LVV-minister voert overleg met bond Cevihas

3
LVV-minister voert overleg met bond Cevihas

Minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) heeft op maandag 8 februari de voorzitter van de vakcentrale C-47, de Robby Berenstein ontvangen samen met de vakbondsleiders van Cevihas, Dayanand Dwarka en de voorzitter van de Bumble Bee Werknemersbond (SAIL) Roy Haverkamp.

Tijdens dit gesprek is van gedachten gewisseld over de problemen welke zijn ontstaan bij SAIL en Cevihas ten aanzien van aanlanding van Red Snapper door de Venezuelaanse boten. In een zeer constructieve sfeer hebben partijen lijnen uitgezet om te komen tot een definitieve oplossing voor zowel SAIL als Cevihas, waarbij er geen negatieve effecten zullen zijn voor beide bedrijven in Suriname.

Met het gesprek zal de rust moeten terugkeren bij Cevihas. Vorig week diende de bond van Cevihas een petitie in bij de LVV-minister waarin ze hun onrust over genomen besluiten vanuit het ministerie kenbaar maakten.

Partijen hopen deze week reeds tot oplossingen te komen, meldt LVV.


3 REACTIES

 1. OM EERLIJK TE ZIJN: IK VERTROUW DEZE MINISTER NIET.

  HIJ LAAT DE LANDBOUWERS 300% IN DE STEEK. DOET NIKS VOOR ZE.

  AAN VEETEELT DOET HIJ NADA NOPES NIKS.

  DE HELE DAG ZOEKT HIJ NAAR VIS EN GARNALEN UIT DE ZEE.

  WAAROM: WEET CHAN ALLEEN


  Maak melding

 2. Waar zijn we mee bezig? Het lijkt wel arrogantie v d macht. Had de minister deze bespreking die om een zaak gaat van groot belang voor het bedrijf, de werknemers en ons land niet vooraf met alle stakeholders moeten houden? Triest.
  Het ziet er naar uit dat men niet leert uit de lessen vd vorige regering waarnaar men steeds verwijst. Surfin NV weer een bewijs!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.