Man geschoten en geslagen bij beroving Gongrijpstraat

20
politie-ambulance-suriname
Archieffoto: Politie en ambulance in Suriname

Bij een beroving donderdagmiddag aan de Gongrijpstraat in Suriname, is een man ernstig gewond geraakt, nadat rovers het vuur op hem openden. Het slachtoffer liep daarbij een schotwond op aan zijn bovenbeen. Ook sloegen ze hem met een vuistvuurwapen op zijn hoofd.

Hij liep hierdoor ook een barstwond op aan zijn hoofd. Het slachtoffer werd met een ambulance naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis vervoerd voor medische behandeling.

De dieven maakten bij de beroving een groot geldbedrag in SRD buit. Ze wisten daarna te ontkomen en zijn nog voortvluchtig. De Surinaamse politie werkt aan hun opsporing en aanhouding.

20 REACTIES

 1. Volgende fase in opbouw van Suriname is het grondwettelijk recht van de burger om een wapen te mogen dragen en indien nodig ook te gebruiken. Blijkbaar is dit de enige oplossing voor al die gewelddadige berovingen door Surinamers en Brazilianen tegen te gaan. Santokhi is een integere man en zal hier zeker naar kijken!
  gemodereerd

 2. Als het zo doorgaat met de criminaliteit, zal Suriname net als Jamaica, Dominicaanse republiek etc. zijn toeristen alleen ontvangen op resorts!!! Zo een kleine populatie en toch zoveel criminaliteit!


  Maak melding

 3. Chan zou het beter doen met de criminaliteit ze wisten het beter toen ze nog geen reger macht hadden
  gemodereerd

 4. Ric@@ Sorry hoor! Chan is geen wonderdokter. Die man is pas aan de macht. Trouwens…hij kan de criminaliteit nooit helemaal stoppen met zoveel boeven in het land.


  Maak melding

 5. Criminaliteit in ons land hebben jullie aan de criminele regering te danken. Chan gaat eerst de criminele regering aanpakken. Er volgen na Kromo nog meer. Je bent nergens meer veilig en je wordt ook nog vermoord door die dieven. Wanneer gaat de politie optreden ???
  gemodereerd

 6. Allemaal opruimen deze soort MPP dagu’s. @ Ric ben helemaal met je eens !!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Hallo @Glen en Ric. Zelfs hier in Nederland wordt de politie op zijn kop gezet met diehards criminelen. Geen enkele menselijke politieke regering is opgewassen tegen criminaliteit.


  Maak melding

 8. Wie kan my 1land opnoemen waar er geen moord roof of criminaliteit is.dit heb j over de hele wereld al hoe geweldig de regering ook mag zyn.deze rovers zyn gewoon een mpp vloek op aarde niks meer.


  Maak melding

 9. Daga interprise&co
  Enig verschil tussen Nederlandse en Surinaamse politie:
  Sranang skowtoe kan soet yu mars kiri want dat na a dresie djie criminaliteit.
  Ptata skowtoe no mag soet zomaar

  Sranang skowtoe abi dresi gi hogrie mang


  Maak melding

 10. @Bigi Sma. Als ze het te bont maken hier in Nederland, zoals gisteren in Amsterdam waar ze iemand hebben doodgeschoten die met een mes zwaaide. Alleen in Suriname is de politie’s ” schietgraag ”

  @Glen absoluut. Overal vinden zulke dingen plaats.


  Maak melding

 11. Politiek neutraal alias Dagoe enterprise@@ ik ben de zoon tussen bouta en Brunswijk maar Brunswijk is wel je ex zwager 不不不 je moet eens leren om je zus haar priv矇 niet online te bespreken ik heb het altijd gezegd je hoofd werkt niet zo goed en waarom is je zus nu geen vice first lady wel jammer voor jou dat jij nu geen vice first zwager bent Brunswijk vind zijn vrouw belangrijker dan je zus dat jij je niet schaamt om het hier bekend te maken dat Brunswijk je ex zwager is ik denk dat half Suriname de ex zwager van Brunswijk is maar jij moest er over opscheppen en nu begrijp ik waarom jij politiek neutraal was zeer zeker dat ze in de hangmat lagen 不不不 je praat teveel


  Maak melding

 12. @@n LAAT ME.
  Mi gado mi Jezus mang..waar zijn je comma’ s en punten.jeezz.mijn ogen rolden zowat uit zn kassen.ik kreeg bijna last van ademnood
  ….. en ,,,,,,.


  Maak melding

 13. goed gedaan, zo hoort het ook.. eerst een flinke pak slag geven, dan doet hij/zij het nooit meer, vervolgens de politie bellen voor afhandeling..
  zet zijn foto gelijk in de lokale dagblad.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.