maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutobestuurder ernstig mishandeld na ruzie over keren in inrit

Autobestuurder ernstig mishandeld na ruzie over keren in inrit

-

Does Travel - naar Suriname

Vier jongemannen, Randy T (16), Revilio S (16), Evani M (30) en Ivan P (33), hebben een autobestuurder getrapt en geslagen na een ruzie omtrent het keren van zijn auto in een inrit in het dorp Columbia in Saramacca. Zij hebben hem ook met een vork verwond.

Het slachtoffer liep verwondingen aan het hoofd, de armen en de benen op. De autobestuurder was met zijn auto in het dorp en wilde keren in een inrit. Enkele jongens hielden hem tegen dat te doen. Het slachtoffer reed verder en keerde terug.

De autobestuurder kwam Randy onderweg tegen. Er zou toen een woordenwisseling zijn geweest maar omstanders haalden hen uit elkaar. Randy belde zijn drie kompanen op die erbij kwamen. Zij sloegen de autobestuurder.

De politie heeft de vier verdachten zondag aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname in verzekering gesteld. 
 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Deze gasten horen in Opa Doelie thuis. Heropvoeden want ze zijn op deze wereld gezet maar zijn een grote last. Voor de hele wereld bevolking. Ook hun ouders horen heropgevoed te worden.


  gemodereerd
 2. Voor het zelfde zou 1 van jullie een familie of een kennis de keren, dan had je toch niks gezegd, zulke heethoofden hoort inderdaad achter slot en grendel, voor de ene minuut die de meneer moet, mogen jullie maanden in de gevangenis doorbrengen, is dat waard geweest, stomme uilskuiken, achterlijke koulloBM bah geen goed woord voor de heren, aan de rechter zou ik adviseren deze malloot lang, in het gevangenis te houden?


  Maak melding
 3. Zover mijn informatie reikt behoort een inrit/uitrit tot de openbare weg. Daarom mogen handhavers en politie mensen een boete/verbaal geven als iemand op/in een inrit geparkeerd staan. Velen worden weggesleept.
  Dus deze hufters die zich op zo’n afschuwelijk manier hebben misdragen voor een tijdje opbergen. Hoop dat de familie voor de logies gaat betalen. Het moet niet meer gratis zijn.
  Wordt tijd dat er een wet geslagen wordt dat criminelen die door de staat worden opgeborgen zelf voor hun kost en woning gaan betalen. Het verrichten van openbaar werk. Zie de VS.


  Maak melding
 4. @ Maripa ko, @ Tauris & Sing Sing

  De gevangenis is voor velen een soort, tijdelijke vrijheidsberoving voor sommigen ! Deze jongens waren waarschijnlijk al eerder in aanraking geweest met de politie, vandaar dat ze zo misdragen. En trouwens dat inrit is toch niet van hun, of hoe zit dat ?? Deze soort figuren moete ze niet niet in de bajes stoppen, maar ergens te werk stellen onder strenge bewaking.
  Bij herhaling van strafbare feiten in het in het openbaar ophangen, klaar is kees. Kadaver geen stoffelijk overschot, vermalen en aan de honden voeren, KLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAARRRRR !

  Bun tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. Wat een laffe honden zijn het ook. Deze yapyappies moesten eens gewoon ondersteboven worden gereden. Dan had de automobilist tenminste een heldendaad verricht.


  Maak melding
 6. Jullie stores maar met die warden vn jullie ok.. is niet waar wat ze hier hbbn geplts .
  Als je niets weet liever geen comments ok.
  Die jongeman heeft geen rybewijs nog auto .. en zoekt velen hier met ruzie.
  Dus jullie stommieteitn Hou ht maar vr jullie zlf
  Waterkant nieuws is fucking fake
  Want die family comvaluis .. zyn ruzie zoekrs


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES