donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Auto knalt tegen EBS mast na inhaalmanoeuvre

VIDEO: Auto knalt tegen EBS mast na inhaalmanoeuvre

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding tussen twee auto’s aan de Tweede Rijweg, is een van de voertuigen donderdag aan het begin van de avond tegen een transformator-mast van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) geknald.

De voertuigen reden beiden over de Tweede Rijweg gaande richting de Kwattaweg. Op een gegeven moment haalde het goudkleurig gelakte voertuig zijn voorrijder in. Op dat zelfde moment wilde de voorrijder rechts afslaan naar de Cayottestraat.

Om erger te voorkomen week de inhalende bestuurder uit en knalde tegen de EBS transformator mast. Niemand raakte gewond, maar de schade was enorm zoals op de foto’s en het filmpje hieronder te zien is.

Door het voorval is de buurt verstoken van elektriciteit. Medewerkers van het Surinaamse energiebedrijf zijn met man en macht bezig om de schade te herstellen. Tot op het moment van schrijven (21.45u) waren ze nog bezig met het werk en is er geen stroom.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Die dommie met de goudkleurige auto had gewoon kunnen remmen.
  Het voertuig dat ingehaald werd had moeten kijken eer hij rechts afsloeg.
  In het verkeer moet je anticiperen en goed uit je doppen blijven kijken niet iedereen is een volwassen deelnemer aan het verkeer veel mensen hebben geen rijbewijs of veel mensen hebben hun rijbewijs gekocht voor een appel en een ei. Dit is de realiteit vandaag de dag in suriname.
  Flink laten betalen, de veroorzaker moet flink dokken er moet ook hier een no claim korting komen zoals in Nederland.


  Maak melding
 2. ER MOET BETON GESTORT WORDEN OM ELKE PAAL.

  VIERKANTE BETONNEN BAK MET WAPEN ERIN.

  WIT GESCHILDERD.

  DAN GAAN ZE ZICH 10 KEER BEDENKEN OM HARD TE RIJDEN.


  Maak melding
 3. Sorry dat ik het zeg maar 99% van de bestuurders die de veroorzaker is, is donker zwart. Het wil maar niet tot ze doordringen dat ze voorzichtig moeten rijden. En dat de openbare weg geen racebaan is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES