Surinaamse politie deelt beelden van opgepakte ‘lockdown’ overtreders

29
Surinaamse politie deelt beelden van opgepakte 'lockdown' ovetreders

Het Korps Politie Suriname heeft zojuist deze foto’s gedeeld van aangehouden ‘lockdown’ overtreders. Zoals gewaarschuwd is de politie op vrijdagavond 14 augustus weer begonnen met het oppakken van ‘lockdown’ overtreders.

De politie heeft een aantal personen aangehouden die geen valide reden hadden om na acht uur in de avond op straat te zijn. Ze werden overgebracht naar een grote hal op het terrein van de politie academie.

Daar moesten zij tot en met vijf uur in de ochtend blijven onder politie bewaking. Na vijf uur werden zij heen gezonden. Het oppakken van deze ‘lockdown’ overtreders is volgens de Surinaamse politie een oude maatregel die weer gebruikt wordt.

Binnenkort zullen meer maatregelen getroffen worden tegen COVID-19 overtreders in het algemeen. Die maatregelen kunnen van financiële alsook van vrijheidsbenemende aard zijn, waarschuwt de politie.

29 REACTIES

 1. Die lok down is on zin achterlijk gestoorde reactie.

  ER IS GEEN CORONA HET IS EEN VERZINSEL.
  gemodereerd

 2. Dit zie ik niet als een preventieve straf, deze idioten moeten ze in de weekend straffen. Laat ze in de weekend de binnenstad schoon houden, geef ze een bezem en vuilniszakken en een stevige ijzeren bal aan een been. Op de andere been een enkelband, zodat ze opspoorbaar zijn bij afwezigheid !!! ” Vlucht je toch, dan wordt dit herhaald voor een paar weken”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. @ Stenley of Stanley

  Je bent te dom om dit te vatten, ik hoop niet dat je Corana krijgt (besmet wordt ) want dan ga je anders lullen met je stomme geleuter.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Ja maar wat hebben ze er aan om die mensen op te sluiten voor een dag?GEEN BOETE?!Is het zelfde beleid van de vorige regering gaat door. De politie ambtenaren moeten betaald worden en de kosten van het ziekenhuis moeten gedekt worden. Gewoon bij de eerste keer 15000 srd of 3 maanden zitten en dan nog betalen. Niemand wil zo een hoog bedrag betalen. Maar ik ken me volk. Da pe ou fin a money. Danom l…..


  Maak melding

 5. Sten ley@@ en die covid19 besmette in Suriname die hebben gewoon de hik je hebt gelijk jij je zin
  gemodereerd

 6. Fong deng… en niemand slaapt.. gewoon afleren hoor en geen loopje nemen met de Politie e sjie deng leki vriendje
  gemodereerd

 7. Goedzo nu gaat niemand meer zonder pangi de straat op want anders heb je geen deken
  gemodereerd

 8. Wat voor sensatie is dit nauw. Geeft ze een boete of sluit ze op. Wat hebben mensen aan zulke foto’s. Ik wil foto’s zien van rovers en moordenaars die worden opgepakt en voor langere tijden worden opgeborgen.
  gemodereerd

 9. Op de foto zitten de gasten gezellig in de buitenlucht! Ze zullen wel eten en drinken gehad hebben! Is dit nou een straf, hou je Mausi maar voor de gek!
  gemodereerd

 10. Goed zo.

  Nu ook nog een opsporing verzocht van iedereen die positief is en onderduikt.

  En de grenzen aanpakken !

  W’o set en ! Krakti !
  gemodereerd

 11. hoe zit het met de aangekondigde aanhouding van boefie.. de alles ontkenner, onder gedoken minister leugenaar bedrieger… wordt hij nog gezocht, of was het alleen maar voor de show..

  wanneer wordt de veroordeelde voormalige drugsbaron achter de tralies gezet.,, hij moet toch 20 jaren zitten in sm e en in Nederland 11 jaren…

  of kan ook direct afgeleverd worden in Scheveningen…

  dit heeft haast, het leven is kort..
  gemodereerd

 12. Als ze opgepakt worden kan je hun beter een bezem geven kunnen ze de straten van Paramaribo vegen. Dan heb je een win win situatie, zijn ze lekker buiten en de straten schoon.
  gemodereerd

 13. Geen privacy, ze worden als standaard criminelen opgepakt en tentoongesteld.
  Wel mensen, jullie zijn gewaarschuwd, tenzij je niet met je kop in de krant wil, blijf je gewoon lekker thuis.🙄


  Maak melding

 14. Forumleden/REAGEERDERS, Odi Odi.

  Surinaamse politie deelt beelden van opgepakte ‘lockdown’ overtreders.

  Een FLINKE BOETE of 2 maanden zitten zou ook SRD’s in kas brengen voor de politie.

