Surinaamse minister van justitie op werkbezoek in Nickerie

4

De minister van Justitie en Politie in Suriname, Kenneth Amoksi, is momenteel voor een werkbezoek in het district Nickerie. Gisteravond heeft hij op het districtscommissariaat, bijgestaan door burgermoeder Senrita Gobardhan, de lokale pers te woord gestaan.

De bewindsman ging in op het doel van zijn bezoek aan het district en zaken zijn ministerie rakende. Hedenmorgen heeft Amoksi de dienstonderdelen van zijn ministerie in Nickerie bezocht.

Plaatsen zoals de strafinrichting Hazard, het Hoofdbureau van Politie en ook de in aanbouw zijnde Gerechtsgebouw zijn enkele van de locaties welke de Justitie minister zal aandoen.

Bekijk ook:

4 REACTIES

  1. Eindelijk een vakantie trip buiten de stad voor de minister. Kan hij niet net zo goed al de criminaliteit in de krant lezen? En dan iets aan doen. Want all die criminelen worden erger, wreder en gieriger, dan doet de minister doet alsof er geen probleem is.


    Maak melding

  2. De illegale Guyanezen moeten ergens opgesloten worden. Dus bouw maar nog een gevangenis. En Bouterse kan je beter opsluiten in Nickerie dan in Santo Boma. Zodat reizen voor Ingrid duur wordt, hahaha.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.