maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijOntbossing ter uitbreiding begraafplaats te Voorburg

Ontbossing ter uitbreiding begraafplaats te Voorburg

-

Does Travel - naar Suriname

Op maandag 8 februari vond de ontbossing plaats ter uitbreiding van de begraafplaats te Voorburg in Suriname die bekend staat als ‘WAKE UP AND LIVE’.

Districtscommissaris (dc) Mohamedsafiek Radjab van Commewijne werd door een goedhartige burger en ondernemer, Denny Sodirijo, benaderd om toestemming te verlenen voor het inzetten van een graafmachine om de werkzaamheden te verrichten.

De dc verleende toestemming en was persoonlijk aanwezig bij de aanvang van het werk. Een burger heeft middels foto’s de situatie van de begraafplaats onder zijn aandacht gebracht.

Er zijn afspraken gemaakt om een beheerstructuur te installeren, waarin vertegenwoordigers van alle religieuze organisatie van het gebied zitting zullen nemen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. Moest de DC aanwezig zijn??
  Ik zie een steiger op leonsberg, min van OW moet erbij. Niet een een geweldige. Een houten loopbrug met 1 armleuning. Zijn we zo achterlijk. Had gelijk een behoorlijk ding gemkt. Heeft hij de bermen gezien op weg naar leonsberg?? De gaten op de wegdn??


  gemodereerd
 2. Wordt het een dieren of mensen begraafplaats. Voor dode mensen heb ik een andere voorstelling en organisatie.
  Foei toch dc.

  Waarom niet laten cremeren!!!!
  Is milieu vriendelijker en neemt geen grond in beslag.


  gemodereerd
 3. @ Wendy

  Had je ook kunnen zeggen tijdens het bewind van je afgod Bouta, ik zie het anders: in Su doen ze alles maar voor de helft, behalve kinderen verwekken. En op jou vraag over de DC het volgende antwoord : Ja, hij/ zij moet erbij zijn, anders moet hij/zij maar thuisblijven niksen !
  Zo doen tenminste iets waarvoor ze aangesteld zijn, stelletje profiteurs! ”Bakba Republiek baja”

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Wendy,
  Waarom heeft opa D dat toen niet aangepakt? Hij woont tog op leonsberg? Een paar honderd meter waar hij met zijn oud lichaam bivakkeert. Zijn steiger heeft hij wel goed gemaakt; maar van het verarmd Surinaams volk? Ho maar.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES