vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVan Trikt: 'Hoefdraad is een leugenaar, hij en regering waren op de...

Van Trikt: ‘Hoefdraad is een leugenaar, hij en regering waren op de hoogte van alles’

-

Does Travel - naar Suriname

Ex-governor van de Centrale Bank van Suriname (CBvS), Robert-Gray van Trikt, heeft gisteren hard uitgehaald naar de voortvluchtige ex-minister van financiën Gillmore Hoefdraad. Volgens Van Trikt is Hoefdraad een leugenaar.

Van Trikt gaf aan dat Hoefdraad anders dan hij beweerde, wel degelijk op de hoogte van overeenkomsten die getekend zijn met het Belgische bedrijf Clairfield. Hij was zelfs initiator van vier van zes projecten van Clairfield, liet de ex-governor de rechter weten.

Volgens Van Trikt gaf was het eveneens Hoefdraads idee om zeventien panden van de staat op te kopen om zo te proberen een SRD 3,5 miljard langlopende schuld van de staat te verkleinen.

“Hoefdraad liegt, hij en de regering waren op de hoogte van alles mevrouw de rechter” zei van Trikt hierover. De ex-governor heeft WhatsApp- en voiceberichten afgestaan, waarmee hij dit kan onderbouwen.

Naast Van Trikt werden gisteren ook zijn zakenpartner Ashwin Angnoe en CBvS directeur Faranaz Hausil gehoord. Een verzoek van hun advocaten om ze in vrijheid te stellen werd afgewezen. De zaak wordt op 12 januari 2021 hervat.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

46 REACTIES
 1. De ex-governor is zich van bewust en beaamt dat hij tekort is geschoten in zijn verantwoordelijkheid, echter heeft hij te allen tijde gehandeld op basis van vertrouwen. Hij vond het niet nodig om na te gaan als de onroerende goederen daadwerkelijk aan de staat toebehoren, omdat er sprake was van vertrouwen.

  Van Trikt blijft er eveneens bij dat er veel schort bij de CBvS wat richtlijnen, werkwijze en protocollen betreft.

  Van Trikt moet als accountant zich bewust van zijn dat vertrouwen alleen geen grondslag is om zaken als deze te geloven zonder enige vorm van onderzoek. Indien van Trikt geen oordeel kan vellen over zo een gewichtige zaak dan dient hij zich door een ander daartoe bevoegd persoon te laten adviseren.
  van Trikt geeft dus aan dat het schort aan richtlijnen. Richtlijnen zijn één van de eisen waarop een accountant , ingevolge de opdracht, moet kunnen steunen om zijn opdracht uit te kunnen voeren

  Dus van Trikt om nu te komen met deze verontschuldigingen toont dus je zwakte bod in het gehele gebeuren.


  Maak melding
 2. Dat Van Trik Nu Uit De Doeken Doet Dat Hoefdraad En De Toenmalig Regering Op De Hoogte Waren, Zie Ik Als Een Bekentenis Van Van Trik Dat Hij Medeplichtig Is.

  Hij Moet Zwaar Onder Druk Worden Gezet Om Namen Te Noemen.

  Dit Gaat Om Een Heel Net Werk Die De Staat Suriname Miljaarden Heeft Benadeeld. Ons Land Die Beschikt Niet Over Top Expert Die Geld Sporen Kan Traceren. Schakel Buitenlandse Expert Dan In


  Maak melding
 3. De ene NDP topper beschuldigd de andere NDP van leugens. De ene NDP leider beschermd de andere NDP terwijl het land fors is benadeeld. Dit is het resultaat na 10 jaar NDP bestuur in Suriname. Insiders weten dat Hoefdraad door Bouterse, Brunswijk en de politietop in Suriname in bescherming wordt genomen vandaar dat de PG weinig vertrouwen heeft in de korpschef.
  Aan de ene kant staat VHP, NPS en PL en aan de andere kant staat de NDP met een dubieuze rol van de ABOP. Geen gemakkelijke opgave voor een regering die af wilt rekenen met moreel/ethisch verval, omdat op de achtergrond alles in racistisch perspectief wordt geplaatst. Krijgt Julian With toch gelijk als hij zegt dat het nooit meer goed komt met Suriname?


  Maak melding
 4. NDP.Nationale Dieven Partij gebruikte democratie als dekmantel voor zijn criminele regering.
  Stuk voor stuk moet deze gering deze bende ontmaskeren en opsluiten.De tralala en zijn naaste bende in een kuil gooien en zand erover.


  Maak melding
 5. Van Trikt dit, van Trikt dat…en toen? Begin het vermogen van die lul te confisqueren. Als Hoefdraad niet schuldig is, waarom verstopt dat zwijn zich? Pak zijn vermogen af en als ie honger heeft komt het zwijn wel uit zijn hol…..of misschien uit zijn graf? Als de nieuwe regering zo geweldig is, laat die dan zien wat je voor het surinaamse volk doet. Santhoki en Brunswijk hebben alleen een grote bek. Santhoki is bang voor Desi en Brunswijk is bang voor een 2e Moiwana. Laat zien wat je kan ipv een grote bek. Woorden zijn geen daden.


  Maak melding
 6. DAN IS BOUTERSE ER DIK BIJ BETROKKEN.

  HOEFDRAAD HANDELT 100% OP BASIS VAN OPDRACHTEN VAN BOUTERSE.

  BOUTERSE WEET BLIKSEMSGOED WAAR HOEFDRAAD IS. OF DEZE MAN LIGT AL ERGENS ONDER DE GROND ZOALS IN BOUTA TIJD.

  NOGMAALS WIE HAALT BOUTERSE NU OP. HIJ IS DE HOOFDDADER IN DEZE MILJARDEN AFFAIRE>>>>>>AMOKSIE DURFT NIET. CHAN DURFT MISSCHIEN OOK NIET…………WIE HEEFT DE BALLEN???????????????


  Maak melding
 7. ROYEREN, KAALPLUKKEN EN OPSLUITEN, SLEUTEL WEGGOOIEN.
  Die gast doet alsof hij slachtoffer is hierin terwijl hij heel Suriname heeft helpen slachtoffer worden van de NDP puinhopen.
  Wat hebben die paarse spleettongen hierop te zeggen!? Er zal nog veel meer uit de beerput komen. Daarom alle apparatuur vernietigd toch, informatie/bewijs vernietiging, waarom doe je dat anders? Zijn allemaal rovers stuk voor stuk, geen wonder dat ze elkaar steunen @ Ocer en altijd bigi bek hebben. Het zijn landverraders geen Surinamers die alles op alles zetten voor eigen belang en bescherming tegen rechtsstaat, SROTO DENG!!!


  Maak melding
 8. De regering Bouterse/Adhin heeft nooit een zier om Suriname en de Surinamers gegeven.Ze hebben zichzelf ten koste van het volk verrijkt.Maar laten we rustig afwachten wat er zal gebeuren.Karma is een bitch!!


  Maak melding
 9. Beste famiri, vele deskundigen is er een overheerlijke worst voorgehouden door druga baas & Co. zo ook aan Adhin. Men dacht omdat druga baas met alles wegkomt , dat zij ook met alles zouden wegkomen, want Bouta was als een god voor hun!!!!!!!

  Maar zie de mang ai schijt now.


  Maak melding
 10. aloebaba is een heel grote crimineel en de coalitie vd DNA moet snel haar medewerking verlenen aan de PG om deze man weer te laten vervolgen door de rechterlijke macht.

  Al die pc’s zijn niet zo maar vernietigd geworden. De opdracht toe is gegeven. De vraag waarom.

  In Nederland worden al dit soort zaken aan domeinen gegeven die ze bewaard.

  De ex- vp aloebaba heeft geen enkele recht om deze zaken te laten vernietigen.


  Maak melding
 11. Hihihi😄😄😄 daar zat ik allemaal tussen alle oplichters en bandieten enz..Ik woon lekker hier bij president Mark Rutte en Minister Blok. Ik ben opgelicht door de geboefte in Suriname, ik en mijn personeel voor 1,8miljoen srd. Nu zijn ze net als wormen die elkaar opvreten.


  Maak melding
 12. Van Trikt verklaart dat Hoefdraad en de regering op de hoogte waren van de zwendel. En Adhin roept: Ze zijn met ons bezig. Dat is dan tochh terecht? Stelletje boeven, al die NDP-ers. En Bouterse? Die houdt zich stil. Ik wist het niet, zal hij straks verklaren. Over de moorden van 1982 heeft hij ook altijd gelogen. Bouterse weet niet wat waarheid is en nog minder wat integriteit betekent. En dan wil de NDP over 5 jaar weer regeren! Laten we hopen dat God met Suriname is en dit gaat voorkomen.


  Maak melding
 13. Ik hoor de ndpers al schreeuwen” van trikt kiegt. Hoefdraad kan nooit op de hoogte zijn geweest. Hij is de beste ministers geweest van Suriname. Niemand anders zou de job kunnen klaren zoals hij dat heeft gedaan”. Alleen rijst de vraag waarom hou je jou schuil en waarom heb je de hdd met de administratie gestolen.


  Maak melding
 14. Wat klinkt uit ocer en leonsberg? Opa D : TRALALALA en ZAND EROVER.
  Opsluiten die paarse bende. Hoelang blijven de paarse criminelen buiten schot? Doorpakken OM.


  Maak melding
 15. Het is niet gek dat Santhoki mensen uit zijn vertrouwelijke kringen accomodeerd in functies om Su uit dit slop te halen. Wie weet wie en waar de ndp het volk heeft besmet, kijk nu maar naar het korps politie bv.


  Maak melding
 16. Waar is RodG en DAMSCO om deze zo on heus bejegende economische zwaargewicht van een een minister te verdedigen nu hij zelf even niet kan.

  Lijkt mij vrij makkelijke zaak voor de rechter. Allemaal schuldig aan wanbeleid en wanbeheer en misbruik van bevoegdheden en schenden van alle vertrouwen dat zij genoten.

  Voor gestudeerde mensen schokkend dat ze zo goed van vertrouwen waren en toelieten wat er gebeurd is. Zij moeten dus ook veroordeeld worden voor selectieve stupiditeit


  Maak melding
 17. =Alle naweeen van de NDP’ers komen naar buiten. Adin gaat straks weer de gevangenis in, omdat de DNA hem in staat van beschuldiging moet stellen.

  Van Trik zijn moeder gaat deze situatie niet zo laten.
  Ooit zal Boefdraad gevonden worden dan mag hij ook naar Santoboma gaan.
  Ik heb helemaal geen medelijden met deze gasten die het land kapot hebben gemaakt.


  Maak melding
 18. Ik roep het al maanden……de paarse beerput eenmaal open, dan komt er een berg stront naar boven…..Dus niet afwachten, NDPers in voorarrest vasthouden, voordat ze ook op de vlucht slaan. En wat er nog vrij rondloopt opsporen, oppakken en opsluiten.


  Maak melding
 19. Integriteit en transparatie zijn principes die ndp-ers nooit heeft gehad. Van Trigt handelde in opdracht van boefraad en hij kreeg opdracht van bouta! Waarom realiseert niemand zich dat? En het was ook bouta die boefraad op pad stuurde op leningen met woekerrentes af te sluiten. Met het vernielen van staatseigendommen ging het net zo, aloebaba handelde in opdracht bouta. Bij Alcoa deal heeft hij zijn adviseur Sardjoe gebruikt, die daar alleen naartoe ging om zijn eigen pot te spekken en dat terwijl een minister dergelijke onderhandelingen moest voeren.
  Maar ja weten allemaal dat als die ministers in de regeerperiode van bouta niet deugden. Daarom gingen ze binnen no time, een voor een weer weg.
  Er zijn velen schuldig aan wat er allemaal in de afgelopen 10 jaar is fout gegaan, maar ik blijf het zeggen, de hoofdschuldige is bouta, want alles gebeurde in opdracht van hem.


  Maak melding
 20. Bigi sma, van trikie is door zijn moeder overgehaald om te komen roven. Van trikie komt van KPMG vandaan waar mijn zus zit. Meneer is een schande voor heel Suriname. Zijn moeder heeft ook genoeg gestolen en zoon mocht ook even zakken komen vullen.


  Maak melding
 21. Deng paarse allata’ s en ratten dok! Rob g ,pakiratigri en toen was het lachen vergaan net als de ndp. Adhin gaat ook nog een ronde in de ring moeten.


  Maak melding
 22. Denk dat justitie en regering heel wat mensen hun paspoorten moet intrekken. Er gaat een beerput open en velen zullen vluchten. Of de regering nu wel heeft geleerd is nog een vraag.


  Maak melding
 23. Als, als en nogmaals als de lamlullen zoals rob less, rob en rbro, pakitigri, schiper, ric en nog een aantal idioten hier hun smoelwerk komen vertonen zullen ze deze zgn best man for the job afschilderen als een dombo, een verrader. Dit doen ze immers altijd

  Iemand die duidelijk zegt wie de ndp was, een stelletje vuile vieze smerige criminelen, die Suriname ten gronde wilden richten alles alleen maar in hun eigen belang.
  het leuke is dat deze idioten er amper beter van werden, zeker als je weet dat de kopstukken tientallen, zo niet hinderden miljoenen hebben verduisterd.

  Boma wordt te klein, een aantal kunnen misschien worden uitgeleverd
  Kom jongens verlink de ander en vraag strafvermindering, anders verlinkt een ander jouw!!
  Wees hem voor!!!!!!!


  Maak melding
 24. Redskin, zijn moeder heeft genoeg gestolen.
  Heb je bewijs voor deze aantijging of ben je gewoon jaloers.
  Ben jij ook zo’n achtergestelde, wan doni sa no wan trong wan tjawa


  Maak melding
 25. Pony, nog even geduld dan krijg je allemaal te zien
  Of denk je dat zij onschuldig is?
  La me je helpen, ALLEMAAL hebben gestolen. de een meer dan de ander. zo simpel


  Maak melding
 26. Redskin
  Ben Trikie niet tegengekomen bij KPMG te Amstelveen. Heb er ook mogen werken in dit schitterend groot (doolhof) gebouw met z’n fijne kantines


  Maak melding
 27. Mijn mening is dat al heb je niet gestolen, maar je was op de hoogte dat je dan schuldig bent. Net als dat je niet bent gevlucht maar je weet waar hoefdraad zit dan ben je ook schuldig.
  of een moeder die weet dat haar kind wordt misbruikt, maar niets doet. zij is toch ook schuldig


  Maak melding
 28. @jojo, ik hoef noch van Trilt noch Hoefdraad te verdedigen. Dat moeten zij zelf doen. Ik zat niet in de sollicitatiecommissie om hun geloof brieven te oordelen. Maar mochten van Trikt en Hoefdraad schuldig zijn dan is dat te wijten aan hun eigen laakbaar gedrag. Dan schaar ik mij ook achter de NDP-ers die van oordeel zijn dat Hoefdraad en Van Trikt, de regering Bouterse geen goed hebben gedaan. Bouterse is in elk geval een betere regeringsleider dan Santokhi. Suriname vervalt thans onder Santokhi in een chaos. Het is een kwestie van tijd. Mijn oren klapperen van de vele berichten die de ronde doen. Mensen die voor Santokhi waren of gestemd hebben beginnen nu radicale standpunten tegen Santokhi in te nemen. De tijd gaat dringen.


  Maak melding
 29. hebt je robg (robje) ook weer , , hebt jij wel oren , , hebt jij wel ogen , , hebt jij wel een mond , , maar je hebt een neus die een rat ook heeft die ruikt paarse poep , , en gelijk moet hij erheen , , en ja bouta staat al gebukt en smullen hé robje , , en dan gaan je oren klapperen , goh ndp is toch een schijt partij , , dus laat het daar bij , , en vertel geen onzin over de nieuwe regering , , poepsnuivers zoals jij robg vertellen alleen maar sprookjes verhalen


  Maak melding
 30. Van Trikt en zijn moeder hebben er geen moeite mee liegende misdadigers te ondersteunen, zolang zij er zelf voordeel aan hebben. Nu pas heeft van Trikt door dat Hoefdraad een liegende dief is, maar zover ik weet is het nog niet tot zijn moeder doorgedrongen dat ook Bouterse een liegende crimineel is, zij heeft zich tenminste niet openlijk van hem afgekeerd.


  Maak melding
 31. RobG
  Echt nu moet ik wel een reactie geven.
  Was jij het niet RobG die Hoefdraad de hemel in prees?
  Was jij het niet RobG die Amzad Abdoel de hemel in prees?
  Ik kan zo doorgaan. Dus om nu te schrijven dat je Bouterse een betere leider vindt dan Santokhi en dat na 3 maanden getuigd wel van septic tank inzicht.
  Dat je niet in de sollicitatiecommissie zat geef jezelf aan dus hoe kun je oordelen over 2 soorten presidenten waarvan je niet eens het opleidingsniveau kent?
  Wat je wel weet of behoort te kunnen weten is dat de ex president Bouterse veroordelingen op zijn naam heeft staan en internationaal wordt gezocht en dat de huidige president niet veroordeeld is.
  Dat de huidige president in een vliegtuig, zowel privé als functioneel, kan stappen zonder aangehouden te worden. Iets wat Bouterse niet kan doen.
  Dus RobG zeg wat je wilt maar hou het aan de waarheid en oordeel niet als je de ander niet kent. Ja je kunt alleen een oordeel hebben over jezelf en nagenoeg nooit over een ander.


  Maak melding
 32. Bigi Sma, jouw goden en superhelden zitten in de regering Santokhi. Hoefdraad en Van Trikt zag ik niet als superhelden. Nu al kan ik voorspellen dat de ellende die Santokhi en zijn team thans veroorzaken alleen maar ergere vormen gaat aannemen.Hopelijk komt er zo spoedig mogelijk een infarct in de regering Santokhi. Wie het voor elkaar gaat krijgen laat ik in het midden.

  Ik ben nog steeds van mening dat de wet van Abdoel de koersopdrijving aan banden kon leggen. Zie maar wat de huidige koersontwikkeling zijn. Men gaat richting 30 SRD voor 1 Euro/US Dollar. Ik en velen zijn van mening dat een regering Bouterse zonder Van Trikt en Hoefdraad het beste is voor Suriname.

  Het beleid van Santokhi last zich kenmerken door zijn Megalomane plannen over bruggen, een koers die hij niet kan bedwingen, heksen-jacht, bewust of onbewust beroepsgroepen en bevolkingsgroepen gevaarlijk tegen elkaar opzetten, rancune, nepotisme dat vorm krijgt in de vorm van friends and family. Santokhi is met een zoektocht naar ellende voor Suriname bezig. Hij is achter de schermen bezig met IMF. Het monster komt naar Suriname. Santokhi is flink bezig het levensgeluk van de Surinamers te verpesten. De extraatjes die hij aan het ronddelen is zullen hem niet redden.


  Maak melding
 33. Als je goed kan voorspellen dan moet je op de kermis gaan staan rob jij zwapneus
  Als Hoefdraad, van Trikt en al die anderen hebben gefaald, dan is hij die ze heeft aangesteld de persoon die heeft gefaald. Hij is niet in staat om capabele mensen op hun positie te zettten. Bouterse.
  waren het niet allemaal xxxbest man for the jobxxxx. Het lijkt meer op
  best man for the flop
  Dat is die ka met de vorige regering, ze weigeren verantwoordelijkheid te dragen voor hun daden.
  wat ze wel konden is een behoorlijke aantal zwakzinnigen een rad voor de neus draaien. Een aantal van die zwakzinnigen kennen we ook hier.

  Of de huidige regering ook deze fouten gaat maken is afwachten. Ik doe niet aan voorspellingen met mijn glazen bol. En zeer zeker niet als ik 9000 km van de plek zit.


  Maak melding
 34. Beste RobG
  De president is verantwoordelijk voor de benoeming van beide. Ook al ws hij niet de selectie commissie hij heeft willens en wetens heel wat dieven geroepen naar posities waar zij onder zijn gezag konden stelen.
  Hij heeft de rommel achtergelaten die zijn superteams achter gelaten hebben.

  10 jaar neks no fout en nu naar 4 maanden alles hersteld willen hebben is wel heel naief.

  Er wordt gesneden en dat doet pijn bij mensen die hopen gefaciliteerd te worden. Het wordt steeds duidelijker waarom de president en vice president benoemingen dicht bij huis deden omdat er niet 100% maar 300% vertrouwen nodig is. Mensen die na 4 maanden al zouden willen switchen moet je niet in de buurt van de knoppen laten komen. Dat is gevaarlijk.

