zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMangre doet aangifte van bedreiging op social media

Mangre doet aangifte van bedreiging op social media

-

Does Travel - naar Suriname

Parlementariër Reshma Mangre heeft zondag aangifte bij de politie gedaan, vanwege bedreiging op social media met enig misdrijf tegen haar leven gericht. Een zekere Madhvi Soekaloe heeft Mangre in een Facebookbericht ernstig bedreigd. ‘Spoorloos zijn, het gaat niet mooi aflopen en blood must fall’ zijn onder andere genoemd in het bedreigingsbericht.

Mangre zegt aan Waterkant.Net dat zij het ver vindt gaan dat mensen er niet ervoor schromen om haar, maar ook andere parlementariërs en zelfs de president van Suriname en zijn vrouw met de dood te bedreigen op social media. “We merken dat doodsbedreigingen uiten op social media gewoon een trend begint te worden en dat is helemaal niet goed te spreken”.

De parlementariër vindt deze kwestie een vrij ernstige zaak, omdat haar veiligheid nu gevaar loopt. “Ik heb onregelmatige werktijden in het parlement en ben daarnaast ook vakbondsleider. In het beroep dat ik doe staat mijn leven nu op het spel en dat kan en mag nooit zo zijn”.

Mangre wacht het verder onderzoek van de Surinaamse politie af. Zij doet een beroep op de samenleving om zulks gedrag achterwege te laten. “Niet alleen omdat het strafbaar is, maar ook omdat het nergens voor nodig is. Wij moeten als Surinamers nu sterker dan ooit bundelen en samenwerken aan de wederopbouw van ons land”.

Hieronder het bericht van Madhvi Soekaloe:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

23 REACTIES
 1. Deze zelfde probleem had de vorige regering maar maakte niet zo een ophef en deze zelfde mensen van de vhp zijnde toen vrijheid van meningsuiting en nu lopen ze te piepen


  Maak melding
 2. Koos 26 oktober 2020 At 22:07
  Keihard aanpakken dit soort idioterie. Suriname begint steeds meer op Afrika te lijken. Zelf op begrafenissen wordt er in de lucht geschoten.
  ================

  We weten inmiddels wel dat je het niet zo op hebt met het Creoolse deel van de Surinaamse bevolking.


  Maak melding
 3. Naarmate de druk op de beruchte criminele bende toeneemt en de grond onder hun voeten heter wordt nemen bedreigingen naar de regering toe.

  De regering Santo. / B. moet deze bedreigingen uiterst serieus nemen. Via internet en haatzaaiende berichten zijn al vaker aanleidingen gegeven tot geweld en moord. Al is het niet door de berichtgever zelf maar door iemand die zich aangesproken / geroepen voelt.

  Ook uitspraken als “wi dede gi Bouta” geeft aan tot wat iemand in staat is.
  Het is daarom van heel groot belang om z.s.m de leiders van de criminele organisatie op te pakken en vooral ook de “heethoofden” die zich voordoen als gewone burger of ambtenaar maar in feite wachten op “instructies” van hun leider.

  Voorkomen is beter dan genezen. Krakti !


  Maak melding
 4. Opsporen die lafbekken,een zekere viren zit alvast, nu deze ook opsporen en achter slot en grendel zetten, en voor de rechter laten verschijnen, wat een koullo streek, president santoki en Brunswijk en overige minister zijn bezig het land stabiel te maken, ivm economische crisis van voorige regering, laat deze regering zijn werk doen, is een ndp van bouta 100 procent


  Maak melding
 5. ric , schipper , robles , , vieze vuile paarse poepers , , jullie zijn lafbekken , en jullie keuren dit goed hé , , maar jullie tijd komt ook , dat wat die idioot zegt geldt ook voor jullie : Blood must fall


  Maak melding
 6. Madhvi Soekaloe is toch een dame? Volgens mij is het gewoon uiten van frustratie. Als we iedereen die op Facebook z’n frustraties uit gaan oppakken dan hou je niemand meer over.


  Maak melding
 7. @Robles, je bent voorspelbaar….wist dat je racisme troefkaart ging spelen. Nu probeer je nog een racisme etiket te plakken. Je doet je best maar. Ben totaal niet onder de indruk. Anno 2020 wordt alles onder het racisme geplaatst. Nog even en de witte broodjes, gele vla en chocolade hagelslag verdwijnen uit de schappen omdat bepaalde mensen groepen zich beledigd voelen door die producten. Dikke pech. Deal with it 😉


  Maak melding
 8. @Ric 26 oktober 2020 At 21:35
  Deze zelfde probleem had de vorige regering maar maakte niet zo een ophef en deze zelfde mensen van de vhp zijnde toen vrijheid van meningsuiting en nu lopen ze te piepen
  ***************

  Dit wat nu gebeurt is volkomen nieuw. Dat blijkt ook uit het feitd at er mensen voor worden opgepakt.
  Daarnaast is jou opmerking weer één van de beruchte “two wrong = one good” redeneringen waarmee een beruchte groep al haar wangedrag tracht goed te praten. Je opmerking zegt dan ook veel over jou en heeft verder geen enkele waarde.


  Maak melding
 9. Koos 26 oktober 2020 At 23:41
  @Robles, je bent voorspelbaar
  =======

  Jij bent net zo voorspelbaar want ik wist dat je me zat uit te lokken. Je reactie was namelijk bijna hetzelfde als degene die de moderators weg hebben gehaald onder dat andere topic.

  Verder vind ik je uitspraken in 2020 niet meer kunnen. Maar dat is mijn mening. Daar moet jij dan weer mee dealen.


  Maak melding
 10. WAT 26 oktober 2020 At 23:34
  ric , schipper , robles , , vieze vuile paarse poepers , , jullie zijn lafbekken , en jullie keuren dit goed hé , , maar jullie tijd komt ook , dat wat die idioot zegt geldt ook voor jullie : Blood must fall
  ======================

  Busje komt zo.


  Maak melding
 11. Vroeger toen de bedreigingen werden geuit tegen de heer Bouterse of leden van zijn regering heette het vrijheid van meningsuiting. Diverse leden van de oppositie en hun sympathisanten namen het op voor de personen die de bedreigingen plaatsen. De bewindslieden van de vorige regering bleven rustig onder al deze aantijgingen. Bij de regering Santokhi is het een-en-al ” hulie huiie ” wat de klok slaat als er een bedreiging aan hun adres wordt geuit. Zij voelen de nattigheid van het volk. Het volk voelt zich bedrogen. De problemen in het land zullen onder Santokhi alleen maar erger worden. Er zullen nog meer mensen getroffen worden door het meedogenloze beleid van de regering. De protesten onder het volk zullen alleen maar toenemen en steeds meer bewindslieden van de regering gaan zich bedreigd voelen.


  Maak melding
 12. rob g , , wat ben jij een smeerkanus , , vieze vuile stinkende paarse aap , , jij bent iemand van het laagste soort , , jij wilt dat deze nieuwe regering zo snel als mogelijk valt , , hé bouta’s home maatje , heb je nog niet genoeg stront uit zijn anus gelikt viespeuk , , maar jou droom zal niet gebeuren jochie , , jij praat over het volk , , jij bedoelt die paars gezinten de ndp stemmers klojo , , het gewone volk heeft al afstand genomen van je god bouta en ze spugen op hem en al zijn trawanten en jullie kontlikkers , , en jij geilt erop dat steeds meer bewindslieden zich bedreigd gaan voelen , , homo , , maar je andere holmaatje boefdraad mist jou , , maar die schijtzak heeft zich verscholen in zijn rattenhol , ,en hij heeft ook de harde schijf meegenomen ( echt een boef ) bij financien , waar gegevens opstaan van leningen die de vorige regering heeft afgesloten met instanties , banken , chinezen en noem ze maar op , , en jij klootzak zal wel weer vertellen dat het niet strafbaar is en beschermd deze boef ook nog , ballenwipper , , jij zal na elke reactie die je plaats wel klaar komen hé omdat je tegelijk naar homoporno kijkt viespeuk


  Maak melding
 13. Is dezelfde idioot die nu al 2 x een Hindoestaanse naam gebruikt om de president en zijn vrouw en mevrouw Mangre te bedreigen! Hier zit de NDP achter. Er zijn genoeg reacties van ndp-ers hier weggezet. Jullie haten Hindoestanen! Ga je eerst afvragen waarom. Ik weet t antwoord. Ipv hier zitten typen kun je beter gaan werken voor je geld. Goed fatsoen is echt te zoeken. Dat blijkt uit de reacties van paars. Hoop dat Bouta achter slot en grendel komt en de sleutel in de rivier gegooid wordt! Hij verdient dit soort dreigementen, en niet de mensen die echt vechten om het land naar een positief niveau te tillen. Oproerkraaiers!!


  Maak melding
 14. RobG 27 oktober 2020 At 01:23

  Vroeger toen de bedreigingen werden geuit tegen de heer Bouterse of leden van zijn regering heette het vrijheid van meningsuiting. Diverse leden van de oppositie en hun sympathisanten namen het op voor de personen die de bedreigingen plaatsen. De bewindslieden van de vorige regering bleven rustig onder al deze aantijgingen. Bij de regering Santokhi is het een-en-al ” hulie huiie ” wat de klok slaat als er een bedreiging aan hun adres wordt geuit. Zij voelen de nattigheid van het volk. Het volk voelt zich bedrogen. De problemen in het land zullen onder Santokhi alleen maar erger worden. Er zullen nog meer mensen getroffen worden door het meedogenloze beleid van de regering. De protesten onder het volk zullen alleen maar toenemen en steeds meer bewindslieden van de regering gaan zich bedreigd voelen.
  ======================
  Dacht dat jullie niet meer omkeken en dat deze regering dat ook niet moest doen, met je vroeger, hypocriet.


  Maak melding
 15. Robles 27 oktober 2020 At 00:28

  Koos 26 oktober 2020 At 23:41
  @Robles, je bent voorspelbaar
  =======

  Jij bent net zo voorspelbaar want ik wist dat je me zat uit te lokken. Je reactie was namelijk bijna hetzelfde als degene die de moderators weg hebben gehaald onder dat andere topic.

  Verder vind ik je uitspraken in 2020 niet meer kunnen. Maar dat is mijn mening. Daar moet jij dan weer mee dealen.
  ====================
  Koos heeft een gevoelige snaar bij je geraakt, je doet alsof je niet op je teentjes bent getrapt door elke keer achter je mening te schuilen, hahahahaa……


  Maak melding
 16. Dit is typisch paars gedrag om tegenstanders te bedreigen. Maar dit komt van de lagere djamoe edes. Want de echte top van de paarse criminele boevenbende bedreigt niet alleen; ze voeren het ook uit: ja hè paarse wc worongs? Ga maar na vanaf 25 februari 1980. Hoe zou Su er uit zien ZONDER die vervloekte staatsgreep ?


  Maak melding
 17. Boskopoemang 27 oktober 2020 At 08:53

  Koos heeft een gevoelige snaar bij je geraakt, je doet alsof je niet op je teentjes bent getrapt door elke keer achter je mening te schuilen,
  ===========

  Nee, ik was pissed over al die racistische taal onder dat topic over die schoten in de lucht. Moderator heeft grootste deel weggehaald waaronder een reactie van Koos. That’s all.


  Maak melding
 18. Ik ben benieuwd welke voorbeelden men kan geven van ndp-ers die tijdens de dictatuur werden bedreigd. In die tijd werd het volk niet bedreigd, maar geintimideerd.
  18-04-2017: De Surinaamse politie heeft hardhandig opgetreden tegen een anti-regeringsprotest in Paramaribo. Er werden vier mensen opgepakt, onder wie drie actieleiders: Curtis Hofwijks van de actiegroep Wij zijn Moe, Bryan Boerleider van het burgercomité en vakbondsleider Wilgo Valies.
  De taferelen van 8-12-1982 leken zich opnieuw voor te doen.
  De vrijheid van meningsuiting, een van de grondrechten in een democratie, was ver te zoeken. Andersdenkenden werden op straat gemolesteerd door oerdomme ndp-ers. Die tijd is voorbij, de ndp krijgt nooit meer regeermacht want moordenaar en drugsdealer bouta zijn dagen zijn geteld.


  Maak melding
 19. Op radio Trishul v.h.p zender heeft mevr.Mangre een monoloog gehouden .Zij gaf de schuld aan de regering voor de achterstand in het onderwijs, terwijl zij mevr. Mangre en de heer Valies maar een ding deden en dat was staken , waardoor de kinderen een behoorlijke achterstand hebben opgelopen. En nu maar klagen dat het zo slecht gaat in het onderwijs, en verdacht makingen die ze uit die ze niet kan waarmaken ” a jere” ma so a sma tang. Een geslepen Golddiger als Melissa.God zij met ons Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES