Jörgen Raymann maakt samen met zijn vrouw programma voor EASY FM

9
Jörgen Raymann en zijn vrouw Sheila.

Vanaf september gaat Jörgen Raymann wekelijks een radioprogramma presenteren op EASY FM. De cabaretier en presentator blijft tevens te horen op BNR Nieuwsradio met Ask Me Anything, maar zal op zondagen in zijn woonplaats Almere, samen met zijn vrouw Sheila, achter de microfoon kruipen.

De liefde voor radio is groot bij Jörgen Raymann. In Suriname, het land waar hij opgroeide, maakte hij al programma’s voor Radio 10 Magic FM. In het programma op EASY FM kan hij de muziek draaien die hij mist op de radio, met Latin invloeden. Sheila verzorgt de muziek terwijl Jörgen zijn gasten interviewt.

Het programma De Raymannetjes wordt op zondag uitgezonden op EASY FM tussen 19.00 en 20.00 uur. EASY FM is te beluisteren in Almere en omgeving op 95.5 FM, DAB+ kanaal 10C, Ziggo/KPN en wereldwijd via internet www.easyfm.nl.

9 REACTIES

  1. Gaat over een heel mooi creatief initiatief dat zeker fantastisch is. Gaat niet om een politieke partij. Laat het verleden rusten Kees. Er is nu een nieuwe regering in SU. Dit artikel gaat over geheel iets anders. Let it go Kees.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.