Aanrijding door bestuurders zonder rijbewijs; auto’s in beslag genomen

4
Aanrijding door bestuurders zonder rijbewijs: auto's in beslag genomen

De politie in Suriname heeft deze twee auto’s in beslag genomen, nadat ze afgelopen zaterdagavond betrokken waren bij een aanrijding en in een goot langs de weg terecht kwamen. Het vermoeden bestaat dat ze bestuurd werden door personen zonder rijbewijs.

Het ongeval gebeurde op de kruising van de Corusburg- en de Dankbaarheidweg vlakbij politiebureau Santodorp. Een snelle Toyota Mark X reed over de voorrangsweg, toen de blauwe Ractis het stopbord negeerde.

Het gevolg was een flinke botsing waarbij beide voertuigen beschadigd raakten. Toen de politie ter plaatse kwam, trof zij geen bestuurders of anderen met een geldig rijbewijs aan en besloot de voertuigen af te voeren.


4 REACTIES

  1. Als je gewend bent op een wilde beest te rijden, heb je ook geen rijbewijs nodig om een auto te rijden. Beide bestuurders opsporen en in de auto plaats laten nemen, en dan opblazen radicale oplossing klaar is Kees !( Misschien zijn het de Brugspringer (s) Welke NDP´ers volgt ???????

    sari tori

    Jacko
    gemodereerd

  2. Rijbewijs van Belfort of van Danielle gekregen.Naam en adres invullen djoekoe betalen en morgen de rijbewijs ophalen.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.