Pompstations RBE weigeren politieauto’s bij te tanken

22
politieauto-aan-het-tanken

De pompstations van Roy Boedhoe Enterprises (RBE) weigeren vanaf vandaag om de politie dienstvoertuigen bij te tanken. Naar Waterkant verneemt wordt er geweigerd vanwege wanbetaling van de overheid aan de oliemaatschappij.

De leiding van het Korps Politie Suriname heeft instructie gegeven dat voor nu dienstvoertuigen bij het Hoofdbureau aan de Duisburglaan kunnen gaan om geld af te halen voor het bijtanken.

Volgens bronnen is er per dienstvoertuig SRD 350 ter beschikking gesteld voor het bijtanken.


22 REACTIES

 1. Resultaat van 10 jaar paarse regering. Diep triest. Huidige regering werkt keihard om het land weer op te bouwen echter Keulen en Aken zijn ook niet in 1 dag gebouwd. Gelukkig zien de meeste Surinamers dat.
  gemodereerd

 2. Wahaha! Koos, jij bent zeker de leukste thuis! Blijf maar elke miskleun in het falend beleid van deze roverheid aan de vorige regering wijten! Dit is prudent wanbeleid van een stel amateurs die middels leugen en bedrog regeermacht hebben bemachtigd en nu keihard door de mand vallen. Het ene na het andere schandaal van onkunde, mismanagement en pure domheid steekt de kop op en al wat jullie kunnen roepen is dat ook dat de schuld is van de vorige regering. Dit is te wijten aan wanbeleid van de huidige roverheid en alleen jullie, de mediatrollen van de VHP geloven je eigen leugens nog. Jullie zijn gewoon een zielig zootje miskleunen bij elkaar!
  gemodereerd

 3. Er zal vast een reden zijn voor de betalingsachterstand. In verband met dat onderzoek kan er nu niets gezegd worden.

  Maar duidelijk is dat dit systeem ook op de schop moet !

  Van alle overheids voertuigen moet er een kilometer registratie komen en alle voertuigen moeten voorzien zijn van GPS tracker. Zodat men kan achterhalen waar de voertuig is, waar het voor wordt gebruikt, wat het verbruikt, etc. Dit alles kan via een digitaalsysteem net zoals het betalen voor brandstof dat middels een tankpas moet.

  Zo kan de efficiency bijgehouden worden en waar nodig aangepast.
  Misbruik en roekeloos gedrag kan op deze manier ook geregistreerd worden. Misbruik van de tankpas of het doorverkopen ervan wordt gestraft als een misdrijf.

  Wij werken aan een beter Suriname.
  Denk jij ook mee. Krakti !


  Maak melding

 4. ja luci-en k….. , Koos heeft gelijk en jij hebt het mis paarse randdebiel , die Roy Boedhoe durfde tijdens jou baasje , die 10 jaar lang als dictator hier in Suriname geen neen te zeggen en de politie kon altijd tanken , en misschien wel gratis , want bouta stond klaar om hem in de rug te schieten als die bangerik Roy Boedhoe dat niet deed.
  maar dom politie waarom gaan jullie niet tanken bij GOw2 die zijn ook nog goedkoper dan RBE en SOL


  Maak melding

 5. @Para Expres
  Lijkt mij de beste oplossing voor dit probleem.
  Suriname is failliet door 10 jaar wanbeleid en diefstal.
  Velen hebben ook maanden geen salaris ontvangen
  10 jaar zelfverrijking en vrienden politiek.
  Zelfs de KPS wordt nu ook de dupe van.
  De grote beerput wordt nu open gegooid. Laat Roy Boeddoe de rekeningen via de media presenteren dat ziet het volk zelf om welke jaartallen en bedragen het gaat.
  gemodereerd

 6. Dankzij 750 srd vervoer toelage voor de president en 665 srd toelage voor de vice president en ook de toelage van minister en onderminister
  is dit zover gekomen. Nu blijk dat er geld wolven zijn. ”We set’ eng”.
  wi saka we setx eng dat bedoelt chan


  Maak melding

 7. Dankzij 750 srd vervoer toelage voor de president en 665 srd toelage voor de vice president en ook de toelage van minister en onderminister
  is dit zover gekomen. Nu blijk dat er geld wolven zijn. ”We set’ eng”.
  wi saka we set’ eng dat bedoelt chan


  Maak melding

 8. koos 15 februari 2021 At 21:37
  Resultaat van 10 jaar paarse regering. Diep triest. Huidige regering werkt keihard om het land weer op te bouwen echter Keulen en Aken zijn ook niet in 1 dag gebouwd. Gelukkig zien de meeste Surinamers dat.
  ==========================

  Maar blijkbaar was uw droomregering vergeten even afspraken te maken met RBE.


