[UPDATE] Twee weekenden total lockdown in Suriname

10
total-lockdown-in-suriname

Dit weekend en het komend weekend gaat er weer een total lockdown in Suriname gelden. Dat heeft minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid zojuist medegedeeld en ook bevestigd tegenover de Surinaamse krant de Ware Tijd.

De lockdown gaat dit weekend op zaterdag om 18.00 in en eindigt op maandag 12 april om 5.00 uur. Volgende week is dat op vrijdag 16 april om 20.00 uur tot maandag 19 april om 5.00 uur.

UPDATE – in een nieuw bericht van de Surinaamse overheid is aangegeven dat de total lockdown alleen volgend weekend zal zijn en wel van vrijdag 16 april om 20:00u tot maandag 19 april tot 05:00u in de ochtend:

Het Surinaamse ministerie van Volksgezondheid heeft in een verklaring vrijdagmiddag gesteld dat Suriname de derde golf van de pandemie ingaat. Het reproductiecijfer dat twee weken geleden nog 0,69 was, staat vrijdag op 2,61.

Door de aanwezigheid van alle drie zorgwekkende varianten (Manaus, Britse en Zuid-Afrikaanse) is het volgens de autoriteiten nu nog belangrijker dat personen worden gevaccineerd.

10 REACTIES

 1. Alweer total lockdown!!!! het lijkt alsof Covid door de weeks niet bestaat gewoon rommel van t regeering echt!!!
  gemodereerd

 2. De R-waarde blijft stijgen. Dat is zorgwekkend.
  Er is een grote groep van onnozele Surinamers die geen besef hebben van het gevaar.
  Deze variant die in buurland Brazilië al voor 400000 doden heeft gezorgd, zal hard toeslaan in Suriname. En dat allemaal door burgerlijke ongehoorzaamheid.


  Maak melding

 3. Veel gesprekken binnenhuis, zal toch de gehoorzaamheid aanwakkeren.
  Stoerheid en negeren van de wetten levert alleen maar ellende.
  Helaas in dit Coronawereld moeten we extra onze verstand gebruiken.
  Probeer het beste van te maken.
  gemodereerd

 4. Waar komen deze amateurs vandaan?? Een ezel alleen kan braz met Su vergelijken. Braz heeft 260 miljoen inwoners en hoop in sloppen wijk. Wonen op elkaar zonder water, zonder behoorlijk eten. Wie leert ze hygiëne???
  Maar komen met iets is idioot. Deze regen moeten landbouwers oogsten. Ze hebben al genoeg verlies
  gemodereerd

 5. R-waarde stijgt..😂😂😂😂😂. Meneer de Surinamer gaat u aub weer naar school? U bent een naprater en komt niet met feiten. Je kan zien dat je van t bos bent inderdaad. Wat een primitief verstand.
  gemodereerd

 6. Toch zullen er malloten op straat zijn, En die moeten ze gelijk dood knuppelen !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Ik ben het zat die lockdown wat deze regering bepaalt.Ons keihard van onze vrijheid beroven. WAT VOOR SHIT IS DIT ALWEER.Wij houden ons toch al aan onze regels monkap handen wassen 2 m afstand.Zelfs Nederland schaft die fokking TOTAL LOCKDOWN AF.DOE DAT IN SURINAME OOK.WIJ EISEN ONZE VRIJHEID NU TERUG!!!!!!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.