zondag, februari 25, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidIllegaliteit blijven ontmoedigen om verspreiding COVID-19 beheersbaar te houden

Illegaliteit blijven ontmoedigen om verspreiding COVID-19 beheersbaar te houden

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het COVID-19 managementteam vraagt de gemeenschap Illegaliteit te blijven ontmoedigen om zo verspreiding van het COVID-19 virus in Suriname beheersbaar te houden. Tijdens een persconferentie eerder deze week is gevraagd of illegalen het land niet kunnen worden uitgestuurd.

Majoor Gwendoline Babel, onderdirecteur van het Directoraat Nationale Veiligheid en lid van het COVID-19 Managementteam, gaf in de beantwoording op deze vraag aan, dat het in quarantaine plaatsen van illegalen noodzakelijk is vanwege de COVID-19 pandemie. Normaal gesproken worden vreemdelingen die worden aangehouden in ons land, in vreemdelingenbewaring geplaatst.

“Vanwege de COVID-19 pandemie worden de illegalen die ons land zijn binnengekomen nu in een quarantaine faciliteit ondergebracht. Maar het liefst worden ze meteen teruggestuurd naar het land van herkomst. De operatie ‘dring dresi wakti siki’ is zodanig in elkaar gezet, met als instructie dat illegalen direct terug worden gestuurd naar hun land van herkomst. Ze worden niet toegelaten tot ons grondgebied. Is dit wel gebeurd, wordt een ander protocol gehanteerd”.

De majoor zei dat zij zoveel als mogelijk illegalen en vreemdelingen buiten onze grenzen willen houden. “Daarom wordt de samenleving volgens majoor Babel gevraagd geen hand en spandiensten te verlenen aan groepen die het land illegaal willen binnenkomen. “Want un no sabi san den e tya kon. U maakt het werk zo voor ons moeilijker en de situatie ondraaglijker voor de samenleving, omdat wij dan door moeten gaan met het treffen van maatregelen ter bestrijding van het COVID-19 virus in Suriname”.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

2 REACTIES
  1. En hongkongfree de duivel in schaapskleren ontmoedigen om de bevolking op te roepen de covid19 regels te overtreden maar verstopt zichzelf en hij stuurt anderen de straat op


    Maak melding
  2. De militairen geven wel geen goed voorbeeld, ze staan allemaal zo dicht bij mekaar, het lijkt wel een theekransje, dan dat ze daar aan het werken zijn. Geen mondkapje niets, ze zijn zeker onttastbaar.
    Onproffesioneel!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES