President Santokhi spreekt personeel toe

17
Nieuwe regering voert goede gesprekken met Nederland, VS en Brazilië

President Chandrikapersad Santokhi heeft maandag een bijeenkomst gehouden met de medewerkers die onder zijn kabinet vallen. Het staatshoofd riep de aanwezigen op zich te blijven inzetten voor land en volk. ‘’Deze president gaat met eenieder werken’’, stelde de president zijn gehoor gerust. Benadrukt werd dat thuis blijven zitten en geld verdienen zonder te werken, geen optie is. Na de verkiezingen van 25 mei zijn er gesprekken gevoerd over een goede bestuurstransitie wat ook het geval is geweest.

President Santhoki wees erop, dat Suriname als voorbeeld mag dienen voor de wereld door een goede transitie te hebben ondanks onderlinge verschillen op onder andere het gebied van politiek en cultuur. De president zegt de lat hoog te hebben gelegd, omdat het land in een grote crisis verkeert. Dat vereist dat velen lange uren moeten maken om het land weer op het juiste spoor te krijgen.

Het staatshoofd kondigde ook het instellen van een team aan, dat zich bezig zal houden met beleidsmonitoring en coördinatie. Zo kan nagegaan worden hoe het beleid zich ontwikkelt. Van alle medewerkers verwacht de president inzet, betrouwbaarheid, motivatie en ondersteuning. President Santokhi bedankte eenieder voor de geleverde bijdrage de afgelopen periode.

Het staatshoofd zal op een later tijdstip ontmoetingen hebben met het Directoraat Nationale Veiligheid en de raadsadviseurs. Tijdens deze meeting in de Congreshal waren ook aanwezig de directeur van het Kabinet van de President Eugene van der San en Adjaikoemar Moensie, die op een later tijdstip van eerstgenoemde zal overnemen.

17 REACTIES

 1. Santokhi heeft een handreiking gedaan naar het personeel van het Kabinet van de President en aangegeven dat eenieder ingezet zal worden. Hij was onaangenaam verrast toen hij bij zijn aantreden op het kabinet vrijdag ontdekte dat er niet eens één computer en of printer aangetroffen werd voor brieven die de deur uit moesten. Hij hield zijn gehoor voor dat mogelijk in de transitiefase spullen veilig opgeborgen zijn, maar het is nu de tijd om ze terug te brengen. “Geef mij geen aanleiding om de dingen te laten zoeken,” waarschuwde hij.

  Bron: star nieuws

  Hahah er zullen koppen vallen.


  Maak melding

 2. Sheriff doro dus pot deng San baka.

  Die ratten van de ndp!!!!

  Een prof sheriff begint altijd vanaf het top.

  Lafoe tori

  @Agoetigri,

  Wederom een feit om te brullen 🤣🤣🤣🤣🤣🤣


  Maak melding

 3. Knap om de leef te hebben om de staf van Bouterse (loyalisten) een “eerlijke” kans te bieden.

  Ben benieuwd hoeveel er zullen gaan presteren.


  Maak melding

 4. Wel opmerkelijk dat het kabinet de computers heel veilig op geborgen waren. Was men bang dat de raadsadviseurs alles zouden weg dragen.

  Goede zet van Santohki. Als de spullen niet terug komen is iedereen verdachte en kan hij Jusitie op ze afsturen.


  Maak melding

 5. Santhoki gaat nog heel lang president blijven van Suriname. Right men 4 the job.
  Als je ziet hoe voortvarend hij te werk gaat dan is dat een wereld van verschil met Bouterse.


  Maak melding

 6. In een ander artikel op Starnieuws op zoek naar geld voor de salarissen voor eind juli was hij Santokhi “onaangenaam verrast toen hij bij zijn aantreden op het kabinet vrijdag ontdekte dat er niet eens één computer en of printer aangetroffen werd voor brieven die de deur uit moesten. Hij hield zijn gehoor voor dat mogelijk in de transitiefase spullen veilig opgeborgen zijn, maar het is nu de tijd om ze terug te brengen. “Geef mij geen aanleiding om de dingen te laten zoeken,” waarschuwde hij”.

  Ongelooflijk.


  Maak melding

 7. Zoals ik eerder aangaf, die ambtenaren zullen braaf de spullen terugbrengen om te kunnen werken. Als je op 25 mei 20, een brief hebt uitgeprint, waar is die printer.
  Onbenulligheden.

  Het suri volk zit nog in de revo-mainstream.
  De rancuneuze handelingen v 40 jr revo zit nog diep gegrift in hun geheugen.
  Ondertussen is er niets vd bangmakerij uitgekomen.
  Smooth overdracht, geen burgeroorlog.
  Geen ontslag v politieke ambtenaren, de kantoorspullen hoefden dus niet ‘geleend’ te worden.
  Corruptie is al jaren zo, dus dat, maar we gaan ze elke seconde kritisch volgen, vermoeiend.

  Het is een behoorlijke omslag, begrijpelijk.
  Stap voor stap.


  Maak melding

 8. hij het nog geen moer gedaan. Wilt alleen komen en praten en praten. Begin te werken. Is geen propaganda meer. Walgt hij niet van z’n eigen stem en kop.
  Zelfde verhaal van voor verkiezingen en nu nog. Waarom vraagt niemand over valuta???
  Zou het niet met vingerknip omlaag gaan. Bedrieger. Hij zingt allern geen geld in staatskas. Dat alleen interesseer hem.


  Maak melding

 9. @ Jojo
  Staf van Bouterse ( loyalisten)

  Dit zou ik ondersteunen als deze NDP ratten 100% in landsbelang aan het werk zouden gaan. Het moeten geen blijvende fraudeurs blijven.
  Momenteel heeft ene Ruben Kanhai ergens op FB geplaats om ene Rajendre Khargie als Ambassadeur in Nederland te stationeren. En landverrader die ons ruim 45 jaar geleden de rug omgekeerd heeft en naar Nederland is gevlucht ?
  Dan zou ik de huidige overheid willen vragen om de huidige Consul-Generaal de hr, Roy E,Lieuw A Sie in goed overleg op zijn plaats te laten. De huidige Consul Generaal die baanbrekend werk heeft verricht in het promoten van Suriname bij potentieele investeerders zou de beste optie zijn ,om zijn ambt als Ambassadeur te vervolgen.
  Dit zou een ieder moeten ondersteunen.

  papati


  Maak melding

 10. Off Topic

  Iedereen die thuis zit van een andere partij, cq paarse kakkerlakkenpartij, moet aan het werk. wanted, hoevie, adhin, enz. zitten wel thuis en krijgen een behoorlijke salarissen. wanted krijgt zelf pensioen. Moet die ook niet naar het werk om voor land en volk te werken? Ook Noersalim van HVB zit thuis en vele anderen uit de politiek die in de coalitie van wanted en adhin zaten. Hun hoge salarissen en pensioenen zullen wel worden uitbetaald.

  Wanted had een militaire uniform aan bij de ontmoeting van President Chandrikaperkash Santohki in het presidentieel paleis, wat wil hij in het leger gaan doen? In zijn militaire uniform bij de ontmoeting met Zijne Excellentie president, opperbevelhebber van het leger Chandrikaperkash Santokhi, leek wanted meer op een padvinder, zeg maar welp.


  Maak melding

 11. Als Bouta baas is (was) dan is Santokhi baas boven baas !

  Handen uit de mouwen, de touwtjes worden strak getrokken.

  Klokkenluiders van Suriname worden jullie wakker !
  Kijk goed hoe de NDP-leiding Suriname bankroet heeft gemaakt. Zij hebben anderen geintimideerd, gedomineerd en gemanipuleerd alleen om zelf te kunnen frauderen en zelf te kunnen stelen.
  Jullie zijn daar getuigen van !
  Daarom wees geen struisvogel meer en wordt geen medeplichtige en werk mee aan rechtvaardigheid. Geef fraude, corruptie en crimimaliteit aan en zuiver je eigen geweten. Lucht je hart, je bent nu bevrijd. Doewet !

  Wij moeten Suriname opschonen.
  Help mee om het verleden rechtvaardig af te sluiten.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 12. Het consulaat in Nederland is overbodig.
  Roy heeft alleen gezorgd voor investeerders v casino’s, groepje met controle-loze plek op de Haven. Fam v zijn vrouw.
  Weg ermee. Ga lekker naar Kusadasi of iets dergelijks.

  Een prima besparing voor Suriname. Gaat u online.


  Maak melding

 13. De redenering van Santokhi klopt van geen kant … of … raakt kant noch wal.

  Hoe kun je in hemelsnaam verwachten van de Paarse Abanies dat ze je beleid gaan ondersteunen.

  De president moet alle … nogmaals alle werkers{ters} op het kabinet van de president ONTSLAAN … WEGJAGEN !!!!!!!

  De president moet met een nieuwe ..afgeslankte … stel medewerkers beginnen.

  Er zijn …. TIG …. niet politiek gebonden … INTELLECTUELEN …. om de job te klaren.

  President …. je kunt toch … figuren als Eric Sinester, L. Neede, Kenneth Sloote, vrouw Linger, gorilla Limbo en vele anderen { allemaal Paarse Abanies } niet HANDHAVEN.

  President …President … handhaven van genoemde figuren … betekent een Graf voor je zelf graven /delven !!!!!!

  We willen je nog: 5,10,15 jaar als president !!!!!!!!


  Maak melding

 14. ‘’Deze president gaat met eenieder werken’’, stelde de president zijn gehoor gerust🙄 OEPS!🙄. wat nu, heleboel staan alleen op de loonlijst, zonder er ook maar een dag gewerkt te hebben.😉
  Benadrukt werd dat thuis blijven zitten en geld verdienen zonder te werken, geen optie is.😏 en de andere tweede en derde baan die ze erbij hebben, naast hun ambtenaren SALARIS. Heleboel van die ambtenaartjes werken ook nog als beveiliger. dat gaat leuk worden, sommige weten niet eens hun naam te schrijven, of een lagere school brief begrijpend te lezen.😂 ben benieuwd, lachen😁


  Maak melding

 15. Chan heeft al meer bereikt dan wat mpp bouta in afgelopen 10 jaren heeft gedaan. Goed zo Chan. Ga zo door. Het volk staat achter jou. Paarse ratten zullen zeker een voor een voor je neerbuigen. En het gebeurd al.


  Maak melding

 16. ‘’Deze president gaat met eenieder werken’’, stelde de president zijn gehoor gerust.

  Hahaha…sommigen weten niet eens meer dat ze in dienst zijn van de overheid…


  Maak melding

 17. Hulplijn en beloningen aanstellen voor aanmelding van gestolen staatsgoederen goederen, corruptie en incompetentie. De Nationale dieven partij een illegale orga verklaren en bouta moet zijn 20 jaren tegemoet gaan als een mietje.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.