maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijAmbassadeur Ghana wil rechtstreekse vliegverbinding tussen Suriname en Ghana

Ambassadeur Ghana wil rechtstreekse vliegverbinding tussen Suriname en Ghana

-

Does Travel - naar Suriname

De niet residerende ambassadeur van Ghana, Abena Pokua Adompim Busia heeft donderdag een beleefdheidsbezoek gebracht aan president Chandrikapersad Santokhi. De ambassadeur heeft als standplaats Brasilia, Brazilië en heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt het staatshoofd ondermeer te feliciteren met zijn verkiezingen en inauguratie als president van Suriname. Abena Pokua Adompim Busia geeft aan, dat de relatie tussen Suriname en Ghana erg belangrijk is.

Haar aanwezigheid tijdens de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid is een teken dat de beide landen de relatie verder willen versterken.

De diplomaat zei erg ingenomen te zijn met de wijze waarop de Onafhankelijkheidsdag gevierd wordt. De culturele diversiteit stemt haar goed. De culturele uitwisseling is een van de manieren om de band tussen de beide landen verder te versterken. Op het gebied van Onderwijs is er een Memorandum of Understanding. De ambassadeur stelt voor de MOU’S uit te werken en programma’s te ontwikkelen. Verder ziet de ambassadeur mogelijkheden voor een rechtstreekse vliegverbinding tussen Suriname en Ghana.

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking gaf na het onderhoud met de ambassadeur aan, dat Ghana een goede economische ontwikkeling doormaakt. Het is een land met wie Suriname een historische band heeft.

Suriname wil kijken op welke wijze er zaken gedaan kunnen worden met het Afrikaans land zodat er voordeel gehaald kan worden uit de ervaringen die dat land heeft. Ghana kan gezien worden als een springplank naar andere delen van het Afrikaans continent. Historisch vanuit de Zuid Zuid relatie wil ons land de band met Afrika verder verstevigen omdat er daar groei in zit.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Voordat er aan een rechtstreekse verbinding gedacht wordt is het belangrijk om te onderzoeken of er behoefte is onder de burgers van beide landen. Ik ben benieuwd hoeveel mensen er op dit moment vanuit Suriname naar Ghana af reizen en omgekeerd.


  Maak melding
 2. En wat is voor Suriname de toegevoegde waarde van deze rechtstreekse vliegverbinding? Creëer een “rechtstreekse verbinding” voor de boslandcreolen en indianen naar betere scholing. Let dan maar op hoeveel slimme surinamers er tussen zitten. Creëer ook een rechtstreekse verbinding voor al die illegalen naar het land van herkomst.


  Maak melding
 3. SURINAME HEEFT INTERESSE IN 10 LEEUWEN.

  SURINAME HEEFT INTERESSE IN 100 OLIFANTEN DIE WE IN DE NATUUR ZULLEN UITZETTEN

  ALS GROND IN AFRIKA TE BETALEN IS ZONDER VERMOORD TE WORDEN IS EEN VAKANTIEHUIS WEL EEN OPTIE. PERSOONLIJK BEN IK BANG OM DAAR TE GAAN EN ROND TE LOPEN.

  ZE HEBBEN WEL GOEDE VEE RASSEN( SLACHT) EN GOEDE GEITENRASSEN. MOOIE BEESTEN.


  Maak melding
 4. De zoutzuur en accuzuur pissers zijn zoals altijd weer bezig zoutzuur en accuzuur te pissen jullie hebben geen interesse misschien de bosrand bewoners wel


  Maak melding
 5. Beste famiri, eerst orde op zaken stellen in Sur. voordat de eerlijke en oprechte Ghanese verwelkomen. De Ghanezen zijn meesters en internetoplichters.
  Eerst nagaan wat voor voordelen Ghana kan opleveren voor Suriname.

  Gado de wi gesi mang, tang hori


  Maak melding
 6. Deze Amba droomt ook in technicolor. Ghana airways bestaat alleen op papier en oude schulden. SLM in schulden en ze gaan samen de wereld veroveren. Misschien kan een Nigeriaanse prince ze beide kopen, mergen en toen en toen biegie bere jang pampoeng.


  Maak melding
 7. Ik zie de meerwaarde niet helemaal. Hef de SLM op en probeer in te zetten op een uitbreiding van de luchthaven en maak van Zanderij een hub naar diverse bestemmingen. Je verliest in eerste instantie wat werkgelegenheid maar die is nu toch verkapt gesubsidieerd en bij groei krijg je echte betaalde banen er voor terug.


  Maak melding
 8. Een rechtstreekse verbinding – 1 keer in de 3 maanden – is een optie. Dan krijg je hopelijk een volle vliegtuig.
  Ghanezen houden ook van Bhagwaan Shri Krishna. Er is een commune van zo’n 300 autochtone Ghanezen die horen tot de Hare Krishna beweging en die volledig vegetarisch leven.


  Maak melding
 9. Waarom al de negativiteit vooral als het gaat om een Afrikaans land.ik ga ervan uit dat degene die zoo negatieve reageren over Ghana wel hebben gehoord van ’the jear of return'(YouTube).Bye the way Ghana is een van snelst groeiende economieën in Africa.Please do your research before you comment on some issues😊


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES