woensdag, april 10, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan steekt collega dood en pleegt daarna zelfmoord

Man steekt collega dood en pleegt daarna zelfmoord

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is een man vrijdagavond om het leven gekomen nadat hij door een collega was neergestoken. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de dader daarna de hand aan zichzelf heeft geslagen.

De steekpartij vond rond 22.00u plaats in het politie ressort Uitvlugt. De twee collega’s bij een security bedrijf, kregen een woordenwisseling waarna de ene de andere neerstak. Het slachtoffer werd in allerijl naar de Spoedeisende Hulp gebracht, maar kwam daar kort na aankomst te overlijden.

Na verkregen informatie spoorde de politie de verdachte op en kon hem op zijn woonadres aanhouden. Daar bleek echter dat de man een verdelgingsmiddel had genomen. Hij werd ook met spoed naar het ziekenhuis gebracht en overleed ook kort na aankomst.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

UPDATE: Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd is de verdachte een 59-jarige Ghanese man genaamd Nicolas P. Hij stak zijn supervisor bij het security bedrijf dood.

Praten over zelfdoding? Ga naar uw huisarts of bel* PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (* van maandag tot en met vrijdag van 7 tot 15 uur)

opening
Fernandes Express
BODO Party

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES