Cubaan steekt vrienden na onderlinge ruzie over partners

6
politieauto-suriname-agenten-op-plaats-delict

Bij een steekpartij in de late avond van zondag 29 november, tussen twee partijen aan de Bagabagastraat, raakten vijf personen gewond. De verdachte, de 33-jarige Cubaan A.D., werd ter plaatse aangetroffen en aangehouden.

Onderzoek wees uit dat de vrienden onderling ruzie kregen over hun partners. Eén hunner werd boos en bewapende zich met een scherp voorwerp, waarmee hij zijn ’tegenstaander’ steekverwondingen toebracht. De anderen die zich ook bemoeiden met de zaak liepen ook steekverwondingen op meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

De politie van het bureau Geyersvlijt deed na de melding van een steekpartij met enkele gewonden de locatie aan. Bij aankomst werden vijf gewonden aangetroffen, die per ontboden ambulance zijn afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling zijn vier hunner heengezonden, terwijl de 34-jrige E.G. ter verpleging is opgenomen in de ziekeninrichting.

A.D. werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Het scherp voorwerp is hangende het onderzoek in beslag genomen. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld meldt de politie.


6 REACTIES

  1. Dit zijn families van de import cubaanse nep artsen door crimineel vorige mini-ster volksgezondheid.Allemaal meenemen met de SLM en voor de kust van Cuba in zee dumpen.


    Maak melding

  2. kali madjoe , , jij hebt gelijk en Datra visie ook , , nu zitten wij hier in Suriname opgescheept met criminelen en nepartsen , dankzij bouta die alleen maar contacten had met dictators , noem ze maar op , , cuba , venuzuela , china , turkije , rusland , etc.
    gisteren riep bouta toch vooral de jongeren op om de wapens op te pakken en de nieuwe regering aan te pakken , , die jeugd die naar cuba gestuurd zijn om arts te worden , , vergeet het ze krijgen een militaire opleiding en binnenkort moeten ze zij aan zij met de oude garde vechten , , die bouta wil 1980 herbeleven
    dom van de nieuwe regering om die Surinaamse jongeren te helpen daar in cuba , want als die lui terug zijn , zijn het allemaal moordenaars na een voorbeeld van bouta


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.