Vliegverbod Nederland: alleen repatriëringsvluchten van SLM op Mid-Atlantische route

5
VIDEO: SLM voert allereerste passagiersvlucht uit met eigen B777-200ER
Beeld screenshot uit filmpje Fhiko Aviation

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) heeft vrijdag bekend gemaakt dat tot nader order alle vluchten op de zondag vanuit Paramaribo naar Amsterdam, als repatriëringsvluchten zullen worden uitgevoerd.

Passagiers zullen niet slechts in het bezit moeten zijn van een negatieve PCR-test uitslag (niet ouder dan 72 uur voor aankomst) maar zullen tegen betaling ook een antigeen snel-test moeten laten uitvoeren op de luchthaven. Verder dienen passagiers ook in het bezit te zijn van een gezondheidsverklaring.

Ook vluchten vanuit Amsterdam zullen als repatriëring worden uitgevoerd. Passagiers moeten beschikken over de benodigde toestemming van de autoriteiten in Suriname.

Voor nadere informatie kunnen passagiers contact opnemen met hun reisburo of met Surinam Airways via callcenter@flyslm.com of via het mobielnummer +5978535089. Verder kunnen passgiers ook via Facebook messenger contact maken met Surinam Airways.

Het Surinam Airways passageverkoopkantoor zal op zaterdag 23 januari 2021 speciaal open zijn van 08:00 – 14:00 uur. Surinam Airways heeft verder aangegeven dat de aanvang van de incheck voor de vlucht van zondag 24 januari 2021 gesteld is op 13:00 uur ‘s middags.

De KLM liet donderdag al weten dat alle passagiers vluchten van en naar Suriname per zaterdag 23 januari 2021 zijn opgeschort:


5 REACTIES

 1. Op dit moment is het niet nodig om te reizen, mensen veel goede gezondheid wens ik jullie toe, als de vleermuis ziekte achter de rug is, kunnen wij alsnog reizen, elk leven telt, luister naar de regering
  Oké, doe geen domme dingen, het komt goed, overal zijn mensen gefrustreerd in de wereld, heb geduld, yere tang wie alla mala na sranang mang!!


  Maak melding

 2. Door Corona staat de hele wereld zo goed als stil, door de weinige mogelijkheden doen landen, regeringen, mensen alles om zich staande te houden financieel, economisch, sociaal, enz.

  De SLM lijdt evenals alle luchtvaarmij hier ook onder. De vraag die ik mij stel is het volgende, Is het niet mogelijk dat Zijne Excellentie president Chandrikaperkash Santohki met captians of Industry van Suriname niet naar India te gaan met het SLM toestel en daar zaken gaat bespreken op industrieel, automatisering terreinen, ondernemers ook op deze terreinen naar Suriname te laten komen, klein Calcutta – Inda in Suriname te bouwen, ( voor Indiërs, waardoor Suriname toch sneller tot ontwikkeling komt en zaken geregeld kunnen worden.

  5 jaar is zo oa Corona moet niet de naam krijgen dat daardoor de huidige regering Suriname niet op een hogere level te brengen en welvaart en welzijn voor de Surinamers.

  De president van India en ondernemingen in India kijken al enige tijd uit om met Suriname samen te werken.

  Zijne Excellentie Chandrikaperkash en captians of Industry in Suriname moeten het ijzer smeden als het heet is. Stilstaan is alleen maar achteruit gang.

  Corona mag er zijn, maar het SLM-vliegtuig kan m.i. nu het beste worden ingezet om naar India te vliegen en terug naar Suriname om daar overeenkomsten te ondertekenen en zaken te doen.


  Maak melding

 3. De vraag die ik mij stel is het volgende, Is het niet mogelijk dat Zijne Excellentie president Chandrikaperkash Santohki met captians of Industry van Suriname naar India te gaan met het SLM toestel en daar zaken gaat bespreken op industrieel, automatisering terreinen, ondernemers ook op deze terreinen naar Suriname te laten komen, klein Calcutta – Inda in Suriname te bouwen, ( voor Indiërs, waardoor Suriname toch sneller tot ontwikkeling komt en zaken geregeld kunnen worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.