Commissariaat Marowijne Noord-Oost gesloten na coronabesmetting

6
Commissariaat Marowijne Noord-Oost gesloten na coronabesmetting

Het commissariaat van Marowijne Noord-Oost is sinds woensdag 19 augustus gesloten, nadat er weer een medewerker positief is getest op het coronavirus. Het commissariaat wordt grondig ontsmet en is vanaf maandag 24 augustus weer open voor het publiek.

Eerder sloten ook het commissariaat van Saramacca en Paramaribo-Zuidwest hun deuren voor enkele dagen, nadat een medewerker positief was getest op COVID-19.

In Suriname is in de afgelopen 24 uur weer één persoon overleden als gevolg van besmetting met het gevreesde virus. Het aantal doden staat nu op 55. Er zijn het afgelopen etmaal 71 nieuwe gevallen bijgekomen. Het aantal actieve cases is weer onder de 1.000 terechtgekomen, doordat er de afgelopen 24 uur 169 patiënten genezen zijn.

De situatie is zeer ernstig zei president Chandrikapersad Santokhi woensdagmiddag op een persconferentie. De Surinaamse regering heeft de COVID-19 maatregelen verscherpt en een totale lockdown aangekondigd voor het weekend. De totale lockdown is van vrijdag 21 augustus 20.00u tot en met zondag 23 augustus 05.00u.

6 REACTIES

  1. Ik hoop dat de foto een oude is voor de besmetting, ik zie geen 1,5 meter afstand daar. Ontsmetten is goed maar de mensen moeten zich wel aan de maatregelen houden. Anders is het water naar zee dragen.


    Maak melding

  2. Ik las het bericht en bekeek de foto; zoveel ambtenaren op een hoopje bij een die gewoon staan te chillen en niet met hun werk bezig zijn. ook de afstand van 1.5 meter is niet te zien op de foto. het aantal van vijf personen max is ook niet gehaald. Wat een schandaal….zij zouden in ieder geval een goed voorbeeld moeten geven.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.