Prijsopdrijving, producten zonder prijs en andere misstanden bij winkelcontroles Tamanredjo

18
Prijsopdrijving, producten zonder prijs en andere misstanden bij winkelcontroles Tamanredjo

Op vrijdag 22 januari hebben de bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezonheidsdienst (MGD) en van het ressort Tamanredjo samen met de ambtenaren van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie in Suriname (afdeling Commewijne) een aantal winkelcontroles uitgevoerd in Tamanredjo.

Tijdens deze controles is gebleken dat:

 • De prijzen van vele items niet waren aangegeven
 • Er sprake was van prijsopdrijving
 • Het gewicht van bepaalde producten (zoals uien, aardappel, zout etc.) niet juist was
 • Producten niet correct waren opgeslagen

Verder zijn er ook illegale sigaretten in beslag genomen. De winkeliers zijn hiervoor beboet en de prijzen zijn terug gedraaid. Deze controles zullen in geheel Commewijne uitgevoerd worden.

De districtscommissaris doet een beroep op de gemeenschap om ook te letten op de vervaldata en prijzen van de producten in de winkels. Voor klachten en suggesties kan er gebeld worden naar het commissariaat op de nummers 322260 en 322790.


18 REACTIES

 1. De meeste winkels hier zijn in handen van jampas. ze dachten dat ze vrij spel hadden. Ik ken ze heel goed
  Alleen een waarschuwing is onvoldoende een flinke boete en de volgende keer sluiting


  Maak melding

 2. Goed dat de regering, de arme bevolking aan het beschermen zijn?noteer het nummer, en als men ziet dat er niet eerlijke wordt omgegaan met de prijzen, even doorgeven aan de ambtenaren,de arme mensen zijn al 10 jaar benadeeld nou beginnen de winkeliers ook, straffen deze harteloze winkeliers,
  gemodereerd

 3. De winkel ziet er ook niet fris uit. Niet georganiseerd net als de winkeleigenaar zelf. Je winkel moet je visitekaartje zijn en geen vieze rommelhok. Dan nog de prijzen opdrijven. Dit soort winkels horen elke week gecontroleerd te worden om orde op zaken te krijgen anders de zaak op slot doen.
  gemodereerd

 4. Raar, ik ken Tamanredjo. Ik dacht nog steeds dat de meeste winkels in handen was van Chinezen. Ja, in het paradijs die Bouterse heeft achtergelaten wil iedereen overleven. De bevolking betaalt nu een hard gelag na 10 jaar NDP. De puinhoop die ze hebben achtergelaten. Zelf hebben ze goed hun zakken zitten vullen. Door te stelen en roven. Tot het laatste moment hebben ze zitten roven.


  Maak melding

 5. Ali je moet een App sturen naar WTK , en legt het uit dan kunnen ze zien wie die nep ali is, en iets ondernemen .
  Je ziet als je Waterkant geopend hebt, rechts boven een groenvak en daar staat App ons , klik het aan en je kunt dan Whatsapp bellen of een appje sturen . Succes.


  Maak melding

 6. Maar welke winkels hebben goedkope basis goederen???
  Ik heb nergens verschil gezien. Ook combemarkt niet. Die leugenaar.
  gemodereerd

 7. Ali….jou reactie klopt helemaal niet of al decennia lamg niet meer….haast alle winkels ff supermarkten zijn van chinezen , geen enkel javaan ff wie dan ook runt een sulermarket hier, er is maar 1 hindoestaanse supermarket….en over vrijspel gesproken????…fuck you en njang mi mars,zijn jou bevolkingsgroep die letterlijk vrijspel hebben in dit land…dus hou je smoel maar dicht alsj niks te vertellen hebt…kaolo lummel,wat weet he van tamanredjo????? Jij bent gewoon een beest en erger dan een beest zelf…een kakkerlak ben jij……..


  Maak melding

 8. Heb de reacties gelezen en moet concluderen dat sommigen veel van Tamanredjo weten.Nu heb ik een vraag.Eind jaren 70/begin jaren 80, was er een Chinese winkelier overvallen en vermoord in Tamanredjo.Wie kan nog meer hierover vertellen?


  Maak melding

 9. Ai baja…..zo te zien heeft eentje hier te weinig liefde (of bobo) in zijn leven gehad want, wat is hij gefrustreerd zeg! Hij heeft ook een soortgenoot die ric heet en die klinkt net zo.
  Mie boi…laat je nakijken hor, of ga een wasie nemen want je lijkt wel een gifkikker…welke kleur heb je paars, noh?


  Maak melding

 10. hé w…y, heeft de ndp jou geld gegeven in plaats van een pakket , zodat je een winkel kunt bezoeken .maar let wel dat geld is gestolen van het volk he paars ratje.
  en WTK laat het nog steeds toe dat je telkens domme reacties mag plaatsen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.