maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidAantal coronapatiënten in ziekenhuizen iets gestegen

Aantal coronapatiënten in ziekenhuizen iets gestegen

-

Does Travel - naar Suriname

Het aantal coronapatiënten in Suriname, dat in ziekenhuizen is opgenomen vanwege gezondheidsklachten, is de afgelopen 24 uur iets gestegen. Dinsdag was het aantal personen in ziekenhuizen 33 en een dag later was het aantal gestegen met 11 naar 44.

Dat blijkt uit de laatste cijfers van de officiële COVID-19 website van de Surinaamse overheid. Het totaal aantal actieve gevallen is wel weer gedaald en bedraagt nu 78. Woensdag werden er 125 testen uitgevoerd hetgeen 14 nieuwe gevallen aan het licht heeft gebracht.

Opvallend is dat er de afgelopen 24 uur weer 3 nieuwe positieve gevallen in Nickerie zijn. Afgelopen weekend werd beweerd dat Nickerie COVID-19 vrij zou zijn. Volgens deze gegevens is dat echter niet meer het geval:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Ik had toch gewaarschuwd dat deze regering ons voorliegt! Overal ter wereld stijgt het aantal Corona patiënten, alleen in Su niet, althans, dat is wat wij moesten geloven. En dit enkel en alleen maar om het openstellen van het luchtruim door te kunnen drukken. Wel nu!! Al is de leugen nog zo snel……! De omvang van de 2e golf zullen ze ook proberen te baggatelliseren en ons weer een broodje aap verkopen!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES