Suriname van plan ambassade en consulaat in Marokko te openen

27
Suriname krijgt ambassade en consulaat in Marokko

De Surinaamse minister van Buitenlandse Zaken Albert Ramdin is momenteel in Marokko en heeft donderdag een ontmoeting gehad met zijn Marokkaanse ambtgenoot Nasser Bourita (foto). De twee hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de periode 2021-2024.

Tijdens de meeting gaf Ramdin aan dat de regering van de Republiek Suriname heeft besloten een ambassade in Rabat en een consulaat in Dakhla te vestigen. Dit om een ​​verdere impuls te geven aan de bilaterale samenwerking en bevordering van investeringen en zaken tussen de twee landen.

27 REACTIES

 1. Prima om zoveel mogelijk handelsrelaties te onderhouden met zoveel mogelijk landen. Maar waarom zou je in godsnaam in covid tijd een ambassade en een consulaat in Marokko nodig hebben. Ik dacht dat het geld op was.


  Maak melding

 2. Regering U zou toch gaan bezuinigen op het aantal ambassades en consulaten , en nu gaat U met weer een schurkenstaat in zee , is die bouta nog aan de macht ofzo , het zelfde dat U weer goede relaties onderhoud met de schurken staten cuba en venuzuela , dus ons Suriname blijft ook een schurkenstaat , en in elke schurkenstaat heeft een handje vol gekken het voor het zeggen en de bevolking wordt armer en armer en armer , de heer Belfort kon wel eens gelijk hebben dat deze regering op de verkeerde paarden wedden.


  Maak melding

 3. handels relaties altijd goed
  maar daar heb je geen consulaat en ambassade voor nodig.
  de zoveelste domme kostenpost gefabriceerd door diknek santokhi

  ben zeer benieuwd over welke handel het dan wel niet moet gaan?
  wat is het product dat verhandeld wordt????


  Maak melding

 4. wat een domme opmerking van die rbrowny met y , , ja paarse ezel , weet jij wel waar marokko ligt , en in welk werelddeel denk je , en-en-en paarse rat , marokko heeft ook een koning , zal je baasje bouta ook als de koning van marokko hier in Suriname zal komen alles weer hermetisch afsluiten meneer y , , we denken dat touwtje alvast een strop gaat maken voor jou, daar kun je je mee vastmaken als het verlaten schip gaat kapseizen.


  Maak melding

 5. Aan de Surinaamse regering is de vraag waarom met marocco als land in zee te gaan, marocco stuurt doelbewust zijn onderdanen overal in Europa, want de regering in Marokko weten geen raad mee, vanaf zuid spanje tot en met noord Duitsland zijn Marokkanen een probleem, ik heb op de ramblas in Spanje gezien, hoe deze tuig overdag mensen stelen, en Suriname had alert moeten zijn, ik had veel lof van deze regering, maar nou zie ik bouta en santokhi is geen verschil, ik heb altijd gezegd mannen met jas das zíjn witte boord criminelen en onbetrouwbaar?


  Maak melding

 6. Dus kijk hoe wij over marrokanen denken! Gaan jullie ook zo denken in Nederland, want vele surinamers die vinden dat de marrokanen gediscrimineerd worden in nederland (ik vind het een crimineel en laf volk) .surinamers weer dit volk uit su!, want anders krijg je die zelfde shit als in Europa waar zij de baas willen spelen!


  Maak melding

 7. Gelukkig is het voorlopig maar een plan. Als we eerlijk moeten zijn is de band al in 2019 aangehaald toen Marokko een zwembad in Amsterdam liet aanleggen op kosten van Marokko. Bovendien is in dit land een horde Marokkaanse en Turkse criminelen aanwezig dus we moeten niet doen alsof het de schuld is van de huidige fantastische regering !


  Maak melding

 8. Beste famiri, dit is een regelrechte waardeloze actie!!! Wat heeft Marokko te bieden? Waarom denk je dat alle Marokkanen Naar Nederland willen komen?
  Waarom geld verspillen Suriname!!!!!

  Gado de wi fesi mang


  Maak melding

 9. Kortzichtige regering,doe dit niet.Je krijgt alle soort tuig richting Suriname.Ze beheren de casino maffia al in Suriname.Straks komen nog de boerkis dragende spoken ook naar Suriname.Regering waarmee zijn jullie bezig.U houdt de Surinamers behoorlijk voor de gek.Stop ermee!!


  Maak melding

 10. Alsof Surinamers zulke lieverdjes zijn! Surinamers die zich aan regels houden? Waar?Momenteel woon ik niet in Nederland maar indien ik er zou terugkeren, zou ik er eerder voor kiezen, om Marokkanen of Turken als buren te hebben, dan die “intelligente” Surinamers met hun eeuwig grote waffels die vaker slechts onzin uit kramen! En over het veroorzaken van rotzooi en ellende gesproken! Deze gasten zorgen overal waar ze komen heel vaak voor overlast, criminaliteit, ellende en vervuiling net zoals in hun eigen bacoven-republiek!
  Ondanks het feit dat met name heel veel Surinaamse vrouwen (vaak types die bloedgeil zijn op het hebben van hair-extensions!!!) proberen om zo “Nederlands” mogelijk over te komen door bijvoorbeeld plotseling de Nederlandse “R” niet meer te kunnen uitspreken! De “R” wordt voor hen plotseling de Nederlandse “J”! Wat deze groep Suries echter helemaal ontgaat, is dat je het kroeze haar wél uit die Suri-kop kunt halen maar dat je de nee´gher nooit uit die Suri kunt halen ondanks die plotselinge “J” in plaats van de normale “R”!
  Voor al die Suries hier die het zo goed weten: Marokko is een land met ongeveer 36 miljoen inwoners. Suriname heeft nauwelijks 600.000 inwoners maar barst van de criminelen en hufters in alle lagen van de aanwezige instituten!
  Marokko is een koninkrijk en wordt door enkelen van de vele laaggeschoolde Suries op dit forum, een schurkenstaat genoemd. Dit terwijl het doodnormaal is voor de doorsnee Surinamer, dat zowel een president als een vice-president veroordeelde personen zijn voor o.a drugshandel, meervoudige moorden, berovingen van banken, diefstallen etc. etc. Bovendien is de Surinaamse ex-minister van Financiën reeds 9 maanden op de vlucht voor de politie en zit de gehele top van de Centrale Bank van Suriname momenteel achter de tralies! In Marokko vertoeven er geen autoriteiten in de gevangenis of zijn er geen ministers op de vlucht! Maar de achterlijke Suries hier, blèren elkaar heel dom na, dat Marokko een schurken staat is! Waar halen jullie het gore lef vandaan, idioten! Een typisch voorbeeld van een schurkenstaat is jullie eigen bacoven-republiek waar bijna iedereen oliedom en dito achterlijk is. Zelfs de inwoners van het vroegere (Brits)Guyana, zijn de Surinamers qua intelligentie niveau, al langere tijd voorbij gestreefd. Het is momenteel zelfs zo erg, dat de universiteit van Guyana, haar neus optrekt voor iedere vorm van samenwerking met de Anton de Kom “universiteit” van Suriname. Dit vanwege het belabberde lage niveau van deze Surinaamse universiteit.
  Voor jullie verdere informatie: wetenschappelijk onderzoek binnen de Caricom heeft onlangs uitgewezen, dat de inwoners van Suriname het allerlaagste I.Q. (voor de vele laaggeletterden hier: dit betekent intelligentie quotiënt) hebben van het gehele Caraïbisch gebied! Dus zelfs de Haïtianen waar jullie op neer kijken en verachten en de Guyanezen, zijn veel intelligenter dan jullie oh zo “slimme” Surinamers! En toch weten de Surinamers alles veel beter en hebben vooral de grootste bekken, waar overigens volgens de rest van de wereld, alleen maar de overbekende Surinaamse onzin uit komt!
  Momenteel woon ik niet meer in Nederland maar indien ik er zou terugkeren, zou ik er eerder voor kiezen, om Marokkanen of Turken als buren te hebben, dan die “intelligente” Surinamers met hun eeuwig grote waffels!
  Ten slotte wens ik alle Surinamers op dit FO..JUM EEN HELE GOEDEMOJ..GEN EN EEN PJETTIGE DAG:)


  Maak melding

 11. Marokkanen in Suriname.
  Marokko zit met heel wat uitzichtloze mensen.
  Waar ze niks mee kunnen en willen.
  Ze slapen in dozen langs de grens.Willen allemaal naar t rijke westen zoals ze dat denken.Een beter leven.
  Geef ze ongelijk moeders met babys en kinderen mannen en oude mensen.Allemaal zittend langs de grens.Wachtend op een kans de oversteek te kunnen maken.Marroko bewaakt de grens met militairen.
  Was mens onterend dit tafereel mee temaken.
  Wat ik zag was onmenselijk.Ik heb ook het rijke gedeelte mogen zien. Denk Suriname echt dat die marrokanen hun rijkdom met ze gaat delen.Hier in Nederland werken en wonen ze.
  Suriname geld stoppen dan zijn we ze kwijt.
  Het zijn noord afrikanen zeggen ze. In hun ogen zijn ze uitschot.Suriname gedeelde smart.
  Waar begint Suriname nu echt mee.
  Ze mogen leren van Nederland.Immigranten en nu zitten ze met een probleem.Bouw alvast moskeeën.
  Vandaar uit financiën. Trouwen met neven en nichten gooi de grens open.En Su is een moslim land


  Maak melding

 12. @xavier

  ondanks dat veel waar is over surinamers wat je zegt
  is en blijft marokko gewoon een triest crimineel schijtland.
  dat er niemand opgepakt is zoals je noemt? is omdat de criminele schijt marokkanen nog aan de macht zijn.
  tijdens 10 jaar bouta is toch ook niemand opgepakt???
  je kan wel beginnen over suriname(rs) en daarover zeuren dat ze net zo erg of erger zijn
  dat veranderd niets aan het feit dat die mening over marokko wel waar is.
  het ene triest volk dat over het andere trieste volk begint.
  feit blijft toch dat ze allebei triest zijn.
  dat jij de andere kant begint te downplayen?? zegt alleen maar dat je een domme bounty bent die beter denkt te zijn als de rest.
  allebei de kanten zijn k.u.t. en hebben en brengen niets


  Maak melding

 13. Ik dacht was 1 april grap, maar Santhoki is de weg kwijt, wat voor voordeel heeft Suriname aan Marroco,,,,,,, dan liever Rusland dan heb je tenminste een helicopter op bruikleen. Er is geen geld, Paisa Nah He!! Santhoki. met 6 beveiligde auto’s, 3 motorfietsen en premier Rutte op de fiets! Weer een baan voor family & friends in Marroco, terwijl de president zegt er is geen geld! Elke maand een nieuwe misstap, wat zal de volgende. zijn,,,,,,, waarschijnlijk Brunswijck stapt uit de regering of Belfort stapt uit Abop!!! Ben benieuwd!!!


  Maak melding

 14. @Xavier ´d Lorean,

  Wat een opluchting dat je niet in Nederland woont!!!! Ga lekker fietsen met je intelligentie die je zo aan het promoten bent.


  Maak melding

 15. Zoals altijd : Woeste scheldpartijen,geen enkele constructieve bijdrage,een negatief zelfbeeld lijkt het wel.Arm Suriname.
  Wake up please !


  Maak melding

 16. Iedereen reageert vanuit eigen perspectief of belevenissen begrijpelijk, maar verbreed je horizon eens!

  De minister is uitgenodigd door zijn ambtsgenoot, dwz gedeelde kosten.
  De ambassade en consulaat komen er als het wat beter gaat, dus niet morgen.

  Voor het geval je het niet door hebt, het grootste deel vd regering is moslim, dus het is niet zo raar dat suri de diplomatieke banden die sinds 2004 bestaan aanhaalt.

  Marokkanen moeten nog steeds een visum aanvragen, ook de marrok/Ned.
  De minister is niet op visite bij je Marokkaanse buurman.


  Maak melding

 17. De surineds en mokro’s zijn bigie matties, ook in de onderwereld. Heel veel surineds gaan al jaren op vakantie in Marokko. En omgekeerd zijn er al jaren mokro’s stagiaires in suri.

  Niet alles wordt bekend gemaakt. Ik lees business to business, maar ik vermoed ook gezamenlijk criminaliteit indammen.
  Vervolgens gaat de minister naar Frankrijk, de minister v Justitie zal ook aanwezig zijn.
  Ja, gezamenlijk de criminaliteit aanpakken.

  Als dat het is, dan hebben ze mijn zegen.


  Maak melding

 18. Ach ja, die Xavier komt voor de zoveelste keer bigi ting spelen hier. Je komt door en door gefrustreerd over. Kan niet anders met je 3 baantjes in het land van melk en honing(lees kots en bloed). Ik durf te wedden dat je ook nog in het belabberdste deel woont.
  WKN is te min voor jou, maar het intrigeerd je wel, je blijft terugkomen. Hef e nais dee.


  Maak melding

 19. Wat een vooroordeel zeg! Zijn wij Surinamers zulke nette mensen dan???? Ik denk van niet. Stop aub om een hele volk voor criminelen uit te maken, want wij hebben ook veel criminelen in ons midden. Je hebt ook veel Marokkanen die heel hard hun best doen zonder criminelen te zijn.


  Maak melding

 20. Ik sluit geen mens uit , maar moet wel Scherp beginnen & ook Scherp blijven , anders wordt het een hoofdpijn vr Land en bevolbevolking.
  Ik scheer niet iedereen onder één kamp, maar de meeste willen altijd gelijk hebben als zijn ze FOUT & GEEN RESPECT VOOR anderen ( liegen en bedriegen ook geen respect voor andere ETHNISCHE ACHTERGROND zelf hun eigen MOEDERS is de laagste schakel in huis.
  Bidden 5 keer per dag maar op straat en de BAJES zijn ze GEWELDDADIG.
  IK DISCRIMINEERT NIET , MAAR PRAAT UIT ERVARING 🏠 ik woon tussen alle ALLOCHTONEN & OP ZUID ( EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR TWEE ☝️👀👂🌐🌍🇸🇷🇸🇷🇸🇷


  Maak melding

 21. @Xavier ´d Lorean,

  Waarom ga je niet weer in Nederland wonen. En ga dan buren nemen van de mocro maffia en de Turkse grijze wolven. Hebben ze jou rijk gemaakt?

  Ik werkte als leidinggevende in de beveiliging in het bedrijfsleven. Elke dag hadden we problemen met Marokkaanse mannen die weigerden om een mondkapje op te doen.

  Ze proberen het straat gedrag naar binnen te brengen. Ze hebben schijt aan de regels in Nederland.

  Santhokie je maakt weer een fout. We hebben niets aan de mocro maffia in Suriname.
  We hebben genoeg criminelen in Suriname. Die jij niet kan behappen.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.