Dief maakt boeien los en vlucht uit wachtruime politiebureau

6
verdachte-aangehouden-politie-suriname
Archieffoto - verdachte aangehouden

Een oud-bekende van de politie in Suriname is vrijdagmiddag ontvlucht uit de wachtruimte van bureau Keizerstraat. Zijn vrijheid was echter heel kort, omdat manschappen van het Regio Bijstandsteam Paramaribo hem op zijn adres aan de Engelbrechtweg te Commewijne weer wisten aan te houden.

Waterkant verneemt dat de verdachte naar het bureau was overgebracht nadat hij was aangehouden voor diefstal. Hij was geboeid aan een bank in de wachtruimte geplaatst, wachtend op zijn voorgeleiding. Op een onbewaakt moment wist hij de boeien los te krijgen en te ontvluchten.

Na de ontsnapping stak de verdachte met de boot over naar Commewijne en bij aankomst ging hij met een taxi naar zijn huis aan de Engelbrechtweg. De oud-bekende is opgesloten.


6 REACTIES

 1. Hoe dom moet je zijn om te vluchten uit een politiebureau en linea recta richting woonadres te gaan? Eerste plek waar de politie gaat kijken is je woonadres.
  Wat dit betreft heeft Hoefdraad het slimmer aangepakt met de geboden mogelijkheden om te kunnen vluchten / onderduiken. Onder de neus van de politie en de politiek Suriname verlaten samen met je privé bewakers.
  Toch blijf ik een vermoeden houden dat de Surinaamse overheid Hoefdraad niet wilt arresteren/vinden want er zijn methoden om achter zijn schuiladres te komen.
  Ook is er tot op heden niets bekend / gezegd over Hoefdraad zijn bezittingen in Suriname noch van al zijn bankrekeningen in zowel binnen als buitenland.
  En zoals vele landen eisen “je mag binnenkomen met geld tot 10.000 en indien het meer is MOET je dit aangeven”. Welnu om maanden die grote dikke vette buik / kop te kunnen voeden zal je meer dan 10.000 nodig hebben.
  Hierdoor zou je stilletjes kunnen denken dat Hoefdraad nog in Suriname vertoeft.


  Maak melding

 2. Houdini leeft leve Houdini!
  Wat Boeffie betreft: In sommige landen leeft men royaal op begraafplaatsen met alle denkbare luxe en bewaking ik reken op corona en wacht.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.