Lijk van man in verre staat van ontbinding geborgen uit Pararivier

12
Lijk van man in verre staat van ontbinding geborgen uit Pararivier

In Suriname is vanmorgen een lijk aangetroffen in de Pararivier. Het gaat om het ontzielde lichaam van een man, dat zich in verre staat van ontbinding bevindt. Het is vooralsnog niet bekend om wie het gaat.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het lichaam naar Vigilancia werd gesleept, waarna het is geborgen en afgevoerd. Zoals gebruikelijk is het stoffelijk overschot in beslag genomen door de justitiële autoriteiten.

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek. Er wordt ondermeer gekeken of het lichaam iets te maken heeft met de vermissing van een 24-jarige jongeman ruim een week geleden.

Meer details zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra er meer informatie is wordt dit bericht aangevuld.


12 REACTIES

 1. Hoefdraad Is Op Dit Moment De Meest Gezochte Surinaamse Crimineel

  Naar Alle Zekerheid Aan Grenzend Waarschijnlijkheid, Is Hoefdraad Uitterloo.

  Einde Dienst


  Maak melding

 2. Graag MARSOF, SAS of Delta Six inzetten om Hoefdraad op te sporen. Dood of levend, het maakt niet uit. Suriname moet buitenlandse mogendheden cart blanch geven. Om te beginnen moet men Leonsberg uitkammen tot op de millimeter. Hoefdraad wordt beschermd en we weten door wie.


  Maak melding

 3. Steeds maar weer het overbodige woord ‘ontzielde’.
  Heeft iemand ooit een bezielde lijk gezien?
  Als je witte sneeuw met blauwe blauwsel vermengd lust een witte blanke het niet.


  Maak melding

 4. Koos 26 oktober 2020 At 22:12
  Graag MARSOF, SAS of Delta Six inzetten om Hoefdraad op te sporen. Dood of levend, het maakt niet uit. Suriname moet buitenlandse mogendheden cart blanch geven. Om te beginnen moet men Leonsberg uitkammen tot op de millimeter.
  ====================

  Naast wat racistische denkbeelden verliest u zich nu ook in andere bedenkelijke ideeën. Heeft u de marcheerlaarzen al gepoetst?


  Maak melding

 5. ach Koos trek het je niet aan, , die robles is de grootste racist hier , , en die manu ook , , twee bedorven paarse ratten , , zij lopen nog rond maar hun aanzien is in staat van ontbinding , , dus Koos het duurt niet lang meer en dan heb je van hen geen last meer


  Maak melding

 6. Jullie zijn hier echt misselijk makend. Kleuters hebben meer respect dan jullie met jullie kakafonie.
  Als jullie niks zinnigs te zeggen hebben hou dan je buka.. Respectloze imbecielen


  Maak melding

 7. @Robles, waarschijnlijk is Hoefdraad achter tralies of een in bodybag een nachtmerrie voor je. Geloof me, menig Surinamer ligt er niet wakker. Sterker nog ik denk dat de vlag uit gaat.
  Je kan van de daken schreeuwen dat je geen NDP aanhanger bent maar uit de vele postings blijkt dat je de paarse bewindspersonen te vuur en te zwaard beschermd. Wie houd wie voor de gek.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.