Ambassadeur VS bezoekt Volksgezondheidminister

10
Ambassadeur VS bezoekt minister van Volksgezondheid

De ambassadeur van de Verenigde Staten van Amerika, Karen Williams, heeft een kennismakingsbezoek gebracht aan minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid. Dit gebeurde op dinsdag 12 Augustus op het ministerie van Volksgezondheid.

Tijdens het bezoek hebben de functionarissen inzichten met elkaar gedeeld over de samenwerkingsmogelijkheden op het gebied van de volksgezondheid, onder andere hoe de COVID-19 problematiek aan te pakken. De ambassadeur gaf aan dat de ambassade reeds betrokken is geweest in de strijd tegen dit virus door een bedrag van USD 250.000 ter beschikking te hebben gesteld. De Amerikaanse regering staat nog steeds open om een bijdrage te blijven leveren waar de Surinaamse regering dat nodig acht.

Verder stelde Williams dat de Amerikaanse ambassade strenge maatregelen heeft getroffen vanwege het COVID-19 gebeuren waardoor ook haar activiteiten op een laag pitje staan. Zij is wel blij dat de regering toestemming heeft gegeven om Surinaamse diplomaten in de VS terug te halen naar hun land, waardoor ze meer stafleden heeft op de ambassade.

Tot slot werden er afspraken gemaakt over toekomstige missies en hebben de minister en de ambassadeur geschenken met elkaar gewisseld.

10 REACTIES

 1. Fantastisch! Nu willen landen met gezond verstand wel helpen. Omdat ze nu weten dat het geld wel gebruikt gaat worden waarvoor het bedoeld is. De vorige slappe regering zou dit onderling verdelen en in eigen zak stoppen. Schandalig gewoon.


  Maak melding

 2. Pfffft zwart goud doet dingen… we zijn nergens goed opweg 40 doden en men durft tw zeggen goed opweg… totale lockdown voor minimaal 6 weken om die ader te kunnen volgen en dan aanpakken.. geef die mensen eerst eten voor 6 weken sluit daarna de boel zet militairwn in iedereen moet thuisblijven kijken dan wie belt hoe die ader zich beweegt waar helemaal veilig is en waar juist omgekeerd helemaal.rood is… jullie zeiden er zijn of is een deskundig team pffffft het laat super te wensen over!!!!!
  gemodereerd

 3. ALS loop beter de scurken van NDP zij weg .

  IMF IDB Wereld bank EU Bank staan klaar om de helpende hand te geven .

  De America wel geen Madoru toe standen in het gebied .

  Mike Pompeo en Trump hadden dat duidelijk aangeven .

  NDP stront zaken hadden geen enkel tegen reactie tegen Mike Pompeo .


  Maak melding

 4. Waterkant

  Home Nieuws uit Suriname
  Nieuws uit SurinameOnderwerpenOverheid
  Ambassadeur VS bezoekt Volksgezondheidminister
  14 augustus 20208
  Ambassadeur VS bezoekt minister van Volksgezondheid

  De ambassadeur van de Verenigde Staten van Amerika, Karen Williams, heeft een kennismakingsbezoek gebracht aan minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid. Dit gebeurde op dinsdag 12 Augustus op het ministerie van Volksgezondheid.

  Tijdens het bezoek hebben de functionarissen inzichten met elkaar gedeeld over de samenwerkingsmogelijkheden op het gebied van de volksgezondheid, onder andere hoe de COVID-19 problematiek aan te pakken. De ambassadeur gaf aan dat de ambassade reeds betrokken is geweest in de strijd tegen dit virus door een bedrag van USD 250.000 ter beschikking te hebben gesteld. De Amerikaanse regering staat nog steeds open om een bijdrage te blijven leveren waar de Surinaamse regering dat nodig acht.

  Verder stelde Williams dat de Amerikaanse ambassade strenge maatregelen heeft getroffen vanwege het COVID-19 gebeuren waardoor ook haar activiteiten op een laag pitje staan. Zij is wel blij dat de regering toestemming heeft gegeven om Surinaamse diplomaten in de VS terug te halen naar hun land, waardoor ze meer stafleden heeft op de ambassade.

  Tot slot werden er afspraken gemaakt over toekomstige missies en hebben de minister en de ambassadeur geschenken met elkaar gewisseld.

  TEXT
  GERELATEERDE ARTIKELEN
  Landbouwvoorlichters en landbouwers Commewijne krijgen basistraining hydroponic systemen
  Landbouwvoorlichters en landbouwers Commewijne krijgen basistraining hydroponic systemen
  14 augustus 2020
  politie-ambulance-suriname
  Man geschoten en geslagen bij beroving Gongrijpstraat
  14 augustus 2020

  Meer dan 100 gevangenen in Suriname besmet geraakt met coronavirus
  14 augustus 2020

  40ste coronadode in Suriname, 108 nieuwe gevallen
  14 augustus 2020

  NDP gaat ‘gedupeerde leden’ bijstaan met juridisch advies
  14 augustus 2020
  Woning in brand gestoken; dader aangehouden
  Vrouw overgoten met gasoline en woning in brand gestoken
  13 augustus 2020
  8 REACTIES
  Esmerald 14 augustus 2020 At 10:38
  Auwww, geschenk van us $250.000. Nooit bekend gemaakt?
  Suri diplomaten terug naar suri. Zo hoor je nog eens wat.

  Maak melding

  Paarse Pino 14 augustus 2020 At 10:51
  Fantastisch! Nu willen landen met gezond verstand wel helpen. Omdat ze nu weten dat het geld wel gebruikt gaat worden waarvoor het bedoeld is. De vorige slappe regering zou dit onderling verdelen en in eigen zak stoppen. Schandalig gewoon.

  Maak melding

  Cornelis 14 augustus 2020 At 10:52
  Su is goed op weg. Step by step.

  Maak melding

  Hoe recht is recht 14 augustus 2020 At 11:08
  Pfffft zwart goud doet dingen… we zijn nergens goed opweg 40 doden en men durft tw zeggen goed opweg… totale lockdown voor minimaal 6 weken om die ader te kunnen volgen en dan aanpakken.. geef die mensen eerst eten voor 6 weken sluit daarna de boel zet militairwn in iedereen moet thuisblijven kijken dan wie belt hoe die ader zich beweegt waar helemaal veilig is en waar juist omgekeerd helemaal.rood is… jullie zeiden er zijn of is een deskundig team pffffft het laat super te wensen over!!!!!
  gemodereerd

  GP. 14 augustus 2020 At 11:10
  Boeven worden opgesloten en wegen worden vrij.

  Maak melding

  GP. 14 augustus 2020 At 11:13
  Chan is goed bezig.

  19.5 miljoen zal ook vrijgegeven worden door OM NL.

  Maak melding

  oom bert 14 augustus 2020 At 11:23
  ALS loop beter de scurken van NDP zij weg .

  IMF IDB Wereld bank EU Bank staan klaar om de helpende hand te geven .

  De America wel geen Madoru toe standen in het gebied .

  Mike Pompeo en Trump hadden dat duidelijk aangeven .

  NDP stront zaken hadden geen enkel tegen reactie tegen Mike Pompeo .

  Maak melding

  Leek 14 augustus 2020 At 12:45
  Als u iets niet weet, maar heel graag zou willen weten, heet dat: “onderzoek”.@@@

  Het heet dat de gene het niet weet

  Als u iets niet weet en u gaat het onderzoeken dan heet het onderzoek 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️


  Maak melding

 5. Ik vraag me af of haar baas de boef Trump weet dat zei een mond/neuskapje op heeft. De witwasser gedraagt zich voor wat betreft de pandemie als een debiel.

  Mocht deze boef in Suriname wonen dan was hij zeker een vooraanstaand lid van de N(ationale) D(ebiele) P(artij).


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.