vrijdag, juni 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieContainer gekanteld op rotonde Van ’t Hogerhuysstraat

Container gekanteld op rotonde Van ’t Hogerhuysstraat

-

Does Travel - naar Suriname

Op de rotonde van de Van ’t Hogerhuysstraat in Suriname is zojuist een open container van Kuldipsingh met daarin banden gekanteld.

Niemand is gewond geraakt bij het verkeersongeval. Aan beide kanten van de brug is er een enorme file ontstaan. De politie is ter plaatse bezig het verkeer in goede banen te leiden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Onervaren chauffeurs, dat is het en niks anders. Men moet ook in SU een school voor trucks met aanhanger inroduceren zodat de driver bekwaam wordt. Dus een echte scholing krijgen met theoretische en praktische difensive driving erbij. En dat is een vak apart. Geldt ook voor de andere categoriën. Mensen zonder rijbewijs of op de berm rijden, etc, gewoon boete en opsluiten, ook mensen die bv 1e keer stelen. 1 vinger afgakjen. 2e keer, 2 vinger, bv boefdraad 10 keer, 10 vingers afhakken. Zul je zien dat t helpt, maar of die wet komt is vraag 2, want ook de wetten makers stelen, dus dat gaat ook niet komen. In elk geval, in andere landen moet je aparte rijbewijs voor een trekker hebben. Hoop alleen dat de truck eigenaar een gezond verstand heeft aan wie hij de trucks met aanhanger toevertrouwt.


  Maak melding
 2. Niks mis mee met onervaren chauffeur, de wegen zijn smal in Suriname, infrastructuur is belangrijk voor een land om vooruit te komen, maar tot op heden worden alleen smalle straatjes en wegen gerealiseerd, een tweede stad tot realisatie zou niet slecht zijn in het binnenland met brede straten en voetpaden


  Maak melding
 3. Hunvrey bij het lezen van jouw geplaatst schrijven moest ik wel even lachen, het komt schijnbaar voor in moslims landen, maar Suriname is democratie en behouden zo alleen duivel ndp moet weggevaagd worden tang boeng


  Maak melding
 4. hay de container gekanteld niet uit zichzelf .die chauffeur heeft dat veroorzaakt .te hard gereden geen kennis van zaken wat besturen van vrachtauto is ,geen twist locks vast ,en haast is zelden goed,,lomperik


  Maak melding
 5. Heeft niks met smalle wegen te maken, wel met de lading die ver bovenuit
  steekt en niet vastmaken van de twistlocks.Dit heeft puur te maken met het wanbeleid in suriname en dat zie ik deze regering ook niet veranderen.Ik rij zelfs jaren met containers tot Denemarken waar de wegen krom hoog en altijd vochtig zijn. Gwe boi domme chauffeur


  Maak melding
 6. Oh ja,waarom neemt men het de regelgeving zoals in de eu niet over in de transport?Is gratis even kijken naar de overkant van de zee!Elke eerste vrachtwagen in de unie is gedekt met 9000 euro,daaropvolgende 5000. Dat is om de schade en de eerste kosten te dekken bij de overheid. Ik ben zelfs ook ras echte Surinamers . Ik ken onze reactie, dan pe do finin? De nl regering zegt, dan joe no moe bainig,want oe no paing gie! Kijk naar Duitsland weer. Alleen rijden zonder spatbord(vrachtwagen)kost jou als chauffeur 900 euro boete.in België geen twistlock 50 euro per lock. Ik zeg niet dat er geen ongelukken in al deze landen gebeuren, maar als de regering zicht niet vrijwaart, wie gaat de schade dekken en wie zijn de medebetalers?de burger.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES