zondag, juni 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameLozing ten noorden van Saramaccaweg wordt uitgediept

Lozing ten noorden van Saramaccaweg wordt uitgediept

-

Does Travel - naar Suriname

Op donderdag 3 december heeft Surzwam NV een aanvang gemaakt met het uitdiepen van de lozing ten noorden van de Saramaccaweg, vanaf de EBG-kerk tot de Betakreek.
Dit wordt gedaan op verzoek van districtscommissaris (dc) Sherin Bansi-Durga aan het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij.

De plaatselijke bewoners hadden een beroep gedaan op de dc, daar zij bij kleine regenval te kampen hadden met wateroverlast. In dit gebied wordt naast landbouw ook aan pluimvee gedaan.

De werkzaamheden worden vandaag voortgezet. Bestuursdienst Kampong Baroe is belast met de controle. Hieronder meer foto’s van het werk.

https://www.facebook.com/649318455140399/posts/4841783012560568/

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Goed werk mevrouw de districtscommissaris! Met deze actie laat zien dat u wat doet aan de noden van de bewoners in het district. Zo zijn de bewoners instaat hun productiviteit o.g.v landbouw en pluimvee te verhogen, zonder risico´s te lopen.
  Een goed voorbeeld doet volgen, dus districtscommissarissen in andere districten, stroop de mouwen op en help het volk uit hun ellende.


  Maak melding
 2. @Boesskowtoe
  Werk, het is het werk dat elke regering MINIMAAL moet doen voordat het luchtkastelen gaat bouwen om zo snel mogelijk rijk te worden door grote budgetten af te romen of zelfs te laten verdampen.

  Dit maakt duidelijk hoe slecht de vorige regering was.

  Het zou als tegen reactie op het boek van de 600 prestaties van de Bouterse regering zinvol zijn bij het opstarten van het weer bruikbaar maken van een afwatering een foto te maken met een bij schrift wij doen het echte werk dat nodig is. Startend met het verwijderen van Paarse verf van staats eigen dom, via inzicht en grip krijgen op de staatshuishouding, via het onderhouden van afwatering naar ……>>>> een rechtvaardige maatschappij waar de burger weer kan bouwen aan zijn toekomst.


  Maak melding
 3. Boesskowtoe 4 december 2020 At 08:43

  Goed werk mevrouw de districtscommissaris!

  Zoals ik het zie is het poer broekoe weer broekoe. al die labalaba glijd bij een kleine regenbui weer de trens in. De beschoeiing moet in orde gemaakt worden. er is zoveel hout in SU, maak daar gebruik van voor een duurzame oplossing. Dit kost alleen maar geld. De districtscommissaris wil met dit optreden witte voetjes maken. Papen en nat houden zegt men. Gebruiken jullie je verstand en stuur die dure adviseurs de deur uit. Gaat al jaren zo om het volk blind en dom te houden.


  Maak melding
 4. Wat fijn dat wij het met z’n allen nu weten dat er ergens in Suriname op dit moment een lozing wordt opgehaald. Stel je voor dat wij dat niet te horen hadden gekregen, de schade wereldwijd zou nog groter geweest zijn dan de schade veroorzaakt door de corona pandemie.


  Maak melding
 5. Goed werk!! Mijn geboorteplaats, ook de ebg kerk waar ik als baby werd gedoopt, ook waar het perceel van mijn grootouders etc. Heel goed gedaan, goed werk ♥️♥️♥️


  Maak melding
 6. @Franco; alle kleine beetjes helpen. De vorige regering heeft nooit wat gedaan. Jojo heeft het al gezegd. Je hebt wel gelijk met je opmerking m.b.t de oeverbescherming, maar je kunt van een ontwikkelingsland met een klein budget geen technische hoogstandjes verwachten. Maar met behoorlijk bestuur, visie en oog voor de noden van het volk kun je een heel eind komen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES