VIDEO: Verkiezing president en vice-president Suriname begonnen in DNA

3
Verkiezing president en vice-president Suriname begonnen in DNA

Zojuist is de Buitengewone Openbare Vergadering van De Nationale Assemblée in Suriname begonnen. Daar zullen de verkiezingen van de president en de vice-president van de Republiek Suriname, ingevolge artikel 91 van de Grondwet van de Republiek Suriname, plaats vinden.

De huidige president Desi Bouterse is ook aanwezig. DNA voorzitter Brunswijk heeft de voorzittershamer overgedragen aan de vice-voorzitter Dew Sharman. Dit omdat Ronnie Brunswijk kandidaat vice-president is.

De vergadering is live te volgen via onderstaande media:

https://www.facebook.com/Apintie/videos/681222149099013/


3 REACTIES

  1. Brunswijk Vice President pfffff wat een trieste dag voor het land Suriname. In zowel Nederland als Frankrijk veroordeeld voor drugshandel . Heeft nou niemand in Suriname de moed om tegen deze aan grootheidswaanzin lijdende idioot kenbaar te maken dat dit een kansloze missie is ?


    Maak melding

  2. Gekke lonnie MBA de vieze pleesident van Suriname. Begint nu echt op de carriere van veldmaarschalk idi amin te lijken. Boi deze gek kent mij hoor. Hij had mij gegijzeld op Patamakka met de mededeling dat hij mij persoonlijk dood zou schieten als ik zou proberen te ontsnappen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.