Medewerker Kirpalani Maagdenstraat positief getest op coronavirus

10
kirpalani-maagdenstraat-suriname

Een medewerker van warenhuis Kirpalani aan de Maagdenstraat in Suriname is positief getest op het coronavirus. Het filiaal is vandaag van 11.00u tot 14.00u gesloten om ontsmet en gereinigd te worden.

Kirpalani meldt dat in overleg met het ministerie van Volksgezondheid (BOG) en NCCR de collega’s die in direct contact waren uit voorzorg in quarantaine zijn geplaatst.

De filialen aan de Domineestraat en de J.A Pengelstraat zijn normaal open. Het filiaal aan de Maagdenstraat is vandaag vanaf 14.00u weer open.

10 REACTIES

 1. Ai baja, wat doet het covid-19 management op dit moment! Er is nu sprake van code rood!! Het is een kwestie van goed samenwerken met elkaar, coalitie en oppositie!
  Het covid-19 virus kent dat onderscheid niet!
  gemodereerd

 2. Als het regent in mijn geliefde land dan blijven de straten en huizen nog weken lang de gevolgen ondervinden, overstromingen. te gek voor woorden gewoon
  dit lijkt net als hoe die vorige teringlijers het land hebben bestuurd, de gevolgen zullen we nog heel veel jaren ondervinden. Verschrikkelijk toch wat deze klootzakken het volk hebben aangedaan.
  En wat doen ze als ze ter verantwoording worden geroepen dan vluchten ze.
  Klootzakken. gestenigd moeten ze worden eventueel als ze meewerken dan krijgen ze een pijnloze dood, schot in de rug


  Maak melding

 3. Voor de coalitiergering is COVID-19 nog onder controle… al gaan 100 mensen dood vallen per dag…en honderden nieuwe besmette gevallen, hun grootste zorg is…. NDP’ers op hoge politieke posities…. Dus, hun kreet van W’o set’ing…. en alleen sterk, samen sterkers… is soep met sardienballetjes.
  En ja, geen Total Lockdown, anders verdienen de sponsoren van de VHP geen geld…. want zelf met dode mensen, kunnen ze verdienen, want deze regering gaat echt over lijken heen.
  gemodereerd

 4. maar als er vandg achterhaald s dat een medewerker positief gtest ,hoe kunnen z vandg rond 2 u weer opngaan terwyl de besmette persoon met de meeste collegas in contact was getreden…pfff
  gemodereerd

 5. wendy heeft gelijk negers kunnen geen corona krijgen. wij kunnen rustig ons ding doen, wij zijn inmuum. ja ik mag neger schrijven, want ik ben er zelf een
  gemodereerd

 6. Er is nu een nieuwe regering gekozen. Beter is om vooruit te kijken en afwachten wat deze nieuwe regering zal doen aan de ontwikkeling van het land.
  gemodereerd

 7. Wilde een airco kopen daar gisteren. Beveiliger voor de de deur wilde het “temperatuurpistool” in mijn hals zetten. Vroeg hem beleefd dit op mijn arm te doen. Mocht niet. Wij hebben onze eigen methode, werd er gezegd. Eigen medewerkers worden helemaal niet gecontroleerd bij binnenkomst. Pikte deze terreur niet en heb de airco maar ergens anders gekocht.


  Maak melding

 8. SLIK DRIE A VIER KEER PER DAG TWEE UBROFEN OF PARACETAMOL EN DE CORONA IS WEG
  PANIEK IS NIET NODIG HET IS MAAR EEN GRIEPJE. LAAT DIE MONGOOLTJES JE NIET BANG MAKEN WANT DIT ZIJN DE WOORDEN VAN EEN VERPLEEG ARTS. OMDAT DE OUDEREN MET SUIKER ZIEKTE NIET ZIJN BEHANDELD IN NEDERLANDSE VERPLEEGHUIZEN WORDEN ZIJ GEAMPUTEERD VAN HUN BENEN OF ERGENS ANDERS DIT NIEUWS WAS VAN ZONDAG 23-08-2020. KIJK NAAR DE NEDERLANDSE JOURNAAL VAN DEZE DATUM.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.