Met bierfles mishandelde moeder sprak 40-jarige dochter aan op losbandig leven

11
politieauto-suriname-agenten-op-plaats-delict

De moeder die afgelopen weekend met een bierfles op het hoofd werd geslagen door haar 40-jarige dochter, had de dochter aangesproken op het losbandig leven dat ze leidt. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Het politioneel onderzoek wees uit dat er op zaterdag 13 maart een ernstige woordenwisseling ontstond tussen moeder en dochter, nadat de verdachte V. door haar moeder werd aangesproken over het losbandig leven dat ze leidt. Dit viel niet in goede aarde bij V., waardoor zij een bierfles pakte en deze stuk sloeg op het achterhoofd van haar moeder.

De 60-jarige vrouw viel hierdoor op de vloer, waarna de dochter bij die gelegenheid een stuk van de kapotte bierfles opraapte en deze tegen de hals van haar moeder hield. Het gelukte de moeder zich in veiligheid te brengen door naar binnen te kruipen, waarna zij de politie van Latour inschakelde.

De wetsdienaren die gauw ter plaatse waren, hielden de dochter aan voor mishandeling. Zij gaf toe het strafbaar feit te hebben gepleegd, omdat zij de situatie al beu is. De kapotte bierfles is eveneens in beslag genomen.

De verdachte V. is na gepleegde overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst meldt de politie.

11 REACTIES

 1. Die dochter zal wel gezegd hebben: eh boerhiyaa, ab tjoep, nahien to gaar me botal pehl deb. Als ze Hindoestanen waren tenminste.
  Als ze creolen waren dan zal het zoiets zij geweest: ie tapi mofo now, noso me broko yu mars.


  Maak melding

 2. “Latour” “ze de situatie beu is…”

  In Azië en Afrika kappen de ouders die dochter in stukken als ze even een vriend heeft die ze niet aanstaat.
  In Suriname hebben ouders tegenwoordig geen moer meer te zeggen. Al die oude normen en waarden hebben plaats gemaakt voor FB nonsens, Whatsapp, Tiktok, Instagram en andere (a)sociale media.

  Lang leve het nieuwe tijdperk…
  gemodereerd

 3. Op 40 jarige leeftijd heeft je moeder niets meer bij je op te voeden, maar als je het bemoeien met je leven niet meer wilt ondergaan, dan moet je maar ergens anders gaan wonen, b.v. bij één van de kerels waarmee je je als loopse teef wilt uitleven.


  Maak melding

 4. Een Moeder blijft een Moeder tot haar Dood leeftijd doet er niet toe al is het Dochter 80 jaar of de Zoon deze verdachte wilt geen verantwoording afdragen omdat ze vanuit gaat dat ze oud genoeg is om haar eigen beslissingen te nemen maar ze is één belangrijke hoofdregel vergeten en dat is dat je altijd een Kind van je ouders zult zijn zolang ze in leven zijn ongeacht welke functie je heb


  Maak melding

 5. Hoereren is het bestbetaalde baan ter wereld wordt er gezegd. Als teefje blut is gaat ze buiten even op de stoep staan gestoken in n super minirok mt ontblote dijen.surinaamse mannen zijn ijdel genoeg om aln mr vr n blik op die maalse te kunnen werpen n tas vol mt levensmiddelen te schenken laatstaan vr n op n neertje.

  Oma zei eens tegen haar kleindochter zoiets vn kind zorg goed vr jw goudmijntje dan is jw toekomst verzekerd..

  Maar sommigen doen ht vr n portie bamie n cola of n belkaart die blijven hun levenlang arm.


  Maak melding

 6. @HongKongFree,

  Ja, daar weten vrouwen in bijvoorbeeld India alles van. Voor de “eer” worden vrouwen vermoord of krijgen ze zoutzuur in het gezicht gesmeten.

  Want hoe durven ze hun eigen keuzes te maken. Toch?


  Maak melding

 7. Leven als een losbandige teef is inderdaad een keus van veel vrouwen. Zelfs getrouwde vrouwen doen niet onder voor de echte beroeps prostituees, althans zo heb ik mij laten vertellen hoor…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.