Kaieteur News: ‘Hoefdraad gevlucht naar Guyana’

91
Hoefdraad wil wet aanpassen zodat hij niet meer aangeklaagd kan worden
Gillmore Hoefdraad, ex-minister van financiën in Suriname.

De ex-minister van Financiën in Suriname, Gillmore Hoefdraad, is mogelijk gevlucht naar buurland Guyana. Dat meldt de bekende Guyanese nieuwssite Kaieteur News vanmorgen. Bronnen zouden aan die site gemeld hebben dat Hoefdraad is overgestoken naar Guyana.

Volgens Kaieteur News reageerde de Guyanese minister van Openbare Veiligheid van Guyana, Khemraj Ramjattan, gisteren niet op vragen of de autoriteiten zouden zijn gewaarschuwd dat de voormalige minister waarschijnlijk illegaal in Guyana zou zijn.

De nieuwssite meldt dat andere hoge veiligheidsfunctionarissen in Guyana gisteren zeiden, dat ze niet op de hoogte zijn van de kwestie.

Ondertussen bespreekt De Surinaamse Nationale Assemblee (DNA) vandaag in een huishoudelijke vergadering de hernieuwde vordering van het in staat van beschuldiging stellen van de ex-bewindsman.

91 REACTIES

 1. =Als je macht hebt en stoer doet om te zeggen dat je VRIJ kunt lopen en gaan waar je wilt hebben, dit omdat niemand jou wat kan doen, waarom vlucht je dan?????

  Ik hoop dat meerdere gaan vluchten. Opgeruimd staat netjes


  Maak melding

 2. Niet alleen hij zal daar naar tor zijn gevlucht gelet op zijn criminele daden of misdaden tegen tegen de menselijkheid, wetende wat jouw hen hiervoor te wachten staat.

  let op deze woorden, Je bent een kuiken.

  Criminelen slapen niet. Deze bigeld vindt men
  niet meer in Guyana, hun netwerk is internationaal. Niet alleen in Guyana kan men
  naar ze op zoek gaan, maar ook in Brazilie, Venezuela, Columbia/Farc


  Maak melding

 3. In overleg via buitenlandse zaken aan de buitenwereld laten weten dat Hoefdraad zijn paspoort niet meer geldig is.
  Hierna via minister van Justitie en Politie de gang inzetten naar verzoek om opsporing via Interpol.
  Hoefdraad probeert waarschijnlijk Venezuela te bereiken. Een land die door de regering Bouterse werd ondersteund .
  Zou me ook niet verbazen indien er hierna in het nieuws verschijnt
  “Hoefdraad heeft door ophanging zelfmoord gepleegd (zoals Roy Hob)”
  “Hoefdraad geëxecuteerd middels kogel in voorhoofd”
  Ik hoop geen van beiden want ik zou graahg horen van Hoefdraad wie allemaal hebben gevreten uit de grote ruif

  Wayambo zou zeggen
  Hoefdraad vlucht niet hij heeft de loop genomen om af te vallen


  Maak melding

 4. Misschien is hij corona gaan zoeken. hij is uitlandig.
  Nummer 16 is ook zo het land uit gevlucht, vervolgens naar Parijs en via Roozendaal naar Rotterdam
  de snotneuzen robles, pariaman, waldon’t, rbro zullen zich in bochten wringen om iets te verzinnen. Of schijten ze buffels op dit moment.
  Wat een toneelstuk een hoefdrama


  Maak melding

 5. Alle mensen die deze meneer te vuur en te zwaard verdedigd hebben, zijn jullie nog overtuigd dat Boefdraad de perfecte financiële autoriteit is geweest.

  Ik daag Bouva en Misiekaba uit in de DNA te vertellen dat zij alle vertrouwen in Boefdraad hebben.


  Maak melding

 6. een ieder kan worden vervolgt indien er via een bank in Amerika US dollars transacties zijn uitgevoerd.
  Dus Bouterse en Bouva en Hoefdraad etc uitkijken want je kan zo enkele jaren aan je vette reet krijgen


  Maak melding

 7. Als zo iemand vlucht zal hij wat cash mee hebben genomen neem ik aan.
  Hij moet uitkijken dat ze hem niet vermoorden door z’n strot af te snijden en met het geld er vandoor gaan.
  Heeft hij geluk, dan blijft dit het bespaardt.
  Maar als dat op is zal hij toch aan het grote geld dat hij gestolen heeft en ergens geparkeerdt heeft moeten komen toch? Kwestie van oppakken dan maar.
  Levenslang achterom kijken.
  Zijn vlucht laat bouters, adhin abdoel, san misiekakba ed in hun hempie staan.


  Maak melding

 8. In Guyana? Bij de ndp/aka suri ambassadeur EBU of bij de slechte verliezer granger.

  In de VS is hij ook wanted voor oplichting vd multinationals. Passagierslijst wordt van te voren gescreend.
  Find my iPhone en/of creditcard/bankcard activiteiten. Net als in de film 😎


  Maak melding

 9. Van de huidige President ( David Granger) van Guyana is het niet te verwachten dat ze de informatie over Hoefdraad met de Surinaamse regering zal delen. President Granger heeft de verkiezing in Guyana verloren, maar weigert zijn nederlaag te accepteren. Granger gedraagt zich als een gangster en heeft lak aan de wereld. Guyana gaat dezelfde kant op als Venezuela.
  De NDP heeft altijd nauwe banden onderhouden met de partij van Granger en het is te verwachten dat NDP toppers, die gezocht worden in Suriname, onderdak zullen vinden in Guyana. De zoon van Bouterse die momenteel vast zit in de VS was voor zijn aanhouding regelmatig op bezoek bij de partijtoppers van de partij van Granger ( APNU).


  Maak melding

 10. Het kan natuurlijk ook zijn dat hij nog in een shock verkeert sinds de uitslag van de verkiezingen. Hij heeft dan nog steeds niet verwerkt dat hij geen minister van Financiën meer is, en is naar het buitenland vertrokken om weer te proberen namens de regering ergens een lening los te peuteren.
  Verwarde mensen zijn soms tot alles in staat!


  Maak melding

 11. Op het Kabinet van de president zijn alle pc-hardware apparaten verdwenen.

  En niemand weer ervan? De politie moet Eugene vd San moet per direct aanhouden. Dat toneel moet nu een keer afgelopen zijn dat men de grootste crimineel van Suriname de handen boven het hoofd houdt. Die man heeft Suriname vernietigd en een ieder die deze man verdedigd of wilt beschermen is hier ook schuldig aan.

  Ook vicepresident aloe baba moet worden aangehouden en worden vervolgd en worden opgesloten en nog vele paarse kakkerlakken. Al deze gasten hebben zich verrijkt vraten van de vleespotten en belazerden het Surinaamse Volk. Wat een schande van de paarse kakkerlakken op de ministeries die nu de onschuld spelen.

  Zie de financiële, economische, sociale situatie waar deze man Suriname en de Surinamers in terecht heeft gebracht, Ook in Internationaal. Suriname zit in heel grote schulden en de criminelen hebben voor 2 miljard US-$ op buitenlandse rekeningen op Antillen, Nederland, USA, Dubai enz.

  Het Surinaamse volk leeft in heel grote armoede en moet deze leningen, miljaren US-$ met hoge renten gaan aflossen.


  Maak melding

 12. Vluchten helpt niet …Sadam Hoessein en khadaffi probeerd ook te vluchten …tocht is gepakt en vermoord …je kan beter een oplossing zoeken bij Wijdenbosch brug …Go JOMPO…dan is opgelost ….opgeruimd staan netjes …


  Maak melding

 13. Graag alle banktegoeden bevriezen. Tevens het vastgoed ook in beslag nemen. Dit in afwachting van de evt rechtzaak. Moet niet gekker worden. Vluchten is een schuldbekentenis.


  Maak melding

 14. Meneer Chan u heeft een pg benoemd voor fraude zaken.
  Hij zal een goed team nodig hebben om hem te ondersteunen. Minimaal:

  Een register accountant.
  Een jurist ,specialisme, internationaal recht.
  Financiele rechercheurs.

  Want er zijn honderden miljoenen aan zwart geld op buitenlandse banken.
  Het is bekend dat minimaal vijf Surinamers honderden miljoenen , euro,s en dollars, op zwitserse banken hebben.
  Boefdraad je gaat een buffel schijten in Guyana. Ze gaan daar in de gevangenis je ring gat breder maken. Ze houden daar van je grote billen.

  Wo sit ing.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 15. Het is wel opmerkelijk met dit heerschap. Indien jij de overtuiging draagt onschuldig te zijn en daartoe alle bewijs te hebben, waarom dan onderduiken in een ander land, denkende dat je ongrijpbaar zal zijn voor de Surinaamse Justitie autoriteiten. Let wel, ook in Guyana is er mogelijk een nieuwe regering die moet aantreden.
  EEN REIN GEWETEN, VREEST GEEN AANKLACHT, HET RECHT ZAL ZEKER ZIJN BELOOP HEBBEN. INDIEN ONSCHULDIG ZAL EEN DIEPGAAND ONDERZOEK OOK UITWIJZEN. DUS…………….


  Maak melding

 16. De voormalige leider van Maleisië, Najib Razak, is schuldig bevonden aan corruptie en is vandaag, dinsdag, veroordeeld tot 12 jaar gevangenisstraf in het eerste proces wegens een schandaal van meerdere miljarden dollars bij staatsfonds 1MDB (Malaysia Development Berhad). Het schandaal strekte zich uit de Golfstaten en Hollywood.

  =============================

  Laat dit een voorbeeld zijn voor Suriname.
  Ambtenaren die graaien moeten de bak in.


  Maak melding

 17. Whahahah. Ik hoor nog de paarse ratten hier zeggen de right man on the right place. Wel nu heeft deze man samen met mpp meervoudige veroordeelde moordenaar Suriname bankroet gemaakt. Wegvluchten heeft geen zin. Een voor een zullen de graaiers gesleurd worden naar Santo Boma. Stunt, stunt stunt van volkspresident Chan.


  Maak melding

 18. Bouterse, Granger, Maduro, allemaal leden van de club “”losers”. Anderen hebben dingen niet goed gedaan en daarom zitten zij in de stront. Bouta deed dat toen hij nog aan tafel zat en vraagt zich nu wellicht af waar hij in alle rust van zijn destructief verleden kan gaan genieten. Misschien eenzame opsluiting in Scheveningen als optie voor Santa Boma.
  Boefie Hoefdraad denkt ook de dans te ontspringen, maar de muziek moet nog beginnen. Eerst hem in staat van beschuldiging stellen en als daarna gewoon internationaal signaleren en zijn paspoort intrekken. Als hij niet te vroeg het tijdelijke met het eeuwige wil verruilen zal hij er goed aan hebben gedaan zijn handel en wandel van de afgelopen 10 jaren en al wat hier mee van doen had ergens te hebben gestaald mocht hij ineens verdwijnen. heeft hij dan toch iets goeds gedaan. Deze man heeft eigenlijk aanvullende info verstrekt op wat Triksje reeds verteld had aan de PG en daarom is hij nu , tijdelijk, van de radar. Heeft zijn kids in Amerika en dus is het wachten tot hij weer contact opneemt. Kan liever zich aangeven en de gevolgen aanvaarden van zijn wandaden. De rest volgt vanzelf, want ze zijn bang zichzelf van het leven te beroven. Boefie kan een hele grote beerput open doen gaan en dat weten vele anderen. Als vieze stront zullen ze zichtbaar zijn want stront blijft altijd drijven.


  Maak melding

 19. De olie maatschappijen zijn niet blij met de onzekere situatie in Guyana. Er is al gesproken over een verschuiving vd (olie)focus naar suri. Onderdak bieden aan een onderduiker is een dikke onvoldoende. Dus…. wie geeft het onderduikadres door; de winnaar of de verliezer in Guyana.
  Identiek verhaal Venezuela, alleen gaat het hier om olie en goud. Zeer onzekere situatie daar. Goud is hot, maar hun goud wordt op verzoek vd oppositie vastgehouden. Etc.
  Zie Internationaal nieuws.

  Wij blij met de smooth overgang in suri. Het slimste jongetje van Latina Americana 🥳


  Maak melding

 20. Robles
  Moet je in mijn gezicht durven zeggen. Dan vouw ik je op natte krant die je er bent.

  Robles mi boi
  Goh je noemt een ander “Toetsenbord held” maar ben je dat zelf niet?
  Gezien je leeftijd en je staat van dienst weet ik zeker dat jij Robles het onderspit zal delven tegenover een jongeman van in de dertig.
  Dus wat je zegt over opvouwen neem ik met 1 baal zout want dat noem ik pochen en dikdoenerij want fysieke kracht van een ander kun je niet beoordelen uit woorden. Hooguit kun je uit woorden een grote mond met klein hartje waarnemen. Het komt er uiteindelijk uit op soema atie e nak moro tranga en de moro bigi.

  Over de rest of your story I can judge the content of it makes sense yes or no


  Maak melding

 21. Het lijkt mij onwaarschijnlijk dat Hoefdraad is gevlucht. Waarom zou hij dat nu al doen?
  Hij heeft genoeg tijd tussen aanklacht, rechtszaak en uitspraak om te vluchten
  Hier gaat minstens een jaar overheen.
  Door nu al te vluchten verklaart hij zichzelf schuldig. Ik denk dat hij dus gewoon ergens op zijn gemak in Su zit, in afwachting van alles dat nog komt.


  Maak melding

 22. Ben trouwens benieuwd wie Hoefdraad heeft helpen te vluchten want hij zal zijn dure auto toch niet hebben achtergelaten in Suriname, dus zal hij deze ook hebben meegenomen met een koffertje vol US$.

  Volgens de CIA en de FBI is het gestolen geld nooit genoeg om uit handen te blijven van Justitie want onderduiken kost geld, plastische chirurgie kost geld, paria’s weten je altijd te vinden en af te persen.

  Zelf denk ik dat Hoefdraad ergens verder dan broko Baka te vinden in in een gehucht die de naam heeft van Broko Edé


  Maak melding

 23. Paraatje praatjesmaker. …tuurlijk hft Boefdraad meer dan ons gepresteerd. ….HIJ HFT SU NOG SNELLER DAN DE TITANIC NAAR DE HAAIEN GEHOLPEN. …..jo paarse djamoe ede. …
  .ga in Ocer balken jo dommie. ..hahahaha


  Maak melding

 24. Wat lees ik nu??
  “Dat hij mogelijk onderduikt, heeft alles te maken met het oneerlijke (politiek) proces!”
  hij = Hoefdraad
  haha,
  Natuurlijk het bekende verhaal. Verzin eens iets nieuw. Iets dat ergens op slaat,
  De meeste dieven duiken onder. Ze zijn allemaal bang voor een oneerlijk proces. haha. Grapjas.
  Deze knaap heb ik vele jaren geleden al samen met zijn kompaan afu sensie het bos ingestuurd. Terug. Dat is moedig

  – Een verdienste dat het IMF buiten de deur is gehouden?
  Nog zo’n grap
  Het recept van het IMF is onder andere inkrimping van het ambtenarenbestand.
  Dat Hoefdraad dit niet gedaan heeft is niet om de ambtenaren een inkomen te verschaffen, maar simpelweg om stemmen te winnen
  Bouterse heeft zelf gezegd dat om te winnen je dit soort zaken moet doen en hieraan toevoegend ” je weet toch”. De belofte aan het volk was toch echt iets anders
  Als je een waterhoofd in leven wil houden zal je geld moeten lenen. Kortzichtig en dom
  Er moet productie tegenover staan.
  De nieuwe minister mevrouw Walden heeft dit goed gezien. Nu uitvoeren


  Maak melding

 25. Ai Wayambo
  Wederom jou kenmerk etalerend in je terminologie die niet bemoedigend klinkt.
  Want een discussie voeren moet je kunnen. En als de kinderen promoveren,uitgaande dat je de waarheid spreekt, zal het mij niet verbazen dat je bedoeld dat jou kinderen promoveren van de LBGO naar de MBO. Want als je zo een toon slaat in een open discussie met zo een kort lontje ben je niet de ideale vader die begeleidend en ondersteunend kan zijn naar je kinderen toe, indien zij in Nederland / USA hun opleiding volgen, die in hun bijzondere opleiding van zich af moeten kunnen blazen want ze moeten hun proefschrift verdedigen tegenover niet de minstens in de samenleving.
  Het woordje oetlul ken je niet eens de herkomst van dus even dimmen Wayambo.
  Ik Bigi Sma betichting jou Wayambo van onwaarheden dus geef ik je de naam van de persoon met de Gespleten Tong Wayambo


  Maak melding

 26. Opdracht aan degene die de verdwenen gelden moet controleren: Follow the money. Elke geldtransactie laat sporen achter. We hebben dus een goede spoorzoeker nodig om al die overmakingen op de voet te volgen. Een voordeel is er. De SRD is in het buitenland moeilijk te wisselen Alle transacties moeten dus in buitenlandse valuta geschieden.


  Maak melding

 27. paraman,

  Ik heb nog nooit eerder op jou postings gereageerd. Maar nu zakt mijn broek van mijn lichaam. Heb je fantasie gestudeerd.

  Vrienden gemaakt in alle hoeken vd wereld, die te hulp komt wanneer dat nodig is (china, rusland, midden oosten, etc).

  Ze zagen hem graag komen om hem leningen te geven met toren hoge rentes. Ze houden van hem ja. Want ze worden slapend rijk van hem.
  En de schulden in Suriname werden groter. Suriname is nu falliet. Ben je het eens daarmee?

  Paraman. Je bent wel grappig hoor. Loool.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 28. Mensen, maak jullie niet druk. Dat herrie schoppen op wkn van de boutisten en boefdraadjes gaat zeker nog tien jaar duren. Want na vijf jaar nog eens vijf jaar excellentie Santhokie. Waarom?
  Omdat hij nu al meer voormekaar heeft gekregen dan zijn voorgangertje. Su staat straks mooie tijden te wachten. Heel Su is trots op hem!


  Maak melding

 29. HEERLIJK HEERLIJK
  Je merkt aan de reacties van de snotneuzen dat het pijn doet, dat het erg veel pijn doet.
  Ze reageren aan de lopende band met onzin en natuurlijk als ze op woorden verliezen staan ze klaar met hun vuisten, althans op het net. Straks wordt het schelden.
  Kom op pariaman, kop op robles
  I love these boys.
  Sodemieter


  Maak melding

 30. @Paraman

  1>> Ja je bent pas schuldig als je veroordeeld bent. Waarom is hij nu uitbeeld en waarom zijn de computers weg gedragen. Snel en constructief overdragen was een list die niet werkt. Best Paraman als Boefdraad veroordeeld wordt roept u Politiek proces.
  2>> Er wordt niet voor een tweede keer beoordeeld beste Paraman. zoals gewoonlijk was de NDP weer lui en hebben ze het niet afgehandeld zoals moet ofwel de PG rappelleert nu wat heeft u besloten. Aangezien er nu een nieuwe voorzitter is die kan vaststellen dat het proces niet is afgehandeld opent die het dossier weer en handelt het binnen de actuele politieke realiteit nu wel goed af.
  3>> Bouterse heeft elke dag geblunderd beste Paraman. Hij heeft geen bal te vertellen over wie PG wordt want dan bemoeit hij zich met de rechtelijke macht. Hij benoemd alleen maar wie voorgedragen wordt. Tja hoevaak heeft Bouterse nu al geblunderd met betrekking tot het constitutionele hof. Steeds haast en halfwerk,

  Boefdraad heeft het volgend gepresteerd. Met hogere goudprijzen, Meer goud en gemiddeld hogere olie prijzen heeft hij kans gezien.
  1>> De deviezen voorraad te elimineren.
  2>> De staatsschuld bijna te vertienvoudigen.
  3>> De koers met 80% te reduceren.
  4>> De creditratings tot C af te bouwen.
  5>> de top van de CBvS in de bajes te krijgen.
  6>> Geen enkel eigen NDP plan te realiseren (alles wat gerealiseerd is komt nog uit de Front tijd).
  7>> Alcoa laten vertrekken op een wijze dat Suriname betaalt en niet Alcoa.

  Er is consumptie geleend en dat kan voor even maar geen 7 jaar.

  We hebben geen idee waar Boefdraad zit maar ik weet wel in de cel bij de regering is hij het veiligst.😎


  Maak melding

 31. Alle hersenloze, laaggeschoolde PAARSE notoire domoren hier, beginnen nu ongenuanceerd wild om zich heen te slaan, in een poging om hun geïndoctrineerde lulkoek te ventileren.

  Het volk heeft de corrupte, criminele paarse Bouta-maffia massaal UITGEKOTST 🥊🥊.

  Een deel van die oplichters, fraudeurs en dieven zit inmiddels achter de tralies, op een ander deel word nu jacht gemaakt en de VEROORDEELDE drugsbaron DDB gaat binnenkort ook 20 JAAR BAJES uitzitten voor MASSAMOORD.

  De misdadige en criminele organisatie NDP is als een kaartenhuis aan het instorten en zijn momenteel nog slechts POLITIEKE KUIKENTJES.

  Pg gaat nog overuren maken om deze rattenkolonie voorgoed uit te roeien.

  🥳🥳🥳👍👍🙈👋👋👋


  Maak melding

 32. Dus Hoefdraad schuilt en vlucht. Hij is niet bereikbaar en doet ook geen moeite zichzelf en zijn beleid te verdedigen.

  Is hij dan toch niet de beste minister van financien die Suriname ooit heeft gehad ?
  Ik ken geen enkel Surinaamse minister die stiekem als een dief in de nacht moest vluchten en schuilen.

  Hoefdraad bewijst nu dat hij een crimineel en oplichter is die zijn eigen land en volk heeft belazerd en de afgrond in heeft gestord.

  Topcrimineel Gillmore H. alias Boefdraad moet vervolgd worden. Het volk rekent op gerechtigheid en verwacht dat DNA niet langdradig zal zijn maar met spoed zal handelen.

  Hoefdraad moet hangen !
  Wij willen gerechtigheid.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 33. De uitspraak van de oude DNA is nietig omdat zij niet volgens de juiste procedure hebben gehandeld.

  Hoefdraad en zijn team en alle leden van de criminele bende kunnen vervolgd worden.

  Wij willen getechtigheid. Krakti !


  Maak melding

 34. John 28 juli 2020 At 21:24

  Ah hebben we meneer “iedereen schijt een buffel” weer die als hij weerwoord krijgt geholpen moet worden door Bigi Sma praatjesmaker. Hoe voelt het nou als je gedroomde president gevangen zit in een coalitie waar hij niks te zeggen heeft? Moet flink pijn doen met 20 zetels en dan afhankelijk zijn van de grillen van de Abop. De enige die nu buffel moet schijten zijn aanhangers van de VHP die maar mogen hopen of dit 5 jaar volhoud. Ik schijt ondertussen helemaal niet. Ik kijk het rustig en geamuseerd aan. Want iedereen snapt dat dit nooit goed gaat op langere termijn.


  Maak melding

 35. Z. E. Santokhi moet laten uitzoeken of niet meerdere ex-ministers medeplichtig zijn aan de grootste roof aller tijden.
  Er is voor miljarden US $ geleend en er is voor miljarden US $ gestolen van het volk.

  Er is zeer professioneel en met voorbedachte rade geroofd. Hoefdraaf kan meerdere aanklachten aanhanging gemaakt worden. Er moet een grootschalig en intensief onderzoek komen en dan zullen meerdere strafbare feiten naar boven komen. Een groot netwerk heeft meegewerkt aan het leeg roven van Suriname.

  Meerdere ex-ministers en andere leden waren op de hoogte en hebben niet ingegrepen maar hebben juist ingestemd en meegewerkt. Zij zijn medeplichtig en hebben recht op veroordeling.
  Volksvertegenwoordigers hebben een verantwoording naar het land en volk toe.

  Deze roof mag niet ongestraft blijven. Desnoods moeten wetten aangepast danwel toegevoegd worden.

  Wij willen gerechtigheid !

  Justitia Pietas Fides. Krakti


  Maak melding

 36. Wayambo
  Wederom getuigd de smaak van je woordkeuze weinig smaak te proeven. Je lijkt nu echt wel een zoutzuurpisser waarbij een azijnpisser een kleine jongen lijkt.
  Heb ik een gevoelige snaar geraakt door te stellen dat zo een vader, je gaf zelf aan dat je kinderen ouder zijn van 30, niet datgene etaleerd die een goede vader betaamd en die als voorbeeld dient van zijn twee kinderen.
  heb ik bij jou Wayambo blootgelegd dat je niet spoort en dat zo een vader niet in staat zal en kan zijn om zijn kinderen hoger op te leiden en begeleiden.
  Ja Wayambo
  Ik mag en kan bogen op mijn bereikte mijlpalen in mijn productieve jaren waarbij ik thans een goed verdiende pensioen geniet op een leeftijd van boven de 70 (haha je zou wel willen weten wat mijn leeftijd is hé).
  En dat mijn kinderen trots kunnen zijn op de door hun behaalde resultaten en trots op hun ouders die hen hebben begeleid en onderwezen hebben wat de normen en waarden zijn in ons leven.
  Tja en als dat heeft geresulteerd in hun mijlpalen tja ja dan zijn wij tevreden.
  Wayambo kun jij ook dat zeggen en daarop bogen? Want schelden is geen kunst wel goede argumenten ter tafel brengen is dat wel. Maar om goed een discussie aangaan met valide argumenten geeft deels ook wel het denk en intellect niveau aan, weet jij dat Wayambo
  I rest my case


  Maak melding

 37. Robles
  Het lijkt haast wel dat je in de stamboom zit van ene Ernie Robles die ooit vanuit België de strijd met SLM wilde aangaan door zogenaamd een eigen lijn te beginnen vanuit Europa naar Suriname. Tenminste daar lijkt het op. maar jij treft geen blaam als je de 3e generatie bent want je kunt er niets aan doen. Wat je wel kunt Robles wat meer eerbiedig zijn naar anderen toe.

  Jaren 70:
  Wat ik wel weet is dat er vele Surinamers financieel nadeel hebben ondervonden toen zij een ticket kosten en toen bleek dat gen geen vluchten waren naar Suriname. De reden die hiervoor is opgegeven “Wij krijgen geen toestemming om te landen in Suriname”. Weg monie heel veel mensen met verdriet achterlatend.

  Robles zoals gij als Wayambo getuigen weinig diepgang te hebben in een open discussie.
  I rest my case


  Maak melding

 38. Bigi Sma 29 juli 2020 At 08:48

  Wayambo
  Wederom getuigd de smaak van je woordkeuze weinig smaak te proeven. Je lijkt nu echt wel een zoutzuurpisser waarbij een azijnpisser een kleine jongen lijkt.
  ===========
  Hé Bigi lulSma, een demente gefrustreerde ouwelul als jou gaat geen enkele snaar kunnen raken!En laat die kinderen van jou die vieze natte luier van jou maar gaan verschonen! Ouwe lul/opschepper!


  Maak melding

 39. Bigi Sma 29 juli 2020 At 08:48
  Ik mag en kan bogen op mijn bereikte mijlpalen in mijn productieve jaren
  =====
  Je bedoeld zeker die lulpalen die je bereikt hebt😭🤣😂 Ga dat aan de zwervers vertellen op het Station! Opschepperige demente ouwelul!


  Maak melding

 40. Robles,

  Weet je wat ,zalig,mijn oma zou zeggen met wat jij doet.
  Je pot takroe ai na ta poe a regering.

  En je wenst van te voren dat ze zullen falen

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 41. Djamoe en bigi sma. ..ga niet in op de tjefe tjefe peanuts van de paarse ratten. Die loosers gaan nooit in op de oorzaken van de economische malaise waarin de paarse roversbende suriname getrapt heeft. Noch op de andere zaken die nu uit de kast komen :auto’s. .inventaris. …grondmalversaties etc.
  Destructie politiek gaan ze toepassen. Maar deng mofo o krong lek a smoelwerk foe herrenberg. Wo set eng


  Maak melding

 42. Jaja Deze flauw sriba met een koetaikop en katfisimoffo is op reis gegaam met gevolg oa 2 beveiligers en minstens 4 voormalige werknemers van zijn ministerie. Niet erg slim want hij is opgejaagd wild. hij kan misschien zijn sim verwijderen maar zijn celid daar kan hij niets aan veranderen. Verder is iedereen in zijn kring en dam weer hun kringen nu ook aangeschoten wild want alle communicatie van hun op welke manier dan ook wordt vastgelegd. Zelfs zijn kinderen zijn nu faya al gaan ze maar ff naar en via via de MAC en met zijn kop die lijkt op een wereldbol met al die ingekleurde landkaarten in zijn smoel is het kibritiki spelen met de Papagaaitjes.
  Verder is de Diaspora zo beschaamd met hun land van oorsprong waar de grootste criminelen en schurken carriere hebben gemaakt us ze zullen zingen als Piicolets als 1 van de gezochten opduikt. Feit is dat Dino gauw gezelschap gaat krijgen.
  Is het vreemd dat ik ineens moet denken aan het oprollen van die schroothandel in Limburg waar een hele grote goudvoorraad is gevonden?
  Ik zing nu keihard : te joe njang lantie monie joe no moes long


  Maak melding

 43. Forumleden, Check: Hernieuwde vordering Hoefdraad ‘onrechtmatig’ op DWTonline

  Ik heb een reactie op dit bericht geplaatst die door de webredactie is verwijdert. Pure censuur hier op wtk!
  Er worden fakenews berichten hier geplaatst, pure stemmingmakerij en bedrog.


  Maak melding

 44. @dengdong.
  Dat is een uitspraak vd advocaten v boefdraad. Logisch hé, 1 plus 1=2.
  De advocaten zijn niet de baas( in Jip en Janneke taal).

  De behandeling gaat rustig verder. Er komt een parlementaire commissie.
  Wkn heeft jou in principe beschermt, niets censuur.


  Maak melding

 45. Wayambo
  Het wordt pijnlijk voor u. Uw reacties krijgen het karakter van iemand die duidelijk over de toeren geraakt is nu zijn leiders stuk voor stuk verdwijnen en geen aandacht meer hebben voor de puinhoop die ze achter gelaten hebben. Dit is nu al de 3de keer dat de puinhopen van Paars opgeruimd moeten worden.
  De enige die publiek zich verdedigd is Adhin en die wrijft in een vlek zodat het alleen maar beter zichtbaar wordt dat hij zelfs als fraudeur gezakt is voor zijn examen.

  U schelt maar. Het zegt meer over u dan over zij die door u uitgescholden worden.

  Robles
  U begint nu ook al te schelden. Dat had ik niet van u verwacht.

  Paraman.
  Ga nu eens in op weerwoord.

  Jullie zijn grappig.
  In 2 weken is er meer openheid dan de afgelopen 5 jaar.
  Stel je voor wat er allemaal achterhaald kan worden als men de tijd krijgt om echt te onderzoeken en beslag kan gaan leggen en de helers kan gaan aanspreken.

  gegeven is dat Adhin allicht misbruik gemaakt heeft en gestolen heeft. Je kunt namelijk alleen de auto tegen een zacht prijsje kopen waar je 5 jaar ingereden hebt. Niet de pool auto’s of de volg auto’s of de auto’s van de beveiliging.

  heren vindt u het niet bijzonder dat Venetiaan een solide situatie achter liet met een kabinit van de President waar slechts 65 mensen actief waren en dat Bouterse een leeg geroofd land achter laat met een kabinet van de president waar 1.500 mensen op de loonlijst staan.


  Maak melding

 46. Hoefdraad heeft, indien hij niet gevonden kan worden, aangegeven dat hij niet gehoord wenst te worden.
  Wordt het dan zoiets van “bij verstek niet kunnen aanhoren van de redenen waarom de DNA het vervolgingsverzoek niet goed zou moeten keuren” zodat de vervolging wordt goedgekeurd door de DNA


  Maak melding

 47. Zeg snotneus, ja natuurlijk jij robles.
  Dus zijne Excellentie, de heer Santokhi zit gevangen.
  Wat dacht je van die rooie fossiel van jou. Vraag hem wat hij gezegd heeft over de heer Brunswijk. Hij was niet vergeten wat de heer Brunswijk had gedaan toch, hij zou hem nog krijgen. Dit is opgenomen boi, dus bewijs! Haha. Grote bek dat hebben jullie
  Wat dacht je van jezelf. Jij mag hooguit je snuit af en toe laten zien in de stad. Verder kan jij je snuit niet vertonen. En jij durft over gevangenschap te schrijven.
  De nieuwe president heeft jouw EX !!! president een pak slaag gegeven. Voorlopig laat hij hem bungelen. Hij komt ook aan de beurt
  De buffels die gescheten worden door de aanhangers van de VHP worden op jouw kop en de andere criminelen van de ndp gescheten. Jij mag de schijt van hun kop likken, daar ben je goed in. Daar ben je zelf heel goed in. Toppie
  We hebben hier trouwens hartelijk gelachen om je grote bek.
  Jongen, we zullen elkaar HELAAS nooit in levende lijve zien.
  Met woorden geef ik je een pak slaag, in een gevecht met vuisten zou ik je zo’n afgedonderd pak slaag geven dat je nooit meer van je erf zou gaan.
  Jij en je fossiel reken ik tot de soldaatjes van Dad’s army.
  Sodemieter


  Maak melding

 48. Maken jullie je niet druk om deze vieze vuile paarse rioolrat teefjes. Hoe meer je ze een podium geeft om te reageren, hoe meer ze met nog meer rotzooi gaan smijten. Ze pretenderen zich zogenaamd constructief en kritisch op te stellen, maar zitten intussen alleen maar nonsens en fake nieuws te posten.
  Deze mensen zijn een stelletje narcisten die precies weten wat er zich in Suriname afspeelt. Maar vanwege een psychisch gebrek en een onderontwikkeld normbesef begrijpen ze helaas nog steeds niet dat het allemaal verkeerd is waar ze mee bezig zijn. Ze zijn uitgekotst door het Surinaamse volk en proberen nu door anderen voor alles en nog wat uit te maken, hun trauma’s te verwerken.
  De regeringen Bouterse I en II hebben Suriname naar een totaal bankroet geleid en deze paarse rioolratten denken met leugens alles wat krom is, recht te lullen. Als ze niet met harde bewijzen zaken kunnen aantonen moeten ze hun vieze vuile muil maar eens een keer dicht houden, de situatie in het land is al ernstig genoeg.


  Maak melding

 49. Er moet een SABAKOE-tiengifowroe gelegenheidswetgeving komen om al die SABAKOES-tiengifowroes hun stinkende vieze vuile muil dicht te snoeren😂🤣😭netjes opgeruimd! Coronavrij!


  Maak melding

 50. Jojo
  Bouterse wilde stemmen winnen door 1435 personen meer aan te nemen, dus niet te werk te stellen want daar was veel te weinig werk en werkplekken aanwezig, waarbij achteraf is gebleken dat een groot deel van deze 1435 personen eieren kozen voor hun aanstelling en anoniem niet hebben gestemd op de NDP en voor Bouterse. Ja zelfs Bouva en hooghart hebben samen nog niet eens 1435 stemmen kunnen bemachtigen.
  Eigenlijk zou je moeten zeggen bedrog is bedrogen.

  Jojo
  En gelijk heb je wat betreft Wayambo en Robles want beiden zitten in dezelfde korjaal te schelden en te tieren niet wetende dat a koerjara e soengoe

  Trouwens Jojo succes met het promoveren van je dochter, trotse moeder mag en moet trots zijn.


  Maak melding

 51. Wat een opschepperij hier op WKN door een paar bejaarde ouwelullen waarvan één nog in een natte luier rondloopt😭🤣😂 Epi no de moro, na dementie!


  Maak melding

 52. Samen met Hoefdraad ondergedoken anderen niet te vinden en ook niet aan het werk verschenen?
  – vier leden van zijn interne staf
  – twee leden van de bewaking
  – de secretaresse J.P op het ministerie van Financiën
  – J.T.B. consultant van het ministerie van Financiën, J.T.B. (recent naar Nederland vertrokken)
  – Donovan B., hoofd van het Bureau voor de Staatsschuld, die als rechterhand van Hoefdraad functioneerde, is sinds februari naar de Verenigde Staten van Amerika vertrokken
  – Bernard F.K., de buitenlandse consultant van Financiën is sinds februari naar Panama vertrokken en niet meer teruggekeerd.

  is het mogelijk deze personen op te roepen om gehoord te worden?
  Of nog beter ook aan te merken als fraudeurs die de PG wilt vervolgen?
  Hierna Nederland en USA en panama vragen om hun uitlevering waarna eventueel vervolging kan worden ingesteld.
  Wellicht kan strafvermindering of geen vervolging worden gegeven indien de getuigen als klokkenluider zouden willen optreden


  Maak melding

 53. Bigi Sma

  Nurmohammed geeft aan dat bij niet verschijnen van Boefdraad de hoorplicht vervalt ofwel Boefdraad afziet van dat recht . In mijn ogen kan de DNA dan haar beslissing zonder wederhoor nemen, Uitslag lijkt mij in Alle gevallen duidelijk.
  Boefdraad zal trachten zand in de motor te gooien via zijn advocaten.


  Maak melding

 54. Boefdraad is NU geen ambtsdrager meer. Maar dus gewoon burger. Egenlijk heeft DNA GEEN toestemming meer te verlenen om papi todo te verhoren. PG, verlies geen tijd meer. Want meer paarse ratten zullen proberen weg te vluchten naar het buitenland. Hou de grenzen in de gaten.


  Maak melding

 55. Ook die pras oso paturia van Leonsberg en ddikke vette DC Nerkust en een zekere Moenne moeten ook onder het vergrootglas : het door India gesponsorde deel van Palmentuin. .waka pasi. …is geconfisqueerd door bovengenoemde charlatans in een stichting. Vuile paarse roversbende. Het houdt maar niet op. Sroto deng mars. Abangies.


  Maak melding

 56. JoJo 29 juli 2020 At 12:49

  Robles
  U begint nu ook al te schelden. Dat had ik niet van u verwacht.
  =========================

  Onzin. Ik bijt van me af wanneer mensen “dreigende” taal uitslaan dat mensen hier wel eens buffels zouden kunnen schijten. En schelden? Een natte krant opvouwen is wel het laatste wat echt schelden is. Dat snappen normale mensen wel. Dat Bigi Sma en John daar dan zo lekker mee vandoor gaan toont alleen hun niveau aan.

  Verder zoeken jullie het maar uit. Het land is een puinhoop. Dat zal ongetwijfeld ook door de NDP komen maar ik vlak betrokkenheid van de oppositie en andere actoren domweg niet uit. Het is een wespennest en dat is de Surinaamse politiek al ruim 40 jaar. Als jullie denken dat de nieuwe regering het walhalla is so be it. Ik wacht het liever even af en heb mijn bedenkingen erbij. Dat mag niet op Waterkant. Dan ben je gelijk een paarse rioolrat. Elke kritiek op de huidige regering staat gelijk aan termen die critici ontmenselijken. Waar hebben we dergelijk gedrag eerder gezien? Moeten we wel flink terug in de tijd. Maar ik vind fanatici die blindelings achter hun leiders aanrennen en critici uitmaken voor van alles en nog wat enger dan een NDP aanhanger.
  Dus nogmaals. Doen jullie hier je ding. Ik wacht rustig het onderzoek af en vorm mijzelf daarna een mening.
  En doet deze regering het wel goed dan zal ik de eerste zijn die dat dan ook zal beamen. Maar dat weten we pas over een paar jaar. Niet na het schilderen van een brug en een hoop retoriek.


  Maak melding

 57. Goed zo robles. …so a de. ….alleen het verschil met een paarse aanhanger is dat die gaar bedreigen en/of fysiek geweld toepast in Su en als klap op de vuurpijl. ….de dede gi bouta hun afgod. Iedere regering moet idd de kans krijgen om zich te bewijzen. Maar morgen zit deze regering PAS 2 weken en dan nu beginnen de paarse djamoe edes te huilen en te janken voordat er iets aan echt beleid gedaan kan worden. Maar wo set eng.


  Maak melding

 58. Het ons wel bekende a no mie wordt weer van stal gehaald
  John schrijft: x en x en x zullen zich in bochten wringen om een excuus te verzinnen voor de fugitive. Of zullen ze buffels schijten

  X schrijft; dat moet je in mij gezicht zeggen . ik vouw je op als een natte krant

  X wordt aangesproken op zijn taal

  X komt nu met zijn verweer; ik was het niet die begon, nee niet ik. het was die ander. Wat ik heb geschreven is geen dreigende taal.
  (Hij is de enige die weet waarom hij hierbij aanhalingstekens gebruikt)
  Zo slap.
  Be a man boy
  Schrijf gewoon dat je niet de slimste bent, of dat je om moverende redenen gewoon erg emotioneel was op dat moment, het verkeerd heb begrepen en dien ten gevolge verkeerde bewoordingen hebt gebruikt.
  Kortom bied gewoon even je excuus aan dan gooien we er een berg zand over


  Maak melding

 59. Robles 29 juli 2020 At 17:16
  “Het is een wespennest en dat is de Surinaamse politiek al ruim 40 jaar.”
  =============================================

  Wie denk je dat dit heeft gecreëerd? Is het niet die zogenaamde “revo” die er voor heeft gezorgd dat alles naar de verdoemenis is?
  Wat is er nu echt wezenlijk bereikt in die 40 jaar, anders dan het voortbrengen van mislukte figuren zoals Wayambo?


  Maak melding

 60. Hé mislukte SABAKOE-tiengifowroe! Ga je bek gauw spoelen! Je moet aan de demente en mislukte vene vragen wat hij in die 40 jaar als president (3X) heeft bereikt!


  Maak melding

 61. @Latour Posse, ik had al vermoeden. Vorige week een ‘stevig pleidooi’ v doekhie over het stopzetten vd case. Teleurstellend.

  Anyhow, diplomatiek paspoort ingetrokken, en de USA lust hem rauw.


  Maak melding

 62. Wayambo 29 juli 2020 At 20:46
  Hé mislukte SABAKOE-tiengifowroe! Ga je bek gauw spoelen! Je moet aan de demente en mislukte vene vragen wat hij in die 40 jaar als president (3X) heeft bereikt!
  ====================================================

  Er van uitgaande dat je het tegen mij hebt, wat te denken van die rotzooi van jou en je kornuiten opruimen.

  Even wat anders, je kan toch wel zelf je eigen vragen beantwoorden of ben je behalve een mislukte paarse rioolrat teef ook nog eens debiel of zo?


  Maak melding

 63. Die corrupte case v/d palmentuin maakt duidelijk dat de vorige regering leningen heeft afgesloten, in dit geval met India, om vervolgens de leningen te gebruiken voor corrupte zaken.
  Denk a torie, de overheid leent geld, de bevolking betaald jarenlang de lening plus rente. Het geld wordt in een stichting gegooid. Men bouwt iets, de stichting ontvangt huur etc.
  Al die 100 leningen moet uitgezocht worden. Ik zou het land in lockdown gooien, alles uitzoeken, en dan pas starten met opbouwen. WOW, dit is super nasty.


  Maak melding

 64. Pico 28 juli 2020 At 20:12

  Eerst een lening bij IMF lospeuteren en daarna gaan vertellen dat ze niet meer in zee gaan met IMF.
  De NDP regering is ook toen een onbetrouwbare partner gebleken, waar geen zaken mee gedaan kan worden.


  Maak melding

 65. Esmerald 29 juli 2020 At 23:53

  Het zal mij niet verbazen als die hele bende nog met (valse) diplomatieke paspoorten reist. Ook dat is strafbaar. Die rechter hand van Boefdraad, Donovan Bruyne kan alleen op een diplomatiek paspoort Amerika binnen komen want die was al eerder uit Amerika geschopt en is inmiddels persona non grata voor de Amerikanen.


  Maak melding

 66. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Kaieteur News: ‘Hoefdraad gevlucht naar Guyana’.

  Nog een laatste aanvulling op bovengenoemd artikel.
  Thans blijkt volgens informatie, plotseling nog meer medewerkers van Hoefdraad van het toneel te zijn verdwenen.

  Stafmedewerkers Hoefdraad ook niet te vinden.

  28 Juli 2020

  Laatste telefoonsignaal nabij Nickerie.
  Onze justitiële autoriteiten zijn sinds vorige week op zoek naar de voormalige minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad, die wordt verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan overtreding van artikel 18 en 21 van de Bankwet en artikel 13 van de Anti-corruptiewet. Hoefdraad wordt ook verdacht, zich schuldig te hebben gemaakt aan oplichting.

  De ex-minister van Financiën zou naar Guyana zijn uitgeweken, dit werd gemeld door Guyanese pers. Volgens onze informatie, heeft de telefoon van Hoefdraad afgelopen donderdag 23 juli in de avond voor het laatst een signaal gegeven in Nickerie.
  Ook is nu onthuld, dat er vier leden van zijn interne staf en twee leden van de bewaking, niet zijn te vinden.

  Naar verluidt, zijn twee lijfwachten die in dienst waren van de Centrale Bank van Suriname, ook verdwenen.
  Ook zijn er personen die hoge functies bekleedden op het ministerie van Financiën, nu niet meer op Surinaamse bodem.
  Het gaat hierbij om de secretaresse op het ministerie van Financiën, J.P en een consultant van het ministerie van Financiën, J.T.B., die zeer recent naar Nederland zijn vertrokken.

  Ook Donovan B., hoofd van het Bureau voor de Staatsschuld, die als rechterhand van Hoefdraad functioneerde, is sinds februari naar de Verenigde Staten van Amerika vertrokken en niet te vergeten Bernard F.K., de buitenlandse consultant van Financiën is sinds februari naar Panama vertrokken en niet meer teruggekeerd.

  Vordering PG

  Begin vorige week stuurde de procureur-generaal, mr.Roy Baidjnath-Panday, een verzoek aan DNA om Hoefdraad in staat van beschuldiging te stellen.
  Een eerdere poging werd in april afgewezen toen de NDP coalitie, tegen het verzoek van het Openbaar Ministerie (OM) stemde.
  De nieuwe assemblee heeft Hoefdraad naar verluidt vorige week geïnformeerd, dat er een nieuwe vordering tegen hem is ingediend.

  Grens

  De grens met Guyana valt zoals bekend moeilijk totaal te bewaken, waardoor illegale oversteking toch mogelijk is.
  Officieel is de grens met Guyana in verband met het Covid-19 coronavirus al 4 maanden gesloten.


  Maak melding

 67. @Sabaku,
  Gelezen dat ze bezig zijn de diplomatieke paspoorten in te trekken. In principe zijn de boeven buiten suri makkelijker traceerbaar.
  Het gaat erom dat wanneer je je denkt van oké dat is het, komt er nog meer naar buiten. Walgelijk.

  Hé Suri in beeld nu op Canvas België. Ga effe kijken. Goudkoorts.


  Maak melding

 68. Jojo
  Ik denk dat je evenals mij benieuwd bent naar het vervolg van story Hoefdraad en wat voor synergie dit zal hebben met anderen want dat 1+1=3 een zekerheidje is bij deze boeven staat voor mij als een paal boven water.
  Ik ben ook benieuwd wie als eerste door de mand zal vallen en wie als laatste in de rij zal worden opgepakt op verdenking van stelen en bedriegen en valsheid in geschrifte.

  Ik zie al velen Abrahams vermijden want Abrahams zijn motor heeft pk’s verloren


  Maak melding

 69. Ik wist dat ndprs criminelen zijn anders vluchten doe je toch niet? Nou boevie waar vlucht je naar toe, dief crimineel, alle ndprs oppakken zijn allemaal schuldig, want boefdraad kan niet alleen geld hebben voor zichzelf, alle anderen zijn of hebben ook gedeeld end thats the truth, time will tell


  Maak melding

 70. Bij de Zwitserse bank Hong Kong bank en in Barbados daar hebben de ndprs foefoermang dat geld gestald, alles in beslag nemen, santhoki of moet de surinaamse bevolking geleende geld moeten terug gaan betalen doormiddel van belasting is belachelijk,, hora a agoe beest dieven u u hip


  Maak melding

 71. Bigi Sma

  ik denk dat naast Boefdraad & van Trikt en zijn directe infrastructuur (o.a. die Duitse handlanger en de Belgen van de waterval constructie de eersten zullen zijn die in de hoek komen te staan omdat.

  Daarna zal de Computer weg dragerij en Autohellerij hoog op de agenda komen omdat het zo’n heerlijk simpel voor beeld is van zelf verrijking en gebrek aan ethiek. Denk aan de autotaxateur en zijn leidinggevende (makkelijk doel).

  Dan komt grote Vissen Sardjoe, Chotallal, Naarendorp, Safarina holding, loyalisten concessiehouders, Combe markt meneer, de tegenhanger van Doekhie in Nickerie, Kirpalany (als commissaris CBvS) aan de beurt omdat zij wel zullen willen dealen met een forse belasting heffing met TWK , om zijn bedrijven te houden.

  Dan komen de echte politieke roofvogels Abrahams, Bouterse, Bouva, etc in beeld om geplukt te wordej/

  Als laatste denk ik dat de figuren in de schaduw aan de beurt zijn zoals Graanoost, Boerenveen en Jozefzoon.

  Ik ben natuurlijk nieuwsgiering wat het echt gaat worden. Ze moeten gezien de druk met eenvoudige feiten beginnen die snel duidelijk maakt voor de gewone NDP kiezers hoe de vork echt in de steel zit

  Veel werk wat met wat goed forensische mensen best vlot afgehandeld kan worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.