Cubaan steelt spullen uit supermarkt waar hij werkt

20
supermarkt-winkel-suriname

De politie in Suriname heeft maandag een Cubaan in verzekering gesteld, die melkpoeder, speelgoed en andere spullen heeft gestolen uit een supermarkt waar hij werkzaam was.

De man werkte in de winkel op de kruising van de Gravenberchstraat en Kernkampweg en heeft de door hem gestolen spullen aan anderen verkocht. De strafbare handelingen zijn op camerabeelden vastgelegd.

De Cubaan werkte ongeveer vijf maanden in de winkel. Het vermoeden bestaat dat hij al die maanden spullen heeft gestolen. De winkelier deed aangifte tegen de man, waarna hij gisteren na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is aangehouden door de politie.

De verdachte heeft bij de wetsdienaren bekend schuldig te zijn.


20 REACTIES

 1. Als het goed gaat met het bedrijf, waar u werkt, zal ook goed gaan met u.
  Verleiding, heeft u in de macht.
  Let op, bent u klein begonnen, laat het hierbij.
  Maak geen sprong, naar iets groter?


  Maak melding

 2. Deze cubaan bij Antoine Elias dumpen.Hij heeft hem naar Suriname gehaald en zou hier als arts werken.
  gemodereerd

 3. Behoeftige burgers hebben van het Instituut van de First Lady waardebonnen van Combé Markt gekregen ter waarde van SRD 500

  Snap ik echt niet dus na de VP Brunswijk die zaken doet met Chotelal die ook heeft meegedaan aan het stelen en roven en één van de grote ondersteuners van de NDP zijn
  Doet de First Lady nu zaken met Combé markt die ook een van de ondersteuners van de NDP zijn maar zeer zeker ook hun grote voordelen hebben genoten van de NDP coalitie regering.

  Zou de huidige coalitie partijen VHP en ABOB nu ineens Chotelal en Combé markt in hun armen hebben gesloten?
  Chotelal die vele zaken heeft geleverd tegen onbeschoft hoge prijzen en ook geld heeft gemaakt om als cambio op te treden namens de NDP.

  Coalitie van heden, jullie moeten je schamen voor dit gedrag


  Maak melding

 4. Ik vraag mij af als het niet ánders geformuleerd kon worden Werknemer steelt uit winkel waar hij werk Als in Ned krant word geplaats Surinamer steelt uit winkel waar hij werk Zeg het maar???


  Maak melding

 5. Mensen, mensen. De nood is hoog in Suriname. Er is een crisis gaande in het land. Het land is verpauperd, mensen lijden armoede. Wij vallen nu over de first lady die behoeftigen faciliteert met 500 SRD om boodschappen te doen bij Combe markt. Wij volwassenen mensen die het goed hebben waar je ook woont,dat wij ons druk maken over deze 500 srd. Het is peanut. Een kleinigheid. Je komt echt niet ver met 500 srd in
  Suriname.
  En dat iemand proletarisch aan het winkelen is bij zijn eigen baas, wie weet hoe hoog het nood is in het gezin bij deze mijnheer of mevrouw. Nou ik mag blij zijn dat ik niet de Cubaan ben. Misschien beter dan oude vrouwen op straat beroven???


  Maak melding

 6. Hoeveel heeft de NDP niet gestolen uit de staatskas in Suriname. Een kruimeldief wordt gelijk opgepakt en aan de schandpaal genageld. Deze kruimeldief heeft spullen genomen zodat zijn gezin deze crisis kan overleven. Ik dank God dat ik niet in de positie van de Cubaan verkeert en dat ik het hartstikke goed heb. God en het leven is mij genadig en goed gezind. Maar er is veel armoede en nood in ons land Suriname.


  Maak melding

 7. Pak het schorem van de ndp van Bouterse tot Hoefraad Ashwin en alles en iedereen die de zakken gevuld hebben maar op en zet ze maar tegen de schandpaal.


  Maak melding

 8. De mensen die hier anderen veroordelen hebben het zelf goed en makkelijk praten. Criminaliteit is nooit goed te praten, maar voor velen zijn het de omstandigheden die aanzetten tot deze misdaden, ze zijn geen beroepscriminelen en de NDP weer de schuld geven is te goedkoop.Jip en Janneke


  Maak melding

 9. Inderdaad, hoe kan deze regering zaken doen met Chotelaar, Rudisa, Combe Markt e.a. paarse profiteurs die Suriname hebben belazerd.
  Het is een kwestie van principes !

  Z. E. Santokhi, geef de eerlijke handelaren meer kansen, meer ruimte en vooral meer steun !
  Die paarse profiteurs hebben de markt verstoord ten koste van de eerlijke handelaren. Er is nu sprake van oneerlijke concurrentie.

  Wat betreft die Cubaan, laat hem Surinaamse sigaren draaien.

  We have a job to do. Krakti !


  Maak melding

 10. ” …
  Criminaliteit is nooit goed te praten, maar voor velen zijn het de omstandigheden die aanzetten tot deze misdaden, ze zijn geen beroepscriminelen
  … ”

  Die omstandigheden zijn gecreeed door 10 jaar Bullshit Bouta zijn partij en sympathisanten.


  Maak melding

 11. pony , ja natuurlijk krijgt jou lovers club de ndp de schuld , wat had je anders verwacht , 10 jaar geleden nam jou bouta een goed gevulde staatskas over van de toen vertrekkende regering , , in plaats dat ze er voor zorgden dat iedere Surinamer toen werk kon krijgen en zo een inkomen heeft voor levensonderhoud , deden deze met het geld projecten op te starten , waarvan zij de ndp de vruchten van konden plukken en het volk kreeg niets , het ging zover met die stelers dat het geld uit de staatskas op was en toen overal geld ging lenen , , nou paarse rat pony , moeten we nog verder gaan of begrijpt jij dat zo vele arme Surinamers het verkeerde pad op gingen , zelfs buitenlanders die hier heen werden gehaald voor een stem werden bedrogen , dus houd je maar koest.


  Maak melding

 12. Sranang 1at 26feb. 16:01 uur

  Dat klopt: maar deze heeft het van het van NDP´er geleerd, en wel van DDB. Want hij heeft ze met open armen in Su binnen gehaald.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 13. Bijna iedereen scheld die Cubaan uit, maar niemand denkt verder na dat de winkelier hem voor een hongerloon laat werken. In alle zaken waar je die Cubanen en andere Latino’s ziet werken moet je niet denken dat ze hetzelfde verdienen als de doorsnee Surinamer.
  Die winkelier had ook de Cubaan met zijn wangedrag eerst kunnen confronteren en hem (kosteloos) laten werken voor de gestolen waren.

  Bij grote bedrijven steelt men ook. Daar gaan ze niet direct de politie erbij halen. Er worden afspraken gemaakt voor terugbetaling en eventuele overplaatsing naar een andere afdeling. In het ergste geval krijg je dan ontslag.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.