Jeugdambassadeurs: ‘Huidige generatie staat voor ongewenste catastrofes’

7
UN SDG Jeugdambassadeurs roepen op tot vaderlandsliefde onder jongeren

[INGEZONDEN] – Afgezien van twee van de belemmeringen voor deelname aan fysiek Onderwijs het komend schooljaar t.w. verhoogde bustarieven en COVID-19 komt daarbovenop de verhoging van de nutsvoorzieningen, in deze de verhoogde tarieven bij de telecommunicatiebedrijven zoals Telesur en Digicel met 90%. 

Met de unificatie van de wisselkoers hebben de telecommunicatiebedrijven ook hun prijzen aangepast waardoor internet, welke afstand onderwijs mogelijk maakt, voor schoolgaanden een grote uitdaging wordt. Wij blijven benadrukken dat een groot deel van de schoolgaanden helaas geen toegang tot internet heeft.

De SDG Jeugdambassadeurs Sivern Hammen en Chermain Pansa doen wederom een beroep op de Minister van Transport Communicatie en Toerisme (TCT) om rekening te houden met de diensten die onder hem vallen waarvan schoolgaanden flink gebruik zullen maken het komend schooljaar. Wij kunnen niet alleen klagen, maar dragen gelijk ook oplossingsmodellen aan: 

 • in deze zou alles dat via het internet wordt verzorgd simultaan op tv uitgezonden kunnen worden, op een der overheidskanalen.
 • WiFi toegankelijk maken op scholen ten behoeve van studenten/leerlingen 
 • Een speciale internet applicatie ontwikkelen met een studenten abonnement waar de leerstof wordt aangeboden.

De jongeren van Suriname zijn belangrijk voor de opbouw van dit mooi land. Laten wij ondanks de omstandigheden, welke deze ook mogen zijn, het nimmer verzwaren voor onze jongeren. 

Aldus,

De SDG Jeugdambassadeurs

Sivern Hammen & Chermain Pansa

7 REACTIES

 1. Jongeren moeten zich vast klaarmaken om de leiding over ons landt
  over tenemen . Goed opgeleide jongeren en zonder strafbladt .
  Suriname gaat een nieuwe fase in waarin een gedegen opleiding wel nodig is ,het plantage bestuur kan echt niet meer,en het fasilieteren van party genoten moet tot het verleden behoren, het gehele Assemble moet met nieuwe leden (jongeren) voorzien worden.
  Deze gasten zullen ook fouten maken maar dan wel onbewuste fouten niet de bewuste fouten wat de politiek ons vandaag voorschoteld


  Maak melding

 2. Deze jongeren hebben groot gelijk. Er kan gekeken worden naar speciaal vrij gemaakte tv zenders voor de schoolgaande jeugd. Daar is niets mis mee. Hoop ook dat deze regering geasfalteerde fiets en looppaden gaat aanleggen doormiddel van vangrails om fietsers veilig te laten fietsen van huis naar school. Goed werkende stoplichten en duidelijk zichtbare zebrapaden.


  Maak melding

 3. Het is de taak vd minister v onderwijs om te zorgen dat elk kind onderwijs geniet. En de taak vd minster v Jeugd & sport om jeugdzaken op te pakken.

  Ik zie 29 jeugdambassadeurs, hoezo?
  Wat is het nut hiervan
  Wat is de suri-definitie v jeugd(deze zijn bijna 30jr.
  Ik zie een mooie bezuiniging.
  Met de juiste opvoeding was je goed voorbereid.
  Begin die bouta poster op je page te verwijderen en zoek een baan.


  Maak melding

 4. Begin die massa moordenaar crack roker coucaien snuiven alcoholist poster te verwijderen en maak die plaats vrij voor jongeren van 16 tot 27 jaar ,en een staats portret van pres Chan plaatsen , dan gaan we praten en niet zo , duidelijk ! Stomeling


  Maak melding

 5. Je kan beter leren hoe te overleven in het bos dan hoe je een computer moet bedienen.
  De mens zal teruggeworpen worden in de natuur door falen van technologie en door natuurrampen.
  Het begint allemaal v.a. 12 mei 2021.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.