Man gestoken door partner van zijn buitenvrouw

14
politie auto suriname op straat in actie

Een man in Suriname heeft dinsdagavond op een adres aan de Pompoenstraat te Charlesburg steekverwondingen opgelopen, toen de partner van zijn buitenvrouw hem met een mes stak.

De partner van de vrouw vond het niet leuk, dat de man met zijn vrouw ging. Hij besloot daarom naar het adres van de man te gaan om rekenschap te vragen. Daarbij ontstond er een woordenwisseling die is uitgemond in een steekpartij. Na de daad maakte de verdachte zich uit de voeten.

De Surinaamse politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Het slachtoffer ging per eigen gelegenheid naar de Spoedeisende Hulp voor medische behandeling. Hij is opgenomen op de afdeling Neurologie.

Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie, die bezig is de verdachte op te sporen. 


14 REACTIES

 1. “De partner van de vrouw vond het niet leuk, dat de man met zijn vrouw ging.”

  Zijn er dan mannen die het wel leuk vinden als hun vrouw vreemdgaat…

  Dit is tenminste wel iets geloofwaardiger dan dat van die Belg.


  Maak melding

 2. Soso fatoe in crepie zal aan het water die ze daar drinken liggen, dus binnenman steekt buitenman, hij had hem een les moeten leren door zijn toi toi af te snijden einde van zijn probleem. Het kan natuurlijk ook zijn dat zijn vrouw behoeften heeft die binnenman niet kan voltooien en extra hulp nodig heeft van de buitenman. Dus team work heren en steken met de juiste gereedschap op zijn beurt.


  Maak melding

 3. Dat is vaak het probleem bij zoiets. Wie ga ik aanpakken? De ontuchtige secreet die mij bedriegt of de Casanova die zijn driften niet onder controle heeft. Door alleen de Casanova aan te pakken en de secreet niet, wordt hier of daar in Charlesburg met twee maten gemeten. Deze Casanova moet in het vervolg alleen maar met zijn Duitse helm spelen en van getrouwde vrouwen afblijven.


  Maak melding

 4. Hij zou eerst zijn vrouw moeten aanpakken. Die scharrel heeft toch geen pistool tegen haar voorhoofd gehouden om met hem te gaan? Dus meneer, pak eerst jouw vrouw aan hoor!!!


  Maak melding

 5. Die vrouw kan beter haar spullen en evt kinderen pakken en haars weegs gaan want ze heeft nu een waarschuwing gehad. De volgende keer kan zij zelf aan de beurt zijn.
  De partner is wel een vent die de hand niet aan vrouwen slaat zou je kunnen denken na dit optreden.


  Maak melding

 6. Arthur dat weet je niet “hij heeft toch geen pistool tegen haar voorhoofd gehouden “
  Misschien heeft hij zijn pistool met 2 kugru’s tegen naar hoofd gehouden.


  Maak melding

 7. Zoiets gebeurde ook in België waar ik woonde.Ik kwam mijn buurman tegen,helemaal in het verband en knettergek(zot) ik vroeg wat er gebeurd was,hij antwoorrdde:Allee jong,ik kwam een schoon wijveke tegen die mij meenam naar huus,na de sex deed haar man de slaapkamerdeur open en ik sprong uit het raam,ik kon me net aan de vensterbank vasthouden.De man nam een tang en trok 1 voor 1 mijn vingernagels uit,Allee zei ik toen zijt ge zot geworden?neen,hij pakte een hamer en verpletterde mijn vingertoppen,toen zijt ge zeker zot geworden riep ik.Neen zei hij.Wanneer zijt ge dan zot geworden vroeg ik?Hij antwoorrde:Toen ik omlaag keek en zag dat ik met mijn tenen 3 cm boven de grond hing:TOEN BEN IL ZOT GEWORDEN!


  Maak melding

 8. Paul je vergeet optie 3.
  Gewoon weggaan.
  Die hoer verdient een geslachtziekte. Die secreet? Ach die secreet zag een hol die hij af en toe kon vullen, de lusten niet de lasten. Zodra zij alleen staat wil hij haar niet meer
  neem je wraak dan ben jij de enige die verloren heeft
  mannen en vrouwen die zo nodig moeten aanpappen met een man/vrouw die al een partner heeft zijn walgelijk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.