Rijbewijs 60-jarige veroorzaker dodelijk ongeval met motorfiets ingevorderd

5
Rijbewijs 60-jarige veroorzaker dodelijk ongeval met motorfiets ingevorderd

De Surinaamse politie heeft het rijbewijs ingevorderd van de 60-jarige automobilist A.S. (foto) die wordt aangemerkt als de veroorzaker van het verkeersongeval, waarbij zondag twee vrouwen op een motorfiets om het leven kwamen. Dat meldt het Korps Politie Suriname vanmorgen.

Uit het voorlopig politie onderzoek is naar voren gekomen dat de 60-jarige man over de Kennedyweg reed komende vanuit de richting van Rijsdijk en ging in de richting van Zanderij. De motorfietsbestuurder kwam aangereden vanuit de tegenovergestelde richting.

De autobestuurder beschreef een bocht naar rechts om een zijstraat in te slaan en doorkruiste daardoor het recht doorgaand verkeer, dat op dat moment de 47-jarige motorfietsbestuurder Gladys Alimoestar was. Het gevolg was een aanrijding die Alimoestar en haar bijrijder de 43-jarige Rose Mangoendinomo  fataal is geworden. De man verklaarde dat hij de motorfiets niet had gezien.

In opdracht van het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen van de twee vrouwen, ter obductie, door de politie in beslag genomen. De zwaar beschadigde auto en motorfiets zijn in het belang van het onderzoek, ter herkeuring, door de politie in beslag genomen en het rijbewijs van A.S. is ingevorderd.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is A.S. na verhoor heen gezonden. Er zal een politie dossier worden opgemaakt dat naar het Surinaamse Openbaar Ministerie zal worden opgestuurd voor verdere afhandeling meldt de politie vanmorgen.


5 REACTIES

 1. Het is een bocht waar op de borden staat 50km/uur. Een motorfietsers kan makkelijk even tot 120km/u of zelfs harder daar rijden. Meeste auto’s gaan zelfs boven 100 km/u daar.


  Maak melding

 2. DE BESTUURDER VAN DE AUTO KAN IN AANMERKING KMEN VOOR EEN ADVI ZEURS POST
  HIJ MOET WEL ONDER AAN DE LADDER BEGINNEN DAAROM SALARIS SLECHTS SRD 7000


  Maak melding

 3. wat voor kaaiman is dit. elke man die 2 vrouwen op een motorfiets ziet ding ai e spier. alleen deze raakt blind. tjek die man zn ogen of zn verstand hoor. mik a pai fu ding beri en al die onkosten. a ne sribi nooit meer baka wan stuur ..


  Maak melding

 4. Rijbewijs ingevorderd, voor hoelang? Deze soort mensen moeten geen rijbewijs meer te hebben en ook geen rijschool mogelijk. Twee personen tegelijk dood.
  Gezien of niet gezien, sorry baas je ben een moordenaar.
  Laat iemand een moord plegen, hij wordt direkt opgespoord.
  In deze case hij wordt heen gezonden, als moordenaar, familie’s verdrieter
  In dit geval je hebt geen hoofdstuk.Voor straf laat die man ook naar de lijken gaan kijken, begravenis bijwonen. Hij heeft gewoon met hoge snelheid gereden, dan zegt hij, hij heeft ze niet gezien. Sind wanneer zit stevie wonder achter het stuur! Hij was dronken, hij zag ze niet, den ai dof man, if yu drungu yere. Hij zag ze niet, dat heeft hij tocht gezegd.
  RIJGEDRAG, WILD WILD WEST


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.