6 COVID-19 patiënten in ziekenhuis; vrijdag nieuwe maatregelen

0

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur 5 nieuwe COVID-19 gevallen geregistreerd na 159 keer testen. Dat blijkt woensdagavond 10 maart uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Ook zijn er op dit moment ‘maar’ 6 COVID-19 patiënten in het ziekenhuis. In de ICU zijn er 2 patiënten.

De geldigheid van de COVID-19-maatregelen wordt steeds bij presidentieel Besluit bekrachtigd. De meest recente maatregelen zijn van kracht zijn tot en met vrijdag 12 maart 2021. De nieuwe maatregelen zullen dan ook op deze datum bekend worden gemaakt.

Gezien de lage cijfers is de verwachting dat de maatregelen versoepeld zullen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.