mij duivelse buren vrouwen al vreten ze stront ze, hun hebben niets te vreten toch gaan ze stijf van haat agressie ruzie zoeken dit is holland intriest triest. Beschaafde surinamaamse mensen direct uit schaamte naar gif grijpen. Arme surinaamse mensen veel kracht zo zacht van binnen triest. Surinamers zijn trotse mensen ik zelf ook over problemen praten ze moeilijk. Liever hardwerken dan bedelen in holland andersom.


  Maak melding

 22. @henkes wat hebben amerikanen en arabieren ermee te maken het is een binnenlandse probleem de politiek moet zich ermee bemoeien . Nu krijgen amerikanen en arabieren de schuld. In holland ik heb duivelse buren antilliaanse junkie vrouw en paki met kinderen maar in holland hun zijn nachtmerries en de witte woningbedrijf van blanken hebben dit op zich geweten, niet arabieren of amerikanen. Het is triest voor die echtpaar in suriname gaan meteen arme mensen gif innemen in holland zouden mensen op straat bedelen maar geen verdelgingsmiddel innemen. Heel veel surinamers in Rotterdam zitten bij Leger des Heils op stapelbedden te slapen ik vind het gruwelijk . Zo triest allemaal maar hun plegen geen zelfmoord en zelfs mij duivelse buren vrouwen al vreten ze stront ze, hun hebben niets te vreten toch gaan ze stijf van haat agressie ruzie zoeken dit is holland intriest triest. Beschaafde surinamaamse mensen direct uit schaamte naar gif grijpen. Arme surinaamse mensen veel kracht zo zacht van binnen triest. Surinamers zijn trotse mensen ik zelf ook over problemen praten ze moeilijk. Liever hardwerken dan bedelen in holland andersom.


  Maak melding

 23. Oooh 2 keer mijn commentaar 1 keer is genoeg. Any way thanks. Surinaamse mensen met problemen wordt hard van binnen zelfmoord gaat niet helpen. Waar is lady seenacherry van vhp geef deze mensen ook €500 kado en hulp.


  Maak melding

 24. er is volgens de wet een bescherming voor huurders.
  of je huurt of kraakt? je kan niet zomaar buiten gezet worden.
  daar moet een procedure voor gestart worden en die kan nogal lang duren.
  dit echtpaar heeft dit niet geweten en is daardoor nog depressiever geworden

  surinamers? heb je geen eigen stuk grond?? ga er achteraan en doe alles om dat voor elkaar te krijgen.
  eenmaal een eigen stuk grond? en alleen de staat kan je er nog vanaf krijgen.
  ouders? probeer zo goed als mogelijk een stuk grond aan te schaffen voor je kinderen later, zodat je ze kan beschermen tegen al dat huur gezeur en gezeik

  sarie torie dat ook niemand te hulp is geschoten want dit is niet zomaar aan komen waaien


  Maak melding

 25. Onzin wat als oorzaak van de zelfdoding staat geschreven. Het is juridisch niet mogelijk om de huurder na 24 uur op straat te zetten tenzij er een rechterlijk bevel is uitgesproken. De verhuurder is bij wet verplicht de huurder minimaal een redelijk termijn te geven, zodat zij een ander onderkomen kunnen regelen.
  Heb meer het vermoeden gelet op de leeftijdsverschil andere oorzaken in familiesfeer een rol hebben gespeeld.

  Colega forum schrijvers geven Santokhi de schuld. Hoe kun je dit in godsnaam kunnen bedenken. Hij is Staatshoofd en geen kostwinner van gezinnen. Hij is belast met het landsbeleid. Wat Santokhi in een jaar tijd voor Su heeft bereikt, is er een ander aan te wijzen die het beter zou hebben gedaan. Mensen ga toch eens bij jezelf te rade dan kom je zeer waarschijnlijk tot een andere conclusie.
  gemodereerd

 26. Angela 10 april 2021 At 21:09
  Waar is lady seenacherry van vhp geef deze mensen ook €500 kado en hulp.
  =====================
  Je moet christen zijn om in aanmerking te komen voor haar envelopje. Als christen deelt ze uit aan christenen.
  Vorige keer had ik zoiets vermeld, maar de moderator liet het niet door. Waarom niet, mag hij zelf weten. I don’t know.


  Maak melding

 27. Dat is wel jammer dat zij dit als enige uitweg zagen. Iedere huurder heeft recht op huurdersrecht. Als zij hadden geïnformeerd dan waren ze er achter gekomen dat ze minstens een jaar hebben om een andere huurwoning te zoeken. Als er kinderen hiermee gemoeid zijn vind im dit een trieste zaak.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.