zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongedame verspreidt seksfilmpje van vriend uit teleurstelling

Jongedame verspreidt seksfilmpje van vriend uit teleurstelling

-

Does Travel - naar Suriname

Een 18-jarige jongedame in Suriname heeft een seksfilmpje van haar vriend uit teleurstelling verspreid. De politie heeft haar aangehouden en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor het verspreiden van pornografie.

De jongedame bracht een avond met haar vriend door. Op de telefoon van de man zag zij toen een filmpje, waarop hij seks met een andere vrouw heeft. Zij besloot dit filmpje naar haar telefoon te sturen en vervolgens naar een ander, die het verder heeft verspreid.

De man deed aangifte tegen de jongedame, toen hij er achter kwam dat zij het seksfilmpje had verspreid. De 18-jarige verklaarde dat ze dit heeft gedaan uit teleurstelling, omdat haar vriend niet had gezegd dat hij ook met een andere vrouw ging.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
 1. Deze jongeman gelijk dumpen en gelijk een andere vriend zoeken, om je privé leven te filmen
  is ook niet oké. Dit heeft te maken dat je niet spoort, of geweldig voor de dag willen komen. En foto van je ex sexleven verspreiden, heeft ook te maken met jaloezie en kortzichtigheid.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Dan moet het wel een heel slechte en korte filmpjes zijn.
  want als man zou je trots zijn als het een lang en goede film was.

  Dat staat als een paal boven water.


  gemodereerd
 3. Hahahahahahahahaha ze is niet zelf verzekerd van der zelf .ze doet precies als zij de eerste op de wereld is die teleurgesteld is Domme meid joh ..eigen schuld dikke bult .


  gemodereerd
 4. Hmm dat komt ervan ze zeuren te veel je bent knap geschoold waarom zeur je met mensen hun man .zoek je eige man geklets


  gemodereerd
 5. Zij heeft duidelijk een heel heet probleem, maar er zijn zoveel andere mannen in Suriname die het vuurtje voor haar zouden willen blussen. Waarom gaf ze dat schuinsmacherend zwijn niet gewoon de bons?


  Maak melding
 6. Sloten jullie maar eens de viespeuken op die meisjes hun levens voor altijd verpesten! En ook alle smeerlappen in de comments🤮 ik hoop niet dat jullie dochters hebben, walgelijk!


  gemodereerd
 7. Meestal sturen de jongens het door. Ze maken stiekem beelden. Als een grapjas dat met 1 van mn kids doet mag hij gaan waar hij wilt. Ik deal persoonlijk met hem


  gemodereerd
 8. Wendy “1 van mijn kinderen “
  Hoeveel kinderen heb je.
  Met hoeveel vaders.
  Ben benieuwd.


  gemodereerd
 9. Deze dame heeft zowel iets doms als iets goeds gedaan.
  Het domme wat zij deed is om ongetrouwd seks te hebben. Seks hoort thuis binnen een huwelijk of vaste relatie. Tenminste, als je geen zwerfhond wil zijn.
  Het goede wat zij deed is om deze ‘vriend’ met de billen bloot te stellen opdat de hele samenleving weet wat voor onbetrouwbare figuur hij is. De samenleving heeft recht op dit soort informatie, om zich te kunnen beschermen tegen zulke oplichters.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES