Politieman aangehouden na vondst drugs in doos bij postbedrijf

8
Politie auto in Suriname

Een politieman in Suriname is gisteren door zijn collega’s aangehouden en in verzekering gesteld voor overtreding van de wet verdovende middelen. Dit gebeurde toen de desbetreffende agent een doos was gaan ophalen bij een Surinaams postbedrijf.

Tijdens controle van de doos die politieagent A.C. was gaan ophalen stuitte de douane op drugs die verborgen waren tussen de goederen in de doos. De agent werd terstond aangehouden en is overgedragen aan de Surinaamse politie voor het verdere onderzoek.

Om welke drugs het gaat en welke hoeveelheid is nog niet duidelijk.

8 REACTIES

 1. Het land is diep in het dal gebracht, zou hij denken en dacht een goede slag te slaan en zijn financiën op te krikken!

  Of hij wilde een grote slag slaan, zodat hij kon oprotten naar Guyana!
  Of, misschien in deze chaos, maar
  één goede slag slaan en dan ophouden!


  Maak melding

 2. Doodstraf geven ..een goed voorbeeld voor de andere drugs crimineel ..neem een voorbeeld als …Filippijnen..Indonesië…en de moslim landen …geen genade voor deze satan aanhangers


  Maak melding

 3. Meneer Devil, u zegt niet wat u bedoelt. U wilt veel aandacht maar de manier waarop u, uw noodkreet kenbaar maakt, zal een ander niet uitnodigen om u die aandacht te geven. Uw manier is een vorm van aanvallend bezig zijn, waarop de ander hooguit nog in de verdediging kan schieten.
  En ik denk niet dat dit uw bedoeling is, of het is juist uw bedoeling, omdat het in je aard ligt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.