  En nu weten hun partners/vrouwen of concubine, dat ze echt in beeld zijn gebracht door de politie.
  Deze MANNEN waren bij hun BUITENVROUWEN.
  En er zullen nog meer volgen die zich niet aan de lockdown regels houden.


  Maak melding

 15. Eigenlijk is dit een grote expose! Gevaarlijke criminelen krijgen nog een balk en een nummer nog even en er komen Bilboards met tegels van deze overtreders van de lockdown die de gezondheid van hunzelf en het volk op het spel zetten.
  Is medewerking nou zoveel gevraagd anno 2020 waar 9 van de 10 huishoudens minstens 1 tv en 1 mobiel in hun doorkijkhuis hebben. Tang ini joe osso nosso na tap joe djari.
  En nee hoor mensen(Leek) het is geen verzinsel! Zonder het te weten heb ik het vorig jaar gehad. Mijn huisarts en specialist dachten dat mijn gevoelige luchtwegen weer eens opspeelden maar nu gigantisch! Antibiotica Prednison Symbicort Lysomicil en noem maar op. Eigenwijs als dat ik was dook ik de drogisterij en apotheek in voor vrij verkrijgbare middelen. En ja in mrt bleek ik antistoffen aangemaakt te hebben maar was al ver aan de beterende hand. Uit gewoonte blijf ik bij zo een aanval op mijn zwakke plek het liefst thuis in mijn vertrouwde omgeving ver van alles en iedereen Ik heb/had mijn eigen bloedrukmeter en saturatiemeter in huis dus kon die waardes op verzoek ook telefonisch doorgeven. Mijn slijm zou een welkome aanvulling zijn geweest voor de makers van camouflage uniformen voor de landmacht. Je reuk/smaak doen het niet je kop barst uit1 maar ik ben blijven eten en drinken tegen heug en meug in. Ik heb geluk gehad geloof het of niet ik ben door een hel gegaan
  Ik voel/de me niet degene om uit eigen ervaring o de barricade de klimmen om mensen als @ Leek te overtuigen dat corona je besluipt en je tjokt.
  Nog steeds hecht ik geen waarde aan de getallen van positief getesten en overledenen wat ik denk dat het aantal vele malen hoger ligt en door het preventief testen is het beeld ook vertekend want een persoon met antistoffen test ook positief en komt in de malle molen, terwijl het leed voor die persoon al geleden is.
  mensen aub maak geen grappen. Zorg voor goeie hygiëne. Al doe je het niet voor jezelf doe het voor je naasten! Overdrijf met Dettol( en soortgelijke producten) Gloor en Azijn zijn ook geen overbodige luxe zeker ’s morgens en ’s avonds gorgelen met een zout/azijn oplossing. Gorgelen zit ons in het DNA. Als je buitenshuis bent geweest en je komt weer thuis was niet alleen je handen en gezicht maar gorgel ook flink want dit virus is gek op slijmvliezen en was je groenten en vooral fruit uit de Supermarkt goed zodra je thuis komt want wij hebben ook het voelend keuren in ons DNA en leggen terug wat niet aanstaat. Mensen ophouden met de nonchalante houding in mijn schooljaren werd je nog jaarlijks getest op Lepra(de ziekte van Hanssen werd het genoemd) het leek wel een veekeuring want elke lottavlek was verdacht zo ook was de Mantouxprik een realiteit.
  SIEKI JOE NO E BAI NA INI WINKRI MA JOE E KISI ING BASIES SONDRO FOE SABI. SORGOE JOE NO SJI GRIES!


  Maak melding

 16. Zet deze overtreders in het weekend te werk om over woekerde percelen in de binnenstad schoon . Goten ontdoen van afval . Dit is toch geen straf wat ze nu krijgen. Er zijn vast nog meer gemeenschap opdrachten die als straf ingezet kunnen worden.


  Maak melding

 17. Ik discrimineer niet maar vraag me wel waarom het steeds dezelfde groep is en waarom deze groep zich niet aan regels kan houden. Om je dood te schamen toch….


  Maak melding

 18. Wendy, de racist; als ze jou oppakken zouden ze je op langatabbetje moeten afzetten. Want dan ben je gelijk thuis en hebben we geen last meer van je onzin. Immers, daar heb je geen bereik met je cell.


  Maak melding

 19. Weekend lockdown: Overtreders moeten vanaf de dag vn de lockdown worden opgepakt en tot en mt maandag ochtend wanneer de lockdown eindigt. En zonder eten en drinken dan zullen ze het echt voelen. Al was zij vrijdag over 8 zijn opgepakt laten ze tot en mt maandag ochtend 5u blijven. Ook al vrgn ze voor een glas water. Laten ze honger buik blijven en dorstig blijven.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.