  Maak melding

 9. Dat heb je heel goed gezien Lucien..
  Het zijn ordinaire bandieten.. waar blijft die Brunswijk met zijn gestolen goudmijnen ..en waar is het geld dat hij heeft gestolen vd bank in Moengo???
  Hij is daarvoor veroordeeld als bankrover, maar heeft nog niet 1dag van de opgelegde gevangenisstraf gezeten.. HOE DAN ???
  Hij loopt te strooien met geld om STEMMEN te kopen.. bij arme mensen.. of arme studenten die naar “Cuba” moeten voor studie; sinds wanneer moeten Surinaamse studenten naar CUBA???.. Als dat onder Bouterse zou gebeuren zou je gelijk horen, dat ze het communisme willen invoeren.. maar nu in eens niet!!!.. Hoe dat zo???


  Maak melding

 10. De hyena’s hier op wtk hebben een konijn geroken en gaan als bezetenen te keer….
  Tot nog wordt iedereen betaald, ook is er in 10 mnd. tijd niet 1 lening afgesloten.
  Ga dat maar nadoen….


  Maak melding

 11. Het is duidelijk dat de regering Santo. / B. niet zomaar blindelings alle declaraties uitbetaalt.
  Ook in de zorg worden eerst de declaraties gecheckt, vandaar dat er vertraging optreedt.

  Waarschijnlijk wordt er hier ook gesjoemeld.

  Maar in het belang van het onderzoek kunnen er nog geen uitspraken worden gedaan.
  Nadere berichtgeving volgt nog dus.

  Justitia Pietas Fides.

  Niet storen.
  Wij werken aan een beter Suriname voor ons allemaal. Krakti !


  Maak melding

 12. Sorry hor maar jullie Surinamers weten alleen maar te beckvechten met elkaar .mekaar klein te maken ,beledingen, te kijken naar ras en kleur ,arm en rijk .In plaats van mekaar op te liften.daarmee gaan geen van jullie ergens je mag nog zo rijk zijn .Suriname is nu een duur land geworden waardoor wij als buitenlanders niet meer graag komen .vele klagen nu en zeggen ik weet niet als ik nog 2keren per jaar me mensen zal bezoeken in sur. Want alles daar is duur geworden . Samen een vuist maken zo krijgen jullie weer een oude Suriname waar een ieder op naar kijkt blank en donkere mensen . Dan moet men niet gaan kijken naar die regering en deze regering heeft dit gedaan en dat gedaan .weet 1ding wanneer ze van die stoel zijn krijgen ze tot de dood hun pensioen betaald gekregen en jullie gelden (het volk) .werken jullie samen als een volk en minder kijken naar ras want niemand is beter dan een ander .
  gemodereerd

 13. Een verstandig mens zal zich altijd eerst afvragen hoe het zover is gekomen dat er zoveel ellende is in het land, alvorens van die onzinnige kreten hier neer te pennen op WTK.


  Maak melding

 14. Waarom heeft de vorige regering brunswijk nooit berecht @sabbi
  Studenten naar Cuba is een revoding, niets met deze regering v doen. Lees je in, voordat je loze beschuldigingen in de ruimte gooit.
  Jullie willen dat deze regering alle troep v 40jr in 1 dag oplost. Waarom is hij nooit veroordeeld als je het zo goed weet.


  Maak melding

 15. De paarse djamoe edes beginnen te janken met hun beschuldigende klauwfieters . Vraag aan opa D, aloemang, abrafoefoermang en dilip, die deze olieslurpende auto’s heeft geleverd via rudisa, PE A MONI DE EN PE BOEFDRAAD DE? Vraag Ingrid hoe het zit met waka pasi. Vraag die hele fucking paarse criminele boevenbende van ocer en leonsberg olv opa D waar al die gestolen en ontvreemdde staatsgelden en rijkdommen zijn gebleven. Als je antwoord hebben gehad, dan kom je je bigi bek pieren en je smoelwerk wassen op deze regering. Maar kom eerst met je antwoorden op bovenstaande vragen voor eens en voor altijd, paarse djamoe edes.


  Maak melding

 16. Als agenten zelf 10 dagen in isolatie gaan in KKF en hun dienstauto meenemen, dan weet U hoe laat het is…..
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.