President Santokhi feliciteert nieuwe Guyanese president Irfaan Ali

17
President Santokhi feliciteert nieuwe Guyanese president Irfaan Ali
Foto: Department of Public Information Guyana

De Surinaamse president Chan Santokhi heeft vanmiddag zijn nieuwe Guyanese ambtsgenoot dr. Mohamed Irfaan Ali namens het volk van Suriname gefeliciteerd met zijn nieuwe functie. Ali is vandaag geïnaugureerd als Guyana’s negende president in het Nationaal Cultureel Centrum.

President Chan Santokhi, minister van Buitenlandse Zaken, Albert Ramdin en first lady Mellisa Santokhi hebben de plechtigheid bijgewoond op uitnodiging van Guyana. Santokhi en Ramdin zullen ook bilaterale gesprekken voeren.

De Surinaamse president keert morgen in de namiddag terug. Daarvoor zal de Surinaamse presidentiële delegatie een ontmoeting hebben met de staf van de Surinaamse ambassade in Guyana. De functie van president wordt waargenomen door vicepresident Ronnie Brunswijk. 

Foto: Department of Public Information Guyana
https://www.facebook.com/dpiguyana/videos/3291740127584831/

17 REACTIES

 1. Gelukkig heeft Suriname nu een president die ongehinderd kan reizen. Afgelopwn 10 jaar stond Suriname voor joker met een massamoordenaar aan het hoofd.


  Maak melding

 2. Santokhi, kijkt met dezelfde ogen als Trump en Bolsonaro naar de covid situatie in Suriname. De bestrijding van de ziekte heeft voor hem geen prioriteit. Hij reist naar Guyana terwijl de covid-19 situatie in Suriname oncontroleerbare vormen heeft aangenomen. In feite is hij naar Guyana vertrokken om geldschieters te zoeken. Naar het schijnt is hij op zoek naar een miljard US dollars. Zo zie je maar weer. De ” beste stuurlui staan aan wal “.


  Maak melding

 3. he rob lulhannes, hij is jouw boef gaan halen, dat is hij gaan doen. Een minister van financiën die dokt. Goed voorbeeld .
  Hij is er niet op uit om ziekenhuis personeel te besmetten
  hij gaat niet naar het binnenland om , ja waarom eigenlijk?
  uitbraak corona, waar was hij, hij liet het over aan aloe baba
  ga jij lekker hier de rest van je leven verzuren want jouw fossiel komt NOOIT meer terug
  groetjes aan je alter ego bro


  Maak melding

 4. Zijne EXCELLENTIE Chan Santhoki is in iedergeval geen schande voor Su in het buitenland, en dat was die rioolrat Bouta wel. Er was ook geen hond die hem serieus nam hahahahha.
  NDP noooooooooit meer!!!!!!
  gemodereerd

 5. Goed begin van BAAS CHAN. Deze volkspresident moet nog de wereld rondreizen om de zeer negatieve reputatie van Suriname recht te zetten. Investeerders moeten de weg naarSuriname weer vinden. De afgelopen 10 jaren zijn de investeerders gewoon weggebleven. Niemand had vertrouwen in de mpp meervoudige veroordeelde moordenaar met zijn drastische beleid.


  Maak melding

 6. Het galmt op Leensberg
  daar had jij moeten staan
  daar had ik willen staan. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
  😭😭😭😭😭😭😭😭😭


  Maak melding

 7. RobG 9 augustus 2020 At 08:44

  Santokhi, kijkt met dezelfde ogen als Trump en Bolsonaro naar de covid situatie in Suriname. De bestrijding van de ziekte heeft voor hem geen prioriteit.
  ====================
  Alles is beter dan in zijn hangmat blijven liggen toch!


  Maak melding

 8. Wayambo 9 augustus 2020 At 09:18

  De VP kan ook ongehinderd reizen, ALLEEN van Albina naar Nickerie 😂🤣😭. Daarom mocht hij niet mee naar Guyana!
  ==================
  Net als die ex president van je toch.


  Maak melding

 9. @ Robg en Wayambo

  Nu de cijfers feitelijk zijn is anything beter als die paarse roverij van jullie. Blijf vooral op foutjes van het nieuwe regering zoeken, ik denk dat geen enkel commentaar van jullie het goed maakt tegen over wat jullie paarse ratten hebben uit geflikt. En dan doen alsof je lief hebbende kondremangs zijn. Jou Bouta is momenteel de grootste landverrader ooit, die revo van toen mag je in zijn reet douwen, heeft geen enkel toegevoegde waarde meer. Revo momument moeten ze gewoon plat gooien. Springen jullie maar samen met Bout in de put, jeh dede gi bouta!!!!!


  Maak melding

 10. Wayambo 9 augustus 2020 At 09:18

  Ja hoor, daar is hij alweer. Het zielige jochie dat reageert om te reageren. Iets zinnigs komt er niet uit. Gefrustreerd tot en met en nog steeds vol ongeloof hoe het toch allemaal zo heeft kunnen gebeuren.
  Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen.


  Maak melding

 11. Wayambo

  9 augustus 2020 At 09:18

  De VP kan ook ongehinderd reizen, ALLEEN van Albina naar Nickerie 😂🤣😭. Daarom mocht hij niet mee naar Guyana!

  ===========================

  Het is niet gebruikelijk dat een VP officiele bezoeken aflegd. Bouterse kon destijds geen kant op dus stuurde hij Aloebaba Adhin op pad. Die tijden zijn voorbij.

  @RobG, wellicht kun je ons vertellen hoe het geld uit de covid noodfonds is besteed ? Gaan geluiden op dat het een paarse njang patoe feestje is geweest.


  Maak melding

 12. @Boskopoemang, jij en de jouwen laten zich simpel beïnvloeden door de sociale media. Uiteindelijk zal blijken dat geen enkele minister van het vorige kabinet geld heeft gestolen of heeft achterover gedrukt. Het zijn de ambtenaren die erg corrupt zijn. Chan zal het zelf ervaren. Maar ik noem de blunders van de regering Santokhi geen kleine foutjes. Hoezo?
  Chan gaat natuurlijk hulp zoeken bij de Guyanese president om covid-19 aan te pakken. Maar de Guyanese president is een echte linkse president en een goede vriend van Cuba. Guyana doet het heel goed in de bestrijding van Corona dankzij de vele Cubaanse artsen die er werken.


  Maak melding

 13. En ja hoor, de lulhannes wijst een ander als dief aan. Een paar corrupte ambtenaren hebben miljarden gestolen. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  Ga lekkerrrrrrrr door met jezelf belachelijk te maken. Love you boy🤣🤣🤣🤣🤣

  Alleemaal zijn het schurken, behalve de minister die gevlucht. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  Ga lekkerrrrrrrr door met jezelf belachelijk te maken. Love you boy🤣🤣🤣🤣🤣


  Maak melding

 14. Misschien iets voor jullie
  Ik verkoop het volgende
  Bita Kwasi /Kwasi Bita
  Beschrijving
  VESTERK UW WEERSTAND MET BITA KWASI
  Te koop verse Bita Kwasi, 2 weken geleden heb ik een nicht van mijn schoonmoeder uit Suriname de Bita Kwasi naar mij op laten sturen, ze heeft het daar zelf uit het oerwoud gehaald. Mensen in Suriname gebruiken het voor allerlei ziektes.mogelijk kan het helpen bij: diabetes,Malaria,bloedarmoede,rode vlekkerige huid,Leukemie,maagzweren,diaree,dysentie,etc LEES OP INTERNET WAAR HET ALLEMAAL GOED VOOR IS !…kosten zijn 10,- euro 100 gram,dat is veel goedkoper dan in webwinkels,en het is vers, in webwinkels krijg je vaak van het uitgedroogde hout,wat veel minder werking heeft.
  Indien je belangstelling heb stuur je emailadres daarna kunnen we verder mailen


  Maak melding

 15. RobG 9 augustus 2020 At 15:28
  Jij en de jouwen laten zich simpel beïnvloeden door de sociale media.
  =================
  Ai!!!! Je hebt me door mi mang, wat knap van je, je had adviseur van paars moeten zijn. Ma liever dat dan beïnvloeding van die vieze vuile corrupte paarse riool ratten van je toch. Grantangi!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.