  Dat de koers om moest was een gegeven dat door de vorige regering veroorzaakt is. Dat het een tool is om problemen op een voor velen vervelende manier op te lossen is normaal. Dat is de pijn van 10 jaar Bouterse beste RobG.

  Ondertussen worden de kosten en inkomsten met heel forse snelheid bijgesteld en wordt de noodzaak om voor opertionele uitgaven te lenen nu al vrijwel afgebouwd. dat is de eerste winst ondanks het volladen van de overheid met ambtenaren (Venne III 40.000 Bouterse III 55,000) kan de regering zich nu reden.
  Ondertussen is de regering serieus gesprekspartner van de wereld voor het saneren van de schulden zonder dat er onethische voorstellen gedaan worden. De regering wordt serieus genomen beste RobG.

  Nu zijn bruggen megalomaan. Ik ben ook niet direct enthousiast gezien het nut versus de kosten. Echter vroeger waren bruggen visionair terwijl de NDP regering de veerpont niet eens kon onderhouden. Hoe vaak is er geen oplossing aangekondigd voor de Wakay pompen en nog steeds moet men het doen met slecht onderhoud van koloniale tijd spullen terwijl er pompen in kratten staan te verroesten.

  Om over 5 jaar te bouwen moet je voor bruggen nu goede afspraken gaan maken. Over 5 jaar kan deze regering haar bijdrage leveren.

  Ik heb nog Santohki nog Brunswijk nog Rusland nog Somohardjo of hun secondanten iets of iemand horen opzetten tegen een andere groep. Er is best sprake van harmonie. Er worden slechts zaken aan de orde gesteld en zodra dat mogelijk is bij het OM aan de orde gesteld:
  Denk aan:
  1>> De apparatuur kabinet VP (testcase omdat dit heerlijk eenvoudig is) Het gaat om de inborst van de vorige VP. Kruimel dief en nu Puberaal gedrag.
  2>> De auto’s.
  3>> Het inhuren van niet gekwalificeerd personeel dat niet de dupe mag worden van de criminelen die ze ingehuurd hebben zonder vacatures. zonder sollicitatie, zonder na volgbaar proces.

  Wat u nepotisme noemt is bescherming van de sanering van de overheid. Stel je voor dat je de uitwerking van plannen aan de door Hoefdraad aangenomen knuppels moet overlaten zal men nooit succes genieten.
  Ofwel om inzicht te krijgen in het reilen en zeilen van departementen en staatsbedrijven onder controle te krijgen zal men innercircle moeten inzetten.
  Dat is toch niet vreemd Bouters verving gekwalificeerde mensen voor niet gekwalificeerde mensen. Waar zat Jozefzoon wel niet en wat zijn de kwalificaties van Graanoost of Boerenveen etc,

  Ik ben er van overtuigd dat de beerput dieper was dan men had durven geloven. Zie de afrekening van Oppenheimer II en zie hoe Oppenheimer I misbruikt is toen staatsolie weer krediet waardig werd.

  RogB hij is niet achter de schermen bezig met het IMF ze zijn bezig met iedereen die wat kan helpen. Ik herinner u graag aan het crisis en herstel plan dat Boefdraad in no time opstelde voor het IMF. Er stonden fantasie posten in met enorme omvang. Voor de elektriciteiten aansluiting van het Wanica ziekenhuis was pakweg SRD 200.000.000 gereserveerd voor de koers van toen meer dan het hele ziekenhuis zou gaan kosten. Dat hele plan stond vol met posten die leeg geroofd zouden kunnen worden als de externen er geen stokje voor gestoken hadden en voorwaarden gingen stellen. Voorwaarden zoals u mag geen verspilling subsidiëren (EBS). De rijken krijgen vrijwel gratis elektriciteit en hoeven niet over verbruik/verspilling na te denken.

  Beste RogB een land krijgt de regering die het verdient. Laat deze regering niet de beste zijn het is allicht vele malen beter dan de vorige waar in de baas geen idee had wat Boefdraad en vrienden deed of als hij het wel wist hij zich kwalificeert als de roverhoofdman.

  U heeft de keuze Slecht. Slechter of het Slechtst.


  Maak melding
 35. Kondremangs,
  Die bingo bita, sebrefata lagi beest komt hier verkondigen, dat die veroordeelde moordenaar en drugsdealer DiDiBri een betere regeringslijder is dan de huidige president…….stort jezelf in een paarse beerput jo duivelse aanbidder…want dat ben je…maandag as mag DiDiBri weer naar de krijgsraad, die vieze vuile verkrachter van Suriname. En die paarse drugsbende mag opgerold worden.
  TIME WILL TELL!!!
  NOBRUYA


  Maak melding
 36. Laatst liep ik te kuieren in de Dominee straat, kwam ik meneer van welingelichte bronnen tegen, we praten veel over politiek, en deze keer was het niet anders. We dronken samen een theetje op het terrasje van Krasje.
  Hij vertelde mij de laatste politieke weetjes over de regering Santokhi en de PG. Hij vertelde dat de regering open huis (land) gaat houden, de visumplicht gaat afschaffen, hoe meer volk hoe beter voor pa Lanti. De regering hoopt op import van kennis en kapitaal.
  Ook vertelde hij dat hij gehoort heeft, dat de geheime gesprekken met de schuldeisers crescendo verlopen terwijl men daarover niet transparant is en men blij moet zijn dat er gesproken wordt, verder dat het IMF als een gelukstreffer wordt gezien, want als het goed gaat, krijgen zij meer dan dan 500mln us dalla als steunpakket, zonder erbij te vermelden wat de tegenprestaties zullen zijn. Ik vroeg hem als hij in Sinterklaas gelooft, want dit is toch een naïeve vorm van bedotterij. Hij gaf mij enigzins gelijk met als toevoeging dat de regering niet anders kan.
  Verder vertelde hij gehoord heeft dat de PG gepikeerd is dat hij teruggefloten was door de RC in de zaak Adhin, hij is uit op wraak. Dat de politierekruten zaak nog onder de hamer is.
  Hoefdraad is nog voortvluchtig en van Trikt zit na elf maanden nog vast, dat zijn moeder Lilian ook overheidsgelden gestolen heeft, Soso sari.

  Hij vertelde mij nog dat hij laatst zijn vriend Betweter moest weerspreken, die bepaalde uitspraken deed over de rivaliteit van deze regering met de vorige, dat deze regering het beter doet dan de vorige, maar dat hij het niet zeker weet, maar tot het tegendeel is bewezen, hij deze regering het voordeel van de twijfel geeft. Man, pony, zo’n wazig geklets heb ik nooit eerder in mijn leven gehoord, ik had het gevoel dat de doven konden horen.
  Het gaat slecht in het land, velen zijn ontevreden, hebben moeite met de eindjes aan elkaar knopen, en dan komt deze Betweter met zo’n uitsmijter.

  Ook vertelde hij dat Betweter vindt dat de regering het financiële gat deels heeft gedicht en men betalingen kan doen zonder geld te moeten lenen terwijl niemand buiten de regering om weet waar zij het geld vandaan haalt.

  We spraken nog over koetjes en kalfjes, we informeerden elkaar over het reilen en zeilen van onze familie, hoe gaat het met moeder de vrouw, hoe doen de kinderen het op school enz enz. Is altijd leuk van welingelichte bronnen te ontmoeten, lekker bijpraten.

  We namen afscheid met een Surinaamse warme brassa, be good, Bro, over een jaar hoor je alleen Betjanengels om je heen spreken. Jip en Janneke.


  Maak melding
 37. Bouta maakt zich niet druk …hij heeft genoeg geld

  Gezien zn leeftyd weet hij dat voordat hij veroordeeld zal worden hij allang een staatsbegravenis heeft gehad.

  En zn centjes zijn allang veilig verdeeld over zn kids en zal ook evt een chinese reke ing hebben voor zn 200 miljoen.

  Die baardaap zal hem ook verteld hebben dat hij net zolang dit zal rekken tot hij de pijp uit is.

  Dus waarom elke x een zitting houden dat niet uitkomt?
  Nu is suriname voor de zoveelste x weer slachtoffer…en moet men weer gaan bedelen om leningen te betalen die bouta en friends hebben gemaakt.

  This is a never ending story….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES