dinsdag, juni 18, 2024
HomeNieuws uit SurinameOverwoekerd perceel achter O.S. Munder wordt schoongemaakt

Overwoekerd perceel achter O.S. Munder wordt schoongemaakt

-

Does Travel - naar Suriname

Het overwoekerde perceel dat ligt achter het terrein van de Openbare School Munder wordt schoongemaakt, omdat de school last ervan ondervindt.

De werkzaamheden worden verricht door het Ministerie van Openbare Werken, afdeling onderhoud afwateringswerken onder leiding van Kalloe en Panchoe.

De bestuursambtenaren van het ressort munder waren ook aanwezig voor controle. Ressortcommmandant Wip en buurtmanager Bechan hebben hun medewerking verleend tijdens de werkzaamheden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Zijne Excellentie president Chan Santokhi zet u al die paarse kakkerlakken op de ministeries, vooral degene met hoge functies, sleutelposities in om deze overwoekerde percelen, bermen van straten van onkruid, gras schoon te maken.

  Ook printabezems, die zij zelf maken, kunt u ze geven om de straten, pleinen, markten in Paramaribo, buurten in Paramaribo schoon te vegen op daarvoor bestemde tijden, 0.6.30 uur – 11.00 uur, 12.00 – 13.00, 13.30 – 15.00 uur. Deze paarse kakkerlakken ambtenaren kunnen zich nuttig maken van voor land en volk i.p.v. dat ze uw beleid saboteren op de ministeries en het land hiermee goed dienen en hun geld op een eerlijke manier verdienen.

  U zult heel snel merken wat voor besparingen het oplevert voor landsfinanciën.


  Maak melding
 2. Na het schoonmaken van het perceel moet men er twee goals op plaatsen, dan kunnen de (school)kinderen het terrein mooi gebruiken om erop te sporten. Dan heeft de school/buurt er geen last, maar plezier van.


  Maak melding
 3. Goed idee Passant, de 26 ja knikkers en de adviseurs van de ex Criminele regering is goed geschikt om riool schoon te maken. Suriname heeft werk genoeg voor zulke hersenloze figuren


  Maak melding
 4. Beste famiri, zo zie je maar Surinaamse grond is heel vruchtbaar.
  What about een moestuin daan?
  Ik heb bijv. op OS Maretraite groente etc. leren planten tijdens, biologie les. Das toch ook leuk? En wat je kan verkopen helpt de schoolkas. Een voetbalveld is top, maar de spelers moeten ook een redelijk gevulde buik hebben om te spelen, dus aan de slag.


  Maak melding
 5. Passant , Henkes , Keneth en Harm , jullie zijn de toppers , alle feiten en meningen hebben jullie vier goed verwoordt , iedere Surinamer en zeker de jeugd zullen trots op jullie zijn , nogmaals jullie zijn toppers


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES