20-jarige monteur aangehouden voor oplichting

6
Gevangenis
Voorbeeldfoto

De politie van het bureau Munder heeft op maandag 8 maart de 20-jarige verdachte monteur R.W. aangehouden voor oplichting. Een benadeelde deed op zondag 7 maart aangifte tegen de verdachte en hield de politie voor dat hij zijn voertuig voor reparatie had gebracht naar de monteur en hem hiervoor vooraf betaalde.

Volgens afspraak haalde hij zijn auto op, maar zag dat de monteur de machine alleen had losgegooid en verder niets had gedaan. Hij heeft meermalen de monteur moeten aandoen en aanspreken, maar de werkzaamheden op zijn voertuig werden maar niet afgerond meldt het Korps Politie Suriname.

De benadeelde besloot toen aangifte te doen bij de politie. De verdachte R.W. gaf toe zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbaar feit. Na gepleegd overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is R.W. voor oplichting in verzekering gesteld, meldt de politie.

6 REACTIES

 1. Deze domkop heeft zich ernstig beet laten nemen door een 20 jarige zogenaamde monteur die amper droog is achter zijn oren. Trouwens het is een feit, dan een baas een werknemer nooit vooraf zijn salaris betaald zonder dat de werknemer de juiste diensten heeft geleverd. Loon naar werken. Wat bezielt deze auto bezitter? Dit krijg je wanneer je lichtgevoelig bent en je met mooie woorden en dwang laat ompraten. Hij zal wel familie van Bouta zijn. Bouta en consorten hebben veel werknemers in dienst genomen op papier, zonder dat zij de nodige arbeid hebben geleverd, die komen nu geld eisen van OW. Mensen heb je je hersenen op de juiste plaats? Gebruik ze ook en laat je niet oplichten. Use your brains.
  gemodereerd

 2. Regelmatig hoor je van dit soort gevallen.
  Hoe dom kun je als zogenaamde monteur zijn om je aan zulke oplichten schuldig te maken. Men weet je altijd terug te vinden. En ook de klanten die je niet oplicht krijgen via via te horen wat je uithaalt. Die komen dan ook niet meer omdat ze verwachten het volgend slachtoffer te worden.
  gemodereerd

 3. Nou nou wat herft dit met bouta te maken die man is een oplichter laat die man opsluiten anderen die beet genomen zijn moeten zich ook melden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.