COVID-19: 9 nieuwe gevallen na 72 keer testen

2
coronavirus-covid-19-test-in-suriname
Testen op coronavirus in Suriname

In Suriname zijn het afgelopen etmaal 9 nieuwe COVID-19 gevallen geregistreerd na in totaal 72 keer testen. Dat blijkt zondagavond 14 februari uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

De meeste besmettingen waren weer in Paramaribo. Ter vergelijking: in buurland Guyana waar ruim 750.000 mensen wonen, waren er vandaag 24 nieuwe besmettingen.

Er liggen op dit moment 51 personen in ziekenhuizen en 6 op een intensive care afdeling. 20 patiënten zijn de afgelopen 24 uur genezen.

De cijfers van 14 februari 2021:

2 REACTIES

  1. Hoe gaan ze het gelijk trekken met WHO lijst?? Nu zie je weer: eerlijkheid duurt het langst.
    9+51+86 verschilt veel met 400
    gemodereerd

  2. Blij dat het goed gaat in surinam en alles wordt versoepeld . Ik ben trots op suriname waar black lives matter geen voet aan de grond heeft kunnen zoals elders. Knap dat suriname anders is. Hier wordt nu zelfs de werking van vaccins bij besmetting in twijfel getrokken daag einde avond klok en lockdown in nl. Ik zou graag een colum willen schrijven voor een nieuws krant. Ik vindt dat mensen reacties op artikelen moeten geven niet op elkaar is onbeschoft bij sommige artikelen lees ik het heel bad.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.