Twee Cubanen aangehouden voor diefstal uit restaurant

8
politie Suriname

De 30-jarige Gonzalez A. en de 45-jarige Eliesel M. zijn in de eerste week van augustus door rechercheurs van de afdeling Recherche Regio Paramaribo in de kraag gevat. Dit nadat zij goederen gestolen hebben uit een restaurant waar zij de wacht hielden. Beide verdachten hebben de Cubaanse nationaliteit en zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Een restauranthouder deed aangifte van gekwalificeerde diefstal op het politie bureau Geyersvlijt contra Gonzalez en Eliesel. De aangever had de Cubanen in dienst genomen om de wacht te houden voor zijn restaurant. Gonzalez en Eliesel hebben goederen uit het restaurant gestolen samen met nog een andere man.

Een deel van de gestolen goederen zijn terug gevonden. De derde man is nog voortvluchtig en wordt opgespoord, meldt het Korps Politie Suriname.

8 REACTIES

 1. cuba heeft miljoenen burgers
  ze hebben veel gouden plakken gewonnen
  ze zijn wereld beroemd op sportsgebied
  ze hebben heel veel wapens
  ze zijn een volk
  ze hebben gooie sporters op atletiek
  daar kan suriname van leren
  gemodereerd

 2. Solo mala reputacion para los cubanos,ojala no condenen al pueblo cubano residente en Suriname por 3 delincuentes que piensan que sigen en Cuba y muerden la mano de quien les de de comer
  gemodereerd

 3. Koos “stuurt” Suriname naar de rechterflank van het spectrum zodat het groot kapitaal Suriname weer kan omarmen.

  Deze laagopgeleide Cubanen moeten direct gedeporteerd worden. Ze voegen niks toe.


  Maak melding

 4. @Glenn
  Volgens mij is Suriname geen bananen republiek, dat ondanks dat je als vreemdeling steelt, he nog hier mag verblijven. Deze vreemdelingen zijn een gevaar voor Suriname. Denk je dat als een Surinamer dit in Cuba of waar dan ook in de wereld dit zo hebben uitgehaald, hij na zijn detentie in dat land zou mogen verblijven?. Ik denk het niet. De cubanen hebben het al zo moeilijk in hun land, en hier krijgen zij een mogelijkheid om zich op te bouwen, dan kunnen zij zoiets niet uithalen. Ik kan mij terugvinden in de stelling van koos. Dus opgeruimd staat netjes. op sodemieteren uit Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.