zondag, december 3, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentDecoratie en oorkonde voor ongeneeslijk zieke Shahied Wagid Hosain

Decoratie en oorkonde voor ongeneeslijk zieke Shahied Wagid Hosain

-

Does Travel & Cadushi Tours

Vorige maand liet de bekende zanger Shahied Wagid Hosain weten dat hij ongeneeslijk ziek is en niet lang meer te leven heeft. Als dank voor zijn zangtalent waarmee hij generaties liet genieten van onder andere muziek van de Indiase zanger Mohammed Rafi, heeft hij afgelopen dinsdag een speciale decoratie en oorkonde ontvangen van de Surinaamse overheid.

Op dinsdag 9 maart heeft de ambassadeur van Suriname in Nederland, dhr. Rajendre Khargi, het voorrecht gehad om namens president Chandrikapersad Santokhi, een decoratie en oorkonde te overhandigen aan Shahied Wagid Hosain, waarbij hij benoemd is tot Ridder in de Ere Orde van de Gele Ster.

Shahied zet zijn talent ook in voor vele sociale activiteiten waar de Surinaamse gemeenschap de vruchten van plukt. Zijn gezondheid liet het niet toe om persoonlijk aanwezig te zijn, maar zijn echtgenote Barsatie nam het op waardige wijze voor hem in ontvangst.

Later in de week had Shahied een betere dag en deelde hij bovenstaande foto.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

8 REACTIES
 1. Blij dat Suriname hem geëerd heeft en dat hij nog kan genieten van zijn oorkonde.
  Ook waardering voor hem dat hij heeft een prachtigeo foto pgestuurd. Respect voor m’n lotgenoot

  Beste lotgenoot,
  geniet van de momenten die Allah jouw nog geeft.
  Ik wens jou, gezin en familieleden heel veel sterkte. M’n ervaring met de ziekte was, je hebt niet alleen maar met z’n alle, met z’n alle zijn jullie aanvechten tegen de ziekte. Als je wilt huilen huil maar.
  Wees jezelf wie je bent en wat je bent.
  Geen zin in ziekenbezoek gewoon zeggen, ze zullen het waarderen. Zeg ook wat je wensen zijn, hoe of wat. Lotgenoot, Carpe Diem!
  Allah bescherm Shahied Waghid Hossain geeft hem de kracht om langer bij zijn gezin te zijn en geeft hem geen pijn, genees hem.
  Oh Allah, U bent de enige die wonderen kan verrichten, genees hem 🤲🏼Ameen.

  Veel liefs een lotgenote 💞🎗️


  Maak melding

 2. Mooi gebaar van de Surinaamse regering. Een topzanger die helaas nu ernstig ziek is.
  Het is altijd een genot om naar zijn liedjes te luisteren. Zijn vertolking is tijdloos en wordt door liefhebbers gewaardeerd.


  Maak melding

 3. Had nog nooit van deze beste meneer gehoord, maar dat geeft niet. Hoe dan ook….heel veel kracht gewenst. Dat stukje geheimzinnigheid want u scheelt had achterwege gelaten kunnen worden want wat het ook is u heeft er niet on gevraagd of ergens gekocht. Het had een ieder kunnen gebeuren, ik weet er trouwens alles van. Hoe dan ook, u bent mens en ook sranang mang. Heel feel kracht en liefde gewenst.


  Maak melding

 4. Heel moeilijk als je lichaam je vroegtijdig in de steek laat dan blijft over berusten en aanvaarden de een gaat eerder dan de ander maar we zijn allemaal sterfelijke wezens
  hopelijk gaat hij rustig vredig en zonder pijn over.
  sterkte